Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1925 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mialam na zime i byly spoko, z reszta juz wtedy pisalam - jak na perfumy celebrity, bo z reguly pachna tanio i tandetnie. Teraz jest za cieplo, zeby mi sie podobaly. Zdecydowanie za ciezkie na ta pore roku :)
Oj, EA ma pare powalajacych zapachow faktycznie
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
A ja przeciwnie, nigdy nie spodziewam się niczego specjalnego po perfumach wydawanych przez celebrytki... Stad pewnie inne wrażenia :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Kurde ta moda na neony boli moje oczy, zwłaszcza jak te neonowe ciuszki i dodatki odbijają się od promieni słonecznych (lub odwrotnie)... Oczy bolą nawet w okularach słonecznych. Mam nadzieje, że ten trend minie po jednym sezonie :/
nie wiem coś mi mignęło gdzieś tutaj w oczach, że ktoś polecał jakiś zapach Jennifer Lopez ... ale w Polsce to nie ma w żadnych perfumeriach jej 'zapachów' więc nie wiem jak 'śmierdzą' :D
Siemka laski!
Wygrałam w konkursie odżywkę do brwi RevitaBrow. I się zastanawiam czy mogę ją stosować na rzęsy? Bo brwi mam ok.
Tak właśnie pomyślałam, że trafiło na osobę o idealnych przecież brwiach ;D RevitaBrow to te same składniki co RevitaLash + kilka innych, jednak nie wiem czy te inne nadają się w tak bliskie gałce ocznej okolice. Najlepiej daj komuś do przeanalizowania skład :)
Ja właśnie kończę pierwszą miniaturę, mam jeszcze dwie. Efekty już są, ciekawe jakie będą po zakończeniu kuracji.
A jakie są efekty????
Dziewczyny, uważacie że gorset powinno się nosić jako bieliznę czy można go również połączyć w jakąś elegancką stylizację?
Planuję stworzyć zestaw na wesele - gorset + ołówkowa spódnica, bądź gorset typowo pod biust założony na jakąś fajną, jednolitą sukienkę. Jednak mam pewne obawy, że zrobię z siebie idiotkę ; )
Jeśli macie jakieś fajne zdjęcia takich stylizacji to będę wdzięczna jeśli je tu wrzucicie, bo ja szukam i szukam, ale ciągle widzę wiochę