Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1926 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Podobają mi się takie rzeczy.
coś gorsetopodobnego:
Czyli underbusta masz...
.y.co.uk/ekmps/shops/brianwatches/images/underbust-corset-7-front--153-p.jpg" />
Jeszcze zależy jaki masz ten gorset?
Bo różne są. Jedne bardziej bieliźniane, drugie mniej.
Ja jest za gładkim gorsetem, lub jakimś w prążki do jeansów, szpilek i żakietu. A ze spódnicą nie mam żadnego pomysłu;/
jeszcze nie mam, właśnie rozważam różne opcje ;) Chce stworzyć elegancki zestaw, ale tak by nie wyglądało to wulgarnie. Dlatego pytam o rady i jakieś pomysły :) Sukienki które przedstawiłaś nadają się raczej do codziennego użytku, a ja szukam czegoś na wesele.
Poważnie rzęsy mogą sie wydłużyć??? Nigdy w to nie wierzyłam o.O
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
ja już napisałam w innym temacie - po roku systematycznego używania olejku rycynowego miałamna prawdę o wiele dłuższe i gęściejsze rzęsy. Gdy normalnie mam raczej krótkie tak wtedy bez problemu tworzyły ładny wachlarzyk poniżej łuku brwiowego.
Musze wiec sprobowac. Mam rzesy bardzo geste, ale dosc krotkie
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Czyli to nie działa długoterminowo?
Co tu taka bieda?