Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1930 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
oczywiscie to ma duzy wpływ aczkolwiek na moim przykładzie wyraznie widac, ze teczowka moze sie zmienic. jako dziecko miałam orzechowe oczy, teraz są zielone. dziwne, ale możliwe.
tzn z racji ze ja mam cimne wlosy awsze musialam rozjasniac a ze uzywam przeciwlupiezowego momentalnie schodzil. To cos ty robila? bawila sie ACE? :D
A tak w ogole, to chcialam sobie dzisiaj drugi Elle kupic, bo wiadomo, dobry tusz dodaja i akurat bylam w asdzie, wiec podeszlam na stanowisko z gazetami, wyciagam jeden magazyn, drugi, trzeci, kazdy jeden byl bez tuszu, ktos je powyrywal, tylko dziury w folii gdzie mial byc tusz, lol xD
Musze sie do bootsa przejsc
A tak w ogole, to chcialam sobie dzisiaj drugi Elle kupic, bo wiadomo, dobry tusz dodaja i akurat bylam w asdzie, wiec podeszlam na stanowisko z gazetami, wyciagam jeden magazyn, drugi, trzeci, kazdy jeden byl bez tuszu, ktos je powyrywal, tylko dziury w folii gdzie mial byc tusz, lol xD
Musze sie do bootsa przejsc
I stąd moje skojarzenie Asdy z brudem, syfem i hołotą
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Agoosia, http://www.stylist.co.uk/home/microsite2/chanel Darmowa maskara z Chanel. Mam już ją i jestem z niej zadowolona, może Tobie też podpasuje :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail