Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1916 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
@Paulinessa
Tak pytam, bo w sumie kawę slodze pól płaskiej łyżeczki a herbaty nie pijam (no za wyjątkiem takiej jednej sweet chilli ale ona jest słodka sama w sobie, a raczej po prostu tak ja moje kubki smakowe odbierają), ale jak zobaczyłam że nikt tu prawie nie slodzi to aż zaczęłam myśleć ze może ma to jakieś bardzo zle skutki :)
A co do cukru to używam tylko ciemnego trzcinowego :)
@massacre
Birchbox tez mi już przyszedł, co masz w swoim? :)
Z glossy właśnie dostałam maila, myślałam już że nigdy nie wyślą :)
Czyli baaardzo mało słodzisz :) Bo wiesz, mój tata słodzi po 3 łyżeczki zwykłego białego, a pije ze 3 kawy plus pare herbat dziennie :)
doprawdy jestem zniesmaczony, jestes wulgarna :D
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
@Agoosia, nic czym można było sie zachwycić Kremy, kremy, kremy i kolejne kredki do ust. Kremy już mi uszami wychodzą ;-)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
@Paulinessa, a widzisz, nie zawsze musi być tak jakby to wyglądało, nawet nawiązując do naszej ostatniej rozmowy na temat oceny na podstawie wyglądu :-). Umiem gotować i gotuje przezajebiście, nie sprawia mi to jednak żadnej przyjemności. Jak tylko się nadaży okazja, to gotuje mój facet lub jadamy w restauracjach. Gotuje więc bardziej z obowiązku i do tego muszę mieć zazwyczaj wenę (a której najczęściej nie mam). A że nic nie robię na pół gwizdka to i do gotowania się przykladam :) Minusy perfekcjonizmu.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
@massacre
To prawie to samo co ja masz, z tym ze ja dostałam odżywkę do włosów zamiast tego czegoś do mycia twarzy, chociaż akurat bym wolała to drugie. A kremy (do ciała, nie twarzy) to oddaje rodzicom, podobno super spisują się na megasuche dłonie
Ogólnie faktycznie, w tym pudełku nie było niczego '' wow''.
@Paulinessa
Ja tak kiedyś herbatę slodzilam, ale przestałam pić to i przestałam slodzic :)