malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
ModHajda
wpis jest ukryty
mmaryja
mmaryja
  12 czerwca 2013
Babsy
Babsy: ej, osmy? suwaczek chyba wskazuje na 9 ty

no tak, ten suwaczek jakoś dziwnie działa. w każdym razie jest szansa, że wytrzymamy do lipca:)
na szczęście o dziwo +11kg nie czuje się ociężale, nie puchnę i jest w miarę dobrze, ale może to dlatego, że nie ma takich upałów
KrolowaHyde
KrolowaHyde
  13 czerwca 2013
http://margii8.pinger.pl/

jasmina usunęła bloga :(
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  13 czerwca 2013

wszystkie stad juz wiedza, tez sie dzisiaj dowiedzialam :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Paulinessa
Paulinessa
  15 czerwca 2013

Sylwia, kiedy zrezygnowałąś z moda? bo coś mnie minęło widocznie

Babsy
Babsy
  15 czerwca 2013

za tydzien o tej porze bede mezatka :wtf:

massacre
massacre
  15 czerwca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Sylwia, kiedy zrezygnowałąś z moda?

Styczka na hajdzie napisala, ze zrezygnowala, bo nie ma czasu na przesiadywanie na forum.
Czyli jednak mody przesiaduja :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  15 czerwca 2013
massacre
massacre: Paulinessa: Sylwia, kiedy zrezygnowałąś z moda? Styczka na hajdzie napisala, ze zrezygnowala, bo nie ma czasu na przesiadywanie na forum. Czyli jednak mody przesiaduja, a tak mocno sie tego wypieraja

w00tjump
w00tjump
  16 czerwca 2013

do ccc dokladaja buty w miedzyczasie, czy tylko jak wejdzie kolekcja?
jest szansa, ze rozmiar i kolor ktory chce nagle sie znowu pojawi w moim miescie (10 sklepow)? :ninja:

w00tjump
w00tjump
  16 czerwca 2013

dabl

styka51
styka51
  16 czerwca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Sylwia, kiedy zrezygnowałąś z moda? bo coś mnie minęło widocznie

Jakoś w zeszłym tygodniu, 6 czerwca chyba.
massacre
massacre: Czyli jednak mody przesiaduja

Nie miałam chęci zakładania tematów na kulinariach, tam nawet z nudów można zdechnąć, a innym sie wpierdzielać w robotę, to lipa. Poza tym nie chce mi się,.,
massacre
massacre
  16 czerwca 2013
styka51
styka51: Nie miałam chęci zakładania tematów na kulinariach, tam nawet z nudów można zdechnąć

racja, ale i tak duzo tam zrobilas :)
styka51
styka51: Poza tym nie chce mi się

:ziober2:

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 374
Kiniowska
  16 czerwca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: do ccc dokladaja buty w miedzyczasie, czy tylko jak wejdzie kolekcja?

W trakcie nie dokładają. Jak minie sezon, to na następny mogą rzucić te, których nie sprzedali. :( Też mnie to boli, bo zmierzyłam kilka par sandałów na koturnie na które nie wiedzieć dlaczego się nakręciłam i we WSZYSTKICH parach lewy but był o wiele za duży. :wtf: Albo skopali rozmiarówkę, albo moje stopy same się skopaly. :rotfl: Kiedy w końcu znalazłam dobre i oczywiście nie było rozmiaru, to baba mi powiedziała, żebym szukała gdzie indziej bo nie dowiozą już. A na stronie nie mają nawet tego modelu... :zonk: Coś niedobrego się dzieje z CCC...
w00tjump
w00tjump
  16 czerwca 2013
kiniowska
kiniowska: W trakcie nie dokładają. Jak minie sezon, to na następny mogą rzucić te, których nie sprzedali. :(

kurcze, bardzo to niefajne:nie: napali sie czlowiek na buty a tu... jeszcze jest szansa ze siostra mi jutro zdola kupic na wyjezdzie sluzbowym^^ a jak nie, to kupie zolte zamiast niebieskich, choc czyste pozostana pewnie przez 1 zalozenie:nie:
brak modelu? :woot: to chyba najlepiej by znalazla po kodzie ta babka w sklepie, nie wiem czy w ccc sprawdzaja stan w innych sklepach...
coz, oby sie nie robilo gorzej, bo z niedrogich butow to w ccc najlepsza jakosc... nie, zeby ostatnie tam kupione - skorzane, sportowe sandaly, nie robily dalej po roku pecherzy w 3 miejscach:zonk:
w00tjump
w00tjump
  16 czerwca 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

a tak przy okazji, to ogolnie ostatnio bardzo ciezko o fajne buty na plaskim obcasie lub takim niewielkim... wszedzie koturny.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.