malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  27 kwietnia 2013
styka51
styka51: A wczoraj tylko dwa duże z sokiem. Nie lubię piwa, no nie lubię. Ale drinki po 10 zł, a piwo 4,5, także....

to tanioszka, w wawie piwo 12

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

aczkolwek
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 8
wpis jest ukryty
styka51
styka51
  27 kwietnia 2013
Prinz
Prinz: to tanioszka, w wawie piwo 12

Dlatego piłam piwa, a nie drinki :D
pijana
pijana
  27 kwietnia 2013

Zdjęcie mojego obiadu wygrało bardzo osobliwą nagrodę - 5 posiłków z cateringu dietetycznego w moim mieście XD Mam nadzieję, że będą smaczne. Ogólnie wczoraj wróciłam do biegów/marszów, mam nadzieję, że mi starczy zdrowia i chęci na długo.

ZlMNA
ZlMNA
  28 kwietnia 2013
styka51
styka51: W wieku 13 lat, to ja nie wiedziałam jak piwo smakuje

od dziecka wolałam towarzystwo kolegów niż koleżanek :ninja:
madzia2143
madzia2143
  28 kwietnia 2013

był ktoś na konwencie we Wrocławiu wczoraj?

agoosiaaa
agoosiaaa
  28 kwietnia 2013

oooo, wczoraj bylam pierwszy raz od trzech - czterech (?) tygodni w Debenhamsie (ach, te zakupy onlajn) i zmienili wszystko i w ogole mam teraz stanowisko Lancome :w00t:

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  28 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Zdjęcie mojego obiadu wygrało bardzo osobliwą nagrodę - 5 posiłków z cateringu dietetycznego w moim mieście XD Mam nadzieję, że będą smaczne. Ogólnie wczoraj wróciłam do biegów/marszów, mam nadzieję, że mi starczy zdrowia i chęci na długo.

zapostuj je tutaj
Babsy
Babsy
  28 kwietnia 2013

jak mozna nie lubic piwa ^^ dla mnie reszta alko moglaby nie istniesc, ale piwko :D... po ciazy jak pierwszy raz wypilam, to mi sie strasznie gorzkie zdawalo, ale juz mi wrocil smak ;)

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  28 kwietnia 2013

A ja za piwem nie przepadam... Ogólnie alkohol mógłby dla mnie nie istnieć. Dla towarzystwa jakieś fancy drinki. Latem Budweiser i Guiness. Jest to jest, nie ma to nie ma :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  28 kwietnia 2013
Babsy
Babsy: jak mozna nie lubic piwa ^^ dla mnie reszta alko moglaby nie istniesc, ale piwko :D... po ciazy jak pierwszy raz wypilam, to mi sie strasznie gorzkie zdawalo, ale juz mi wrocil smak ;)

piwo wypije, nawet lubię zwłaszcza w lecie podczas upałów, ale mimo wszystko przy konkretniejszych imprezach wolę wódkę
mmaryja
mmaryja
  28 kwietnia 2013

maryja pozdrawia ze szpitalnego łóżka! bobas zastrajkował i mnie położyli na weekend:and:

mirra20
mirra20
  28 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: maryja pozdrawia ze szpitalnego łóżka! bobas zastrajkował i mnie położyli na weekend

wracajcie szybko oboje do zdrowia ;)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  28 kwietnia 2013

Maryjka trzymam kciuki :-)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  28 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: zapostuj je tutaj

Nie ma problemu, jak tylko dostanę to zapostuję
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.