Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1924 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
tez o tym czytalam, nie posiadam i w ogole nie wiem czy maka ziemniaczana u mnie jest (nigdy nie uzywalam )
na Ralphie Laurenie nie bede sie bawic w takie eksperymenty :D
czytaj wyzej xD
probowalam, czekam az mi polo wyschnie i zobacze, czy plama zniknela. Zamoczylam tez w coca coli xD
nie wiem czy chcialabym zobaczyc mine mojego faceta, gdyby zobaczyl kota na swoim polo
ale kotek slodki :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
@Mirra, gdyby to była gówniana tkanina, to bym się nie bawiła i wyrzuciła or przerobiła na szmate
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
@Zimna, dzisiaj jak wrócę do domu to sprawdze czy zeszło po coli i płynie do mycia naczyń. Jak nie, to zapraszam do siebie. Zrobisz mojemu kota i będziesz czekać na reakcje
wychodzić nie chciał, ale przez prawie cały dzień się nie poruszał, później w nocy bolał mnie brzuch, a ruchów nie czułam, więc pojechaliśmy. okazało się, że po prostu znudziło mu się rozrabianie na parę dni i teraz znowu się rozkręca:)
a to leniuch :) tak kobiete w ciazy straszyc :)
Byłam w rossmannie, szukałąm jakichś łądnych perfum, i wącham, wącham ale nie czuć, to myślę psiknę testerem na nadgarstek.. Takiego smrodu to jeszcze nie czułam Ulotnić się nie chce
może to było Elizabeth Arden ? XD
ja ostatnio wąchałam te perfumy Lady Gagi - myślałam, że się zakocham a to takie coś zwykłe tylko w czarnej flaszce.