Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1921 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
umnie jest tak ze ja baaadzo rzadko piję , a jak znajde sie na alko imprezie to takze laduje w kiblu ;c [ niestety]
a piwo po prostu mi sie w zoladku nie miesci mam problemy ostatno pol piwa wypilam i wiecej nie mogłam.
a na pusty zoladek to swietowalam swoje 13 urodziny... 3 perly mocne i bomba
a, ta agentka:) dawno juz ja widzialam, na wiosze ja wrzucaja bo ma konto na yt i sie nagrywa jak chodzi albo jest w kiblu w klubie :] nick to chyba mega evela czy cos.
o, juz ja mam http://www.youtube.com/user/MegaEvelka/videos?flow=grid&view=0
O, widzę, że nie tylko ja się ostatnio upijam... :D Mój powód to urodziny koleżanki - "ALE NO ZE MNĄ SIĘ NIE NAPIJESZ?! ZA MOJE ZDROWIE?!" Mus to mus. Ze mną było wszystko ok, wszystko pamiętam, a jedyną rzeczą jaką wyniosłam z tej imprezy jest wielki siniak na lewym udzie - najprawdopodobniej zdobyty podczas wysiadania z taksówki. Boli jak czort, pod laptopa muszę kłaść poduszkę.
I co oni znowu porobili z tym forum? Jaka szerokość posta, taka szerokość "ramki"... zmian im się zachciewa na wiosnę, zmian.
I takie pytanie na deser - co robić??? Otóż ostatnio buzia mi "wyschła" - nie zmieniałam kosmetyków, nawyki pielęgnacyjne te same, ogólnie wszystko jest tak, jak było kiedyś, ale jednak coś nie gra. Oczywiście, coś mi czasem wyskoczy tu i ówdzie, ale cała twarz jest tak potwornie sucha... Kiedyś na noc smarowałam się kremem sporadycznie, teraz muszę prawie codziennie, bo aż mnie swędzi. O co może chodzić? Dieta ta sama, wszystko to samo, może jedynie trochę więcej stresów, ale to chyba nie to... W najgorszych wypadkach miałam na buzi takie suche "placki". Da się coś z tym zrobić? Ma któraś z Was jakiś pomysł, co się dzieje...?
Jestem zbyt głupia by zrozumieć sens tych filmików
W wieku 13 lat, to ja nie wiedziałam jak piwo smakuje
A wczoraj tylko dwa duże z sokiem. Nie lubię piwa, no nie lubię. Ale drinki po 10 zł, a piwo 4,5, także....