Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1918 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
A tak w ogole to wczoraj skonczyli u mnie remont w sypialni, wszedzie kurz i syf... Musze to ogarnac, bo jutro tata do mnie przyjezdza
Nie chce mi sie, bo za tydzien zaczynaja remont w salonie i po prostu... nie chce mi sie
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
O! Na pewno sprawdze przy najblizszej okazji
w Anglii promienie sloneczne sa chyba slabsze... w Polsce wystarczylo mi 15 minut na srednim sloncu i bylam opalona, w Londynie musialabym chyba sie grzac z 5h, zeby uzyskac taki efekt
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
ja się zawsze najmocniej opalam w wakacje, bo bardzo dużo przebywam w wodzie etc, ale tego lata raczej się nie opalę bo bobas raczej nie pozwoli na dłuższy wyjazd na deske czy cokolwiek
Mirra, przyszla mi dzisiaj wlasnie paczka od Ciebie - dziekuje :*
Mi musisz wybaczyc za opoznienie, mam remont w chacie, jutro tata przyjezdza i glowe mam nie tam gdzie trzeba
Poplywac zawsze mozesz. Moj sie uspokajal jak tylko bylam w basenie
A co do opalania sie w wodzie, mam to samo - blyskawicznie slonce lapie, zwlaszcza nad morzem. Podmuch wiatru... eh jak ja bardzo chce juz lato
wszystko zależy kiedy panicz postanowi opuścić moje ciało:)
mój mąż w ogóle na planowane pierwsze rozwiązanie wyjeżdża za granicę, więc trochę się stresuje, ale mam nadzieję, że termin z usg będzie wiążący;)
no właśnie a jak samopoczucie przyszłej mamy i bobasa?
O to widzę, że też w miarę szybko:)
Nie martw się;) ja też wysłużyłam się mamą, którą wygoniłam na pocztę, żeby wysłała paczkę, sama też nie miałam czasu, bo nowa praca mnie mocno absorbuję;)
4kg to chyba niewiele? chociaż ja nie znam się na tematach ciążowych
a który do już tydzień i kiedy planowany termin rozwiązania?
dobrze ze jest dobrze:) i gratuluje (oraz zazdroszcze) malego przyrostu wagi, ja przybralam 20 kg i jeszcze 3 mam do wagi sprzed ciazy, a z 7-10 do wymarzonej;)
Wczoraj na zajęciach robiłam bukiety ślubne, lubię ten dział florystyki ; )
Wolicie zwykłe pół okrągłe bukieciki czy z odwróconej kropli?
haha, coś a propos dawnej konwersacji na temat Gordona ;)
http://kwejk.pl/obrazek/1757721/hell-kitchen.html