malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  18 kwietnia 2013
styka51
styka51: Nie umiałabym bez cukru...;c

dalabys rade przeciez. ile to korzysci.. slodz coraz mniej, a zobaczysz. ja dopiero po odstawieniu przekonalem sie ze zabijalem prawdziwy aromat i smak herbaty poprzez slodzenie.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Paulinessa
Paulinessa
  18 kwietnia 2013
Prinz
Prinz: dalabys rade przeciez. ile to korzysci.. slodz coraz mniej, a zobaczysz. ja dopiero po odstawieniu przekonalem sie ze zabijalem prawdziwy aromat i smak herbaty poprzez slodzenie.

Dokładnie!

ja myśłałam, że nigdy nie odstawie cukru. Przez pare dni kawa była ohydna :)
Paulinessa
Paulinessa
  18 kwietnia 2013

chcę ją :zakochany:
Paulinessa
wpis jest ukryty
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  18 kwietnia 2013

@Agoosia, jedynie perfumy mam takie same :) a lakier na szczęście dostałam fajny tart deco. Bałam sie, że znowu dostanę jakiś róż albo veż do frenchu...

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  18 kwietnia 2013

Nie kumam za bardzo co ma na celu słodzenie herbaty, poza zabijaniem jej naturalnego smaku, co już samo w sobie jest dziwne :woot: Jako herbaciany fanatyk delektuje sie ich smakami ^^ bez cukru

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  18 kwietnia 2013

ja slodze plaska lyzeczke duzy kubek ;) czuje aromat herbaty i troche slodyczy, akuracik:)

ZlMNA
ZlMNA
  18 kwietnia 2013

z racji wygody , lekkości buta i niskiej ceny bardzo lubie te buty http://i.pinger.pl/pgr436/dcf6ab570025940c4fec4e0d/tenis%C3%B3wki.jpg

dzis zainwestowalam w brazowa kurtke kolor bardziej taki toffi, z racji ze na modzie sie kompletnie nie znam nie jestem jakas fashionistka mam pytanie. Na jaki kolor postawic morela mieta koral czy klasycznie bialy?

ZlMNA
ZlMNA
  18 kwietnia 2013

z racji wygody , lekkości buta i niskiej ceny bardzo lubie te buty http://i.pinger.pl/pgr436/dcf6ab570025940c4fec4e0d/tenis%C3%B3wki.jpg

dzis zainwestowalam w brazowa kurtke kolor bardziej taki toffi, z racji ze na modzie sie kompletnie nie znam nie jestem jakas fashionistka mam pytanie. Na jaki kolor postawic morela mieta koral czy klasycznie bialy?

Paulinessa
Paulinessa
  18 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: dzis zainwestowalam w brazowa kurtke kolor bardziej taki toffi, z racji ze na modzie sie kompletnie nie znam nie jestem jakas fashionistka mam pytanie. Na jaki kolor postawic morela mieta koral czy klasycznie bialy?

Mięta najładniej komponowałaby się :) Koral i morela są w podobnych ciepłych tonacjach, też mogą być. Biały nie.
ZlMNA
ZlMNA
  18 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Mięta najładniej komponowałaby się :)

dobrze strzelałam :rotfl:
dziękuję:*
PS. myslalam ze jedwab z CHI jest drozszy :ninja:
agoosiaaa
agoosiaaa
  19 kwietnia 2013

Możecie mi pogratulować inteligencji :ninja:

pijana
pijana
  20 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Możecie mi pogratulować inteligencji

No nieee, udana jesteś :rotfl:
mmaryja
mmaryja
  20 kwietnia 2013
massacre
massacre:

krem weledy jest świetny do suchej skóry.
a tart deco to był mój kolor zeszłej wiosny/lata, zużyłam cały, pierwszy mój cały zużyty lakier w życiu;)
massacre
massacre
  20 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: krem weledy jest świetny do suchej skóry

A wiem, mialam przyjemnosc go uzywac jakies 3-4 lata temu? Na twarzy byl wtedy mi za ciezki (mloda wtedy jeszcze bylam, cera tez byla inna), wiec uzywalam go tylko na lokcie i kolana. Teraz musze mu dac jeszcze raz szanse :D
Konto usunięte
Konto usunięte: a tart deco to był mój kolor zeszłej wiosny/lata

Mam nim wlasnie pomalowane paznokcie, nie jestem do niego jeszcze przekonana do konca... Musze sie chyba troszke opalic, bo takie kolory fajnie wygladaja na dloniach musnietych sloncem :)
Konto usunięte
Konto usunięte: zużyłam cały, pierwszy mój cały zużyty lakier w życiu

to ja jeszcze na taki nie trafilam :rotfl:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.