malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  4 maja 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: myślałam o czymś takim (oczywiście bez kokardek)

Podobają mi się takie rzeczy.

coś gorsetopodobnego:

Konto usunięte
Konto usunięte: Planuję stworzyć zestaw na wesele - gorset + ołówkowa spódnica, bądź gorset typowo pod biust założony na jakąś fajną, jednolitą sukienkę

Czyli underbusta masz...
:cenzura:.y.co.uk/ekmps/shops/brianwatches/images/underbust-corset-7-front--153-p.jpg" />

Jeszcze zależy jaki masz ten gorset?
Bo różne są. Jedne bardziej bieliźniane, drugie mniej.
Ja jest za gładkim gorsetem, lub jakimś w prążki do jeansów, szpilek i żakietu. A ze spódnicą nie mam żadnego pomysłu;/
madzia2143
madzia2143
  4 maja 2013
styka51
styka51: Jeszcze zależy jaki masz ten gorset? Bo różne są. Jedne bardziej bieliźniane, drugie mniej. Ja jest za gładkim gorsetem, lub jakimś w prążki do jeansów, szpilek i żakietu. A ze spódnicą nie mam żadnego pomysłu;/

jeszcze nie mam, właśnie rozważam różne opcje ;) Chce stworzyć elegancki zestaw, ale tak by nie wyglądało to wulgarnie. Dlatego pytam o rady i jakieś pomysły :) Sukienki które przedstawiłaś nadają się raczej do codziennego użytku, a ja szukam czegoś na wesele.
pijana
pijana
  4 maja 2013
massacre
massacre: A jakie są efekty????

Mam gęstsze i dłuższe rzęsy, wypada ich też mniej :)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  4 maja 2013

Poważnie rzęsy mogą sie wydłużyć??? Nigdy w to nie wierzyłam o.O

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Laurentt25
wpis jest ukryty
madzia2143
madzia2143
  7 maja 2013
massacre
massacre: Poważnie rzęsy mogą sie wydłużyć??? Nigdy w to nie wierzyłam o.O

ja już napisałam w innym temacie - po roku systematycznego używania olejku rycynowego miałamna prawdę o wiele dłuższe i gęściejsze rzęsy. Gdy normalnie mam raczej krótkie tak wtedy bez problemu tworzyły ładny wachlarzyk poniżej łuku brwiowego.
massacre
massacre
  7 maja 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ja już napisałam w innym temacie - po roku systematycznego używania olejku rycynowego miałamna prawdę o wiele dłuższe i gęściejsze rzęsy. Gdy normalnie mam raczej krótkie tak wtedy bez problemu tworzyły ładny wachlarzyk poniżej łuku brwiowego

Musze wiec sprobowac. Mam rzesy bardzo geste, ale dosc krotkie :And:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

madzia2143
madzia2143
  7 maja 2013
massacre
massacre: Musze wiec sprobowac. Mam rzesy bardzo geste, ale dosc krotkie

chyba że ja mam taką predyspozycję :ninja: swoją drogą, muszę chyba znowu wtłoczyć to w nawyk, bo mam króciutkie, że aż wstyd ;P
madzia2143
madzia2143
  7 maja 2013
massacre
massacre: Musze wiec sprobowac. Mam rzesy bardzo geste, ale dosc krotkie

chyba że ja mam taką predyspozycję :ninja: swoją drogą, muszę chyba znowu wtłoczyć to w nawyk, bo mam króciutkie, że aż wstyd ;P
massacre
massacre
  7 maja 2013

Czyli to nie działa długoterminowo?

madzia2143
madzia2143
  8 maja 2013
massacre
massacre: Czyli to nie działa długoterminowo?

oj to na pewno nie, nie wiem jaki czas po jego użyciu moje rzęsy były w dobrej kondycji bo nie pamiętam.
massacre
massacre
  9 maja 2013

Co tu taka bieda?

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  9 maja 2013
massacre
massacre: Co tu taka bieda?

kazdy zyje swoim zyciem prywatnym Asiu xD
massacre
massacre
  9 maja 2013

Od kiedy?

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  9 maja 2013
massacre
massacre: Od kiedy?

ciepło sie zrobilo,kazda wychodzi ze swoim sebkiem na spacer to i pisac nie maja kiedy
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.