Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1922 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Zdjęcie mojego obiadu wygrało bardzo osobliwą nagrodę - 5 posiłków z cateringu dietetycznego w moim mieście XD Mam nadzieję, że będą smaczne. Ogólnie wczoraj wróciłam do biegów/marszów, mam nadzieję, że mi starczy zdrowia i chęci na długo.
oooo, wczoraj bylam pierwszy raz od trzech - czterech (?) tygodni w Debenhamsie (ach, te zakupy onlajn) i zmienili wszystko i w ogole mam teraz stanowisko Lancome
jak mozna nie lubic piwa ^^ dla mnie reszta alko moglaby nie istniesc, ale piwko :D... po ciazy jak pierwszy raz wypilam, to mi sie strasznie gorzkie zdawalo, ale juz mi wrocil smak ;)
A ja za piwem nie przepadam... Ogólnie alkohol mógłby dla mnie nie istnieć. Dla towarzystwa jakieś fancy drinki. Latem Budweiser i Guiness. Jest to jest, nie ma to nie ma :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
piwo wypije, nawet lubię zwłaszcza w lecie podczas upałów, ale mimo wszystko przy konkretniejszych imprezach wolę wódkę