malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  20 kwietnia 2013

A tak w ogole to wczoraj skonczyli u mnie remont w sypialni, wszedzie kurz i syf... Musze to ogarnac, bo jutro tata do mnie przyjezdza :Ziober2:
Nie chce mi sie, bo za tydzien zaczynaja remont w salonie i po prostu... nie chce mi sie :And:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryja
mmaryja
  20 kwietnia 2013
massacre
massacre: Musze sie chyba troszke opalic, bo takie kolory fajnie wygladaja na dloniach musnietych sloncem

na stopach super wygląda, właśnie takich opalonych.
ja w sumie mam opalone ręce i stopy prawie cały rok, bo łapie mnie każdy promień:wtf:
massacre
massacre
  20 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: na stopach super wygląda, właśnie takich opalonych

O! Na pewno sprawdze przy najblizszej okazji :w00t:
Konto usunięte
Konto usunięte: ja w sumie mam opalone ręce i stopy prawie cały rok, bo łapie mnie każdy promień

w Anglii promienie sloneczne sa chyba slabsze... w Polsce wystarczylo mi 15 minut na srednim sloncu i bylam opalona, w Londynie musialabym chyba sie grzac z 5h, zeby uzyskac taki efekt :And:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  20 kwietnia 2013

a ja się rozchorowałam no akurat na weekend:/

mmaryja
mmaryja
  20 kwietnia 2013

ja się zawsze najmocniej opalam w wakacje, bo bardzo dużo przebywam w wodzie etc, ale tego lata raczej się nie opalę bo bobas raczej nie pozwoli na dłuższy wyjazd na deske czy cokolwiek:and:

massacre
massacre
  20 kwietnia 2013

Mirra, przyszla mi dzisiaj wlasnie paczka od Ciebie - dziekuje :*
Mi musisz wybaczyc za opoznienie, mam remont w chacie, jutro tata przyjezdza i glowe mam nie tam gdzie trzeba :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: ale tego lata raczej się nie opalę bo bobas raczej nie pozwoli na dłuższy wyjazd na deske czy cokolwiek

Poplywac zawsze mozesz. Moj sie uspokajal jak tylko bylam w basenie :tak:
A co do opalania sie w wodzie, mam to samo - blyskawicznie slonce lapie, zwlaszcza nad morzem. Podmuch wiatru... eh jak ja bardzo chce juz lato :And:

mmaryja
mmaryja
  20 kwietnia 2013

wszystko zależy kiedy panicz postanowi opuścić moje ciało:)
mój mąż w ogóle na planowane pierwsze rozwiązanie wyjeżdża za granicę, więc trochę się stresuje, ale mam nadzieję, że termin z usg będzie wiążący;)

mirra20
mirra20
  20 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte:

no właśnie a jak samopoczucie przyszłej mamy i bobasa?
massacre
massacre: Mirra, przyszla mi dzisiaj wlasnie paczka od Ciebie - dziekuje :* Mi musisz wybaczyc za opoznienie, mam remont w chacie, jutro tata przyjezdza i glowe mam nie tam gdzie trzeba

O to widzę, że też w miarę szybko:)
Nie martw się;) ja też wysłużyłam się mamą, którą wygoniłam na pocztę, żeby wysłała paczkę, sama też nie miałam czasu, bo nowa praca mnie mocno absorbuję;)
mmaryja
mmaryja
  20 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: no właśnie a jak samopoczucie przyszłej mamy i bobasa?

a dobrze, dziękuję:)
coraz mi ciężej, ale przytyłam jak do tej pory 4kg, więc nie jest źle.
jestem trochę rozbita, ale ogólnie działam dobrze, wszystko ogarniam, zaraz skończę studia i już z górki do porodu:)
mirra20
mirra20
  20 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a dobrze, dziękuję:) coraz mi ciężej, ale przytyłam jak do tej pory 4kg, więc nie jest źle. jestem trochę rozbita, ale ogólnie działam dobrze, wszystko ogarniam, zaraz skończę studia i już z górki do porodu:)

4kg to chyba niewiele? chociaż ja nie znam się na tematach ciążowych
a który do już tydzień i kiedy planowany termin rozwiązania?
Paulinessa
Paulinessa
  20 kwietnia 2013

Najlepszy moment dzisiejszego dnia: zdjąć buty na 13cm obcasach po 14h :rotfl:

Babsy
Babsy
  20 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: mirra20: no właśnie a jak samopoczucie przyszłej mamy i bobasa? a dobrze, dziękuję:) coraz mi ciężej, ale przytyłam jak do tej pory 4kg, więc nie jest źle. jestem trochę rozbita, ale ogólnie działam dobrze, wszystko ogarniam, zaraz skończę studia i już z górki do porodu:)

dobrze ze jest dobrze:) i gratuluje (oraz zazdroszcze) malego przyrostu wagi, ja przybralam 20 kg i jeszcze 3 mam do wagi sprzed ciazy, a z 7-10 do wymarzonej;)
madzia2143
madzia2143
  21 kwietnia 2013

Wczoraj na zajęciach robiłam bukiety ślubne, lubię ten dział florystyki ; )
Wolicie zwykłe pół okrągłe bukieciki czy z odwróconej kropli?

madzia2143
madzia2143
  21 kwietnia 2013

haha, coś a propos dawnej konwersacji na temat Gordona ;)
http://kwejk.pl/obrazek/1757721/hell-kitchen.html

styka51
styka51
  21 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Wolicie zwykłe pół okrągłe bukieciki czy z odwróconej kropli?

Mi podobają się takie:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.