Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1917 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
@Agoosia, jedynie perfumy mam takie same :) a lakier na szczęście dostałam fajny tart deco. Bałam sie, że znowu dostanę jakiś róż albo veż do frenchu...
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Nie kumam za bardzo co ma na celu słodzenie herbaty, poza zabijaniem jej naturalnego smaku, co już samo w sobie jest dziwne Jako herbaciany fanatyk delektuje sie ich smakami ^^ bez cukru
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
z racji wygody , lekkości buta i niskiej ceny bardzo lubie te buty http://i.pinger.pl/pgr436/dcf6ab570025940c4fec4e0d/tenis%C3%B3wki.jpg
dzis zainwestowalam w brazowa kurtke kolor bardziej taki toffi, z racji ze na modzie sie kompletnie nie znam nie jestem jakas fashionistka mam pytanie. Na jaki kolor postawic morela mieta koral czy klasycznie bialy?
z racji wygody , lekkości buta i niskiej ceny bardzo lubie te buty http://i.pinger.pl/pgr436/dcf6ab570025940c4fec4e0d/tenis%C3%B3wki.jpg
dzis zainwestowalam w brazowa kurtke kolor bardziej taki toffi, z racji ze na modzie sie kompletnie nie znam nie jestem jakas fashionistka mam pytanie. Na jaki kolor postawic morela mieta koral czy klasycznie bialy?
Mięta najładniej komponowałaby się :) Koral i morela są w podobnych ciepłych tonacjach, też mogą być. Biały nie.
A wiem, mialam przyjemnosc go uzywac jakies 3-4 lata temu? Na twarzy byl wtedy mi za ciezki (mloda wtedy jeszcze bylam, cera tez byla inna), wiec uzywalam go tylko na lokcie i kolana. Teraz musze mu dac jeszcze raz szanse :D
Mam nim wlasnie pomalowane paznokcie, nie jestem do niego jeszcze przekonana do konca... Musze sie chyba troszke opalic, bo takie kolory fajnie wygladaja na dloniach musnietych sloncem :)
to ja jeszcze na taki nie trafilam