malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
agoosiaaa
agoosiaaa
  17 kwietnia 2013

@masakra
Przyszedł Ci już glossy?

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  17 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: chciałam się pochwalić jeszcze, że przestałam słodzić :)

Ja już żyje bez cukru ponad 2 lata i jest mi z tym dobrze.. :D
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
mmaryja
mmaryja
  17 kwietnia 2013

przez wiele lat zdrowego żywienia, nigdy nie udało mi się przestać słodzić - słodziłam małą łyżeczkę, tylko zwykłą, czarną herbatę. zielonej, czerwonej i białej nigdy nie słodziłam. fakt, że czarną herbatę pije max raz dziennie, ale mimo wszystko ten cukier ciążył mi na sercu.
jak tylko zaszłam w ciążę przestałam słodzić, nawet jeszcze nie wiedziałam, że już jestem. taka ciekawostka;)

agoosiaaa
agoosiaaa
  17 kwietnia 2013

A to jest cos zlego w slodzeniu? :)

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  17 kwietnia 2013

Ja od prawie dwóch lat nie używam w ogóle białego cukru, tylko brązowy. Herbat nie słodzę, tylko kawę jedną łużeczką, wiec ilośc spożywana też nie należy do dużych :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  17 kwietnia 2013

@Agoosia, Birchbox mi przyszedł wczoraj, a Glossy ponoc dzisiaj. Nie wiem, bo nie byłam dziś w biurze i tylko dostałam smsa, że jakaś paczka czeka na mnie w szufladzie w biurku :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  17 kwietnia 2013

wróciłam do pracującego trybu życia i kurczę ciężko mi znowu przywyknąć, nie umiem się wyspać;(

Paulinessa
Paulinessa
  17 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: przez wiele lat zdrowego żywienia, nigdy nie udało mi się przestać słodzić - słodziłam małą łyżeczkę, tylko zwykłą, czarną herbatę. zielonej, czerwonej i białej nigdy nie słodziłam. fakt, że czarną herbatę pije max raz dziennie, ale mimo wszystko ten cukier ciążył mi na sercu. jak tylko zaszłam w ciążę przestałam słodzić, nawet jeszcze nie wiedziałam, że już jestem. taka ciekawostka;)

Sylvinka
Sylvinka: Ja już żyje bez cukru ponad 2 lata i jest mi z tym dobrze.. :D

Ja najpierw schodziłam z 2 łyżeczek do jednej, potem przestałam słodzić herbatę (piję tylko czarną, czasem owocowe), z kawą było gorzej, ale udało mi się :)

Konto usunięte
Konto usunięte: A to jest cos zlego w slodzeniu? :)

W zasadzie nie ma żadnej wartości, więc jeśli ktoś jest w stanie go odstawić to raczej dobrze :) jakoś ostatnio zaczełam przykładać większą wagę do tego co jem i piję :)

massacre
massacre: Ja od prawie dwóch lat nie używam w ogóle białego cukru, tylko brązowy. Herbat nie słodzę, tylko kawę jedną łużeczką, wiec ilośc spożywana też nie należy do dużych :)

Ale brązowy i tak jest mniejszym złem ;)

massacre
massacre: Ale umiejetnosc gotowania jest bardzo przydatna, anyway :)

Wcale w to nie wątpię, ale naprawdę, nienawidzę tego wszystkiego :and:
massacre
massacre
  17 kwietnia 2013

@Paulinessa, mój tata z żoną przyjeżdżają do nas w niedziele - będę musiała got

massacre
massacre
  17 kwietnia 2013

ować a też niecierpię... Wiem jakie to uczucie ;)

Paulinessa
Paulinessa
  17 kwietnia 2013
massacre
massacre: @Paulinessa, mój tata z żoną przyjeżdżają do nas w niedziele - będę musiała got

massacre
massacre: ować a też niecierpię... Wiem jakie to uczucie ;)

A wydawało mi się, że lubisz to :) tzn, wymieniacie się przepisami na forum itd :)
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  17 kwietnia 2013

ja nie slodze juz dawno, ale za to wpiedalam duzo slodyczy ostatnio ;]

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Paulinessa
Paulinessa
  17 kwietnia 2013
Prinz
Prinz: ja nie slodze juz dawno, ale za to wpiedalam duzo slodyczy ostatnio ;]

A jak jest w takim razie z utrzymaniem wagi? Bo tyle kiedyś schudłeś :)

ja staram się nie jeśc słodyczy, ale przedwczoraj tak mnie naleciało, że zjadłam całą czekoladę, białą - bąbelkową :Zakochany:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  17 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: A jak jest w takim razie z utrzymaniem wagi? Bo tyle kiedyś schudłeś :)

przytylem ostatnio 13 kg xd. ale znajomi mowia ze lepiej wygladam, juz nie jak smierc na choragwi :D waze 88, ale jestem na szczescie bardzo wysoki

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Paulinessa
Paulinessa
  17 kwietnia 2013

[quote=Prinz]przytylem ostatnio 13 kg xd. ale znajomi mowia ze lepiej wygladam, juz nie jak smierc na choragwi :D waze 88, ale jestem na szczescie bardzo wysoki[/quote
No to masz dobrą wagę :tak:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.