malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
ZlMNA
ZlMNA
  12 maja 2013

czym robilas kolor?

Bayje
Bayje
  12 maja 2013

pianką koloryzującą :P

kedi
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
kedi
  12 maja 2013
massacre
massacre: To wszystko zależy od pogmentu, jego rodzaju i ilości. Moje oczy są szaro-niebiesko-morskie, więc u mnie to co mam na sobie i jak jestem pomalowana, a nawet kolor włosów wpływają na to jaki kolor dominujący zostaje podkreślony. Mój syn ma z kolei czyste niebieskie oczy. Granatowe, brązowe i niektóre odcienie zielonych ubrań podkreślają pięknie kolor jego oczu. Tak samo śniada cera latem :-). Nie bez znaczenia znany jest chyba tekst typu: "ten kolor swietnie podkreśla Twoje oczy"

oczywiscie to ma duzy wpływ aczkolwiek na moim przykładzie wyraznie widac, ze teczowka moze sie zmienic. jako dziecko miałam orzechowe oczy, teraz są zielone. dziwne, ale możliwe.
ZlMNA
ZlMNA
  12 maja 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: pianką koloryzującą :P

ta z natury?:-D
Bayje
Bayje
  12 maja 2013

ależ oczywiście .. :D

ZlMNA
ZlMNA
  12 maja 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ależ oczywiście .. :D

mialam rzekomo czerwien ktora zawsze mi pod roz wychodzila :D ale minusem bylo to ,ze jak rozjasnialam to nie chcial kolor zejsc tak samo jak toner :ninja:
Bayje
Bayje
  12 maja 2013

dziwne bo mi zeszło po 2 minutach. XD
kolor jakby 'wyparował' hahahahahahaha

ZlMNA
ZlMNA
  12 maja 2013

tzn z racji ze ja mam cimne wlosy awsze musialam rozjasniac a ze uzywam przeciwlupiezowego momentalnie schodzil. To cos ty robila? bawila sie ACE? :D

agoosiaaa
agoosiaaa
  14 maja 2013

A tak w ogole, to chcialam sobie dzisiaj drugi Elle kupic, bo wiadomo, dobry tusz dodaja i akurat bylam w asdzie, wiec podeszlam na stanowisko z gazetami, wyciagam jeden magazyn, drugi, trzeci, kazdy jeden byl bez tuszu, ktos je powyrywal, tylko dziury w folii gdzie mial byc tusz, lol xD
Musze sie do bootsa przejsc :rotfl:

agoosiaaa
agoosiaaa
  14 maja 2013

A tak w ogole, to chcialam sobie dzisiaj drugi Elle kupic, bo wiadomo, dobry tusz dodaja i akurat bylam w asdzie, wiec podeszlam na stanowisko z gazetami, wyciagam jeden magazyn, drugi, trzeci, kazdy jeden byl bez tuszu, ktos je powyrywal, tylko dziury w folii gdzie mial byc tusz, lol xD
Musze sie do bootsa przejsc :rotfl:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  15 maja 2013

I stąd moje skojarzenie Asdy z brudem, syfem i hołotą :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  15 maja 2013

Agoosia, http://www.stylist.co.uk/home/microsite2/chanel Darmowa maskara z Chanel. Mam już ją i jestem z niej zadowolona, może Tobie też podpasuje :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  16 maja 2013
massacre
massacre: I stąd moje skojarzenie Asdy z brudem, syfem i hołotą

:rotfl:
najlepsze to ze magazyny idealnie poukladane, kazdy dokladnie na swoim miejscu xD
massacre
massacre: Agoosia, http://www.stylist.co.uk/home/microsite2/chanel Darmowa maskara z Chanel. Mam już ją i jestem z niej zadowolona, może Tobie też podpasuje :)

dzieki, chetnie wyprobuje cos nowego :D
ZlMNA
ZlMNA
  21 maja 2013

Sciema czy prawda?
http://kobiecegadzety.pl/img/519797d706b15.jpg

madzia2143
madzia2143
  22 maja 2013

nie wierzyłabym w to :woot:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.