malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  9 maja 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: kazda wychodzi ze swoim sebkiemna spacer

:rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: ciepło sie zrobilo,kazda wychodzi

sugerowac, ze zadna sie tu nie uczy/ pracuje... :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Bayje
Bayje
  9 maja 2013

taaa na spacer ze swoim sebkiem ... taaa jasne.

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  9 maja 2013
massacre
massacre: sugerowac, ze zadna sie tu nie uczy/ pracuje...

sugerowanie,że kazdej nie utrzymuje wlasnie ten sebek,ktory zapierdziela na czarno,a ona wydaje jego haks na kosmetyki
massacre
massacre
  9 maja 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: sugerowanie,że kazdej nie utrzymuje wlasnie ten sebek,ktory zapierdziela na czarno,a ona wydaje jego haks na kosmetyki

nie kazdej

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  9 maja 2013
massacre
massacre: nie kazdej

dobra wiem,że sama na siebie zarabiasz xD
SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  9 maja 2013
http://www.youtube.com/watch?v=q1ddQ8QNM1Q&feature=youtu.be

co wy wiecie o modzie
massacre
massacre
  9 maja 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: dobra wiem,że sama na siebie zarabiasz xD

wyjatek potwierdza regule, wiec byc moze masz racje, co do tych sebkow pracujacych na czarno ;P
w wg Twojej teorii, to co oni dokladnie na czarno robia?

massacre
massacre
  9 maja 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.youtube.com/watch?v=q1ddQ8QNM1Q&feature=youtu.be co wy wiecie o modzie

nie wiem co jest gorsze, jego szpilki czy angielski :rotfl:

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  9 maja 2013
massacre
massacre: w wg Twojej teorii, to co oni dokladnie na czarno robia?

na jakiejś budowie czy coś,zazwyczaj w niemczech xD wracaja na weekend zeby od razu ze swoja luba poleciec na balet,ona mu polknie w kiblu i tak co tydzien

znam duzo takich wlasnie xD
massacre
massacre
  9 maja 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: na jakiejś budowie czy coś,zazwyczaj w niemczech xD wracaja na weekend zeby od razu ze swoja luba poleciec na balet,ona mu polknie w kiblu i tak co tydzien

Konto usunięte
Konto usunięte: znam duzo takich wlasnie

a to Ty powaznie teraz piszesz, ze tak jest? :ninja: :szok:

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  9 maja 2013
massacre
massacre: a to Ty powaznie teraz piszesz, ze tak jest?

no oprocz tego polykania to tak:D
massacre
massacre
  9 maja 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: no oprocz tego polykania to tak

no to chociaz by polknely tym swoim sebkom, skoro tak ciezko haruja na te ich kosmetyki.

mirra20
mirra20
  9 maja 2013

ja zapitalam po 10h dziennie od pon do piątku więc nawet nie mam czasu na foruma za bardzo

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  9 maja 2013
massacre
massacre: no to chociaz by polknely tym swoim sebkom, skoro tak ciezko haruja na te ich kosmetyki.

a one po 5 tys postów na tym slynnym wizaż.pl
massacre
massacre
  9 maja 2013

Słyszałam/ czytałam, że laski z wizaż to wsiury z wiosek zabitych dechami, żebrające w drogeriach o próbki. (To nie moje słowa, nie wiem co tam sie dzieje)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.