Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1928 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Które? P.S. Zapomnij, że wezmę odpowiedzialność za nie swoje słowa. Powtarzam, bo mnie to rozbawiło, tak samo jak Twoj tekst o sebkach robiących na czarno na kosmetyki swoich lasek xD
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
a o forum fotki lepsze sa opinie? ;)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
co do wizażu to też mam konto, już nie chce mi się tam pisać od dawna, ale kiedys siedziałam na forum o włosach, jest naprawdę dobre :) w sumie najwięcej co tam robiłam to przebywałam na biochemicznych działach ;)
A ja założyłam konto pewnie dla jakiegoś konkursu Dla mnie tamto forum jest nieprzejrzyste, za duży burdel.
Nie do końca, ale faktycznie w zależności od kolorów jakie dobieram w makijażu i ubraniu, moje oczy mogą być: a) bardziej niebieskie, b) szare, c) wpadające w zieleń :)