Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1936 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
wszystkie stad juz wiedza, tez sie dzisiaj dowiedzialam
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
do ccc dokladaja buty w miedzyczasie, czy tylko jak wejdzie kolekcja?
jest szansa, ze rozmiar i kolor ktory chce nagle sie znowu pojawi w moim miescie (10 sklepow)?
Jakoś w zeszłym tygodniu, 6 czerwca chyba.
Nie miałam chęci zakładania tematów na kulinariach, tam nawet z nudów można zdechnąć, a innym sie wpierdzielać w robotę, to lipa. Poza tym nie chce mi się,.,
W trakcie nie dokładają. Jak minie sezon, to na następny mogą rzucić te, których nie sprzedali. :( Też mnie to boli, bo zmierzyłam kilka par sandałów na koturnie na które nie wiedzieć dlaczego się nakręciłam i we WSZYSTKICH parach lewy but był o wiele za duży. Albo skopali rozmiarówkę, albo moje stopy same się skopaly. Kiedy w końcu znalazłam dobre i oczywiście nie było rozmiaru, to baba mi powiedziała, żebym szukała gdzie indziej bo nie dowiozą już. A na stronie nie mają nawet tego modelu... Coś niedobrego się dzieje z CCC...
kurcze, bardzo to niefajne napali sie czlowiek na buty a tu... jeszcze jest szansa ze siostra mi jutro zdola kupic na wyjezdzie sluzbowym^^ a jak nie, to kupie zolte zamiast niebieskich, choc czyste pozostana pewnie przez 1 zalozenie
brak modelu? to chyba najlepiej by znalazla po kodzie ta babka w sklepie, nie wiem czy w ccc sprawdzaja stan w innych sklepach...
coz, oby sie nie robilo gorzej, bo z niedrogich butow to w ccc najlepsza jakosc... nie, zeby ostatnie tam kupione - skorzane, sportowe sandaly, nie robily dalej po roku pecherzy w 3 miejscach