Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1934 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Konto usunięte: Tylko mnie tak cholernie rozczarował fakt, kto się okazał plotkarą? To nielogiczne, reżyserka musiała wpaść na to stosunkowo późno, bo błędy w scenariuszu są masakryczne w takim razie.
Mnie też to wkurzyło, zupełnie bez sensu zakończenie. Liczyłam na tą czarną, albo kogoś... Nie wiem
Teraz oglądam Pamiętniki Wampirów i jaram się na Dejmona
Konto usunięte: Która oglądała Gossip girl? Kiedyś czytałam książki, serial jakoś zostawiłam na potem. No ale obejrzałam baaardzo szybko.
Tylko mnie tak cholernie rozczarował fakt, kto się okazał plotkarą? To nielogiczne, reżyserka musiała wpaść na to stosunkowo późno, bo błędy w scenariuszu są masakryczne w takim razie.
Ja to oglądam falowo :D jak mam czas to 6 odcinków potrafiłam obejrzeć w ciągu jednej nocy a czasami dosłownie zapomnę o tym serialu i tak jak teraz od dwóch miesięcy nadal nie mogę zebrać się do obejrzenia kolejnych :)
P.S Nie pisz kto jest plotkarą!
a ja nic nie ogladam regularnie, w necie to nie to samo, a w telewizji nie zawsze mi pasuja godziny. ale jakos mi seriali nie brakuje ;)
Mi tez nie, chociaz bardzo rzadko ogladam tv. Ostatnio jedynie dwa seriale regularnie (Bones & Grey's Anatomy), ktore lecialy akurat jeden po drugim poznym wieczorem w srody. Jak pamietalam to ogladalam, jak nie to mialam ustawione na automatyczne nagrywanie. Na nowe sezony przyjdzie czekac do wrzesnia. A i za jakies chyba 2 tygodnie wraca PLL xD
Tez nie lubie, nawet z podlaczonym laptopem do telewizora.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
może i za tydzień, dlatego napisałam chyba. aż tak tego nie śledzę lol
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail