malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
agoosiaaa
agoosiaaa
  17 kwietnia 2013

@Paulinessa
Tak pytam, bo w sumie kawę slodze pól płaskiej łyżeczki a herbaty nie pijam (no za wyjątkiem takiej jednej sweet chilli ale ona jest słodka sama w sobie, a raczej po prostu tak ja moje kubki smakowe odbierają), ale jak zobaczyłam że nikt tu prawie nie slodzi to aż zaczęłam myśleć ze może ma to jakieś bardzo zle skutki :)
A co do cukru to używam tylko ciemnego trzcinowego :)

@massacre
Birchbox tez mi już przyszedł, co masz w swoim? :)
Z glossy właśnie dostałam maila, myślałam już że nigdy nie wyślą :)

Paulinessa
Paulinessa
  17 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak pytam, bo w sumie kawę slodze pól płaskiej łyżeczki a herbaty nie pijam (no za wyjątkiem takiej jednej sweet chilli ale ona jest słodka sama w sobie, a raczej po prostu tak ja moje kubki smakowe odbierają), ale jak zobaczyłam że nikt tu prawie nie slodzi to aż zaczęłam myśleć ze może ma to jakieś bardzo zle skutki :) A co do cukru to używam tylko ciemnego trzcinowego :)

Czyli baaardzo mało słodzisz :) Bo wiesz, mój tata słodzi po 3 łyżeczki zwykłego białego, a pije ze 3 kawy plus pare herbat dziennie :)
mirra20
mirra20
  17 kwietnia 2013

A ja słodzę dwie płaskie i kij:P Słodyczy nie lubię to chociaż tyle od życia mi się należy:P

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  17 kwietnia 2013

i bedziesz moja zona mirra :D

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

mirra20
mirra20
  17 kwietnia 2013

hahaha po moim trupie:P

Prinz
Prinz
  17 kwietnia 2013

wbijasz ciern w me serce

mirra20
mirra20
  17 kwietnia 2013
Prinz
Prinz: wbijasz ciern w me serce

zamień serce na twardego ch... i po problemieXD
Prinz
Prinz
  17 kwietnia 2013

doprawdy jestem zniesmaczony, jestes wulgarna :D

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  18 kwietnia 2013

@Agoosia, nic czym można było sie zachwycić Kremy, kremy, kremy i kolejne kredki do ust. Kremy już mi uszami wychodzą ;-)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  18 kwietnia 2013

@Paulinessa, a widzisz, nie zawsze musi być tak jakby to wyglądało, nawet nawiązując do naszej ostatniej rozmowy na temat oceny na podstawie wyglądu :-). Umiem gotować i gotuje przezajebiście, nie sprawia mi to jednak żadnej przyjemności. Jak tylko się nadaży okazja, to gotuje mój facet lub jadamy w restauracjach. Gotuje więc bardziej z obowiązku i do tego muszę mieć zazwyczaj wenę (a której najczęściej nie mam). A że nic nie robię na pół gwizdka to i do gotowania się przykladam :) Minusy perfekcjonizmu.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  18 kwietnia 2013

@massacre
To prawie to samo co ja masz, z tym ze ja dostałam odżywkę do włosów zamiast tego czegoś do mycia twarzy, chociaż akurat bym wolała to drugie. A kremy (do ciała, nie twarzy) to oddaje rodzicom, podobno super spisują się na megasuche dłonie
Ogólnie faktycznie, w tym pudełku nie było niczego '' wow''.

@Paulinessa
Ja tak kiedyś herbatę slodzilam, ale przestałam pić to i przestałam slodzic :)

massacre
massacre
  18 kwietnia 2013

@Agoosia, to będziesz mogła oddać rodzicom body butter z Glossy :ziober2: Daj znać jaki odcień lakieru Essie dostaniesz :-)

Radziu
wpis jest ukryty
agoosiaaa
agoosiaaa
  18 kwietnia 2013

@massacre
Masła do ciała akurat lubię, wiec zostawiam xD
Odcień rosebowl

styka51
styka51
  18 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: chciałam się pochwalić jeszcze, że przestałam słodzić :)

Nie umiałabym bez cukru...;c
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.