malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
kedi
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
kedi
  14 kwietnia 2013
massacre
massacre: ponoc czasem pomagaja na zmeczenie, brak energii, ogolne poczucie niepokoju

u mnie niestety na to nie pomogło. ale cera lepsza no i okres nie do porównania. a skutków ubocznych póki co jakichś większych nie ma
massacre
massacre: A potem moze zwiekszy sie tez prawdopodobienstwo zajscia w ciaze

rozumiem, że nadal próbujecie? grunt, to się nie poddawać,
massacre
massacre: Nie wiem jak z Twoja cera, ale czesto tez jest to kwestia przyzwyczajenia do tapety. Mi na przyklad zawsze wydaje sie, gdy dlugo sie nie maluje i w koncu sie pomaluje, ze mam straszny tynk, nawet z odrobina podkladu i wygladam nienaturalnie. I odwrotnie, gdy nosze makijaz dzien w dzien to pozniej bez wydaje mi sie, ze wygladam lyso i nago na twarzy xD

ja mam cerę wrażliwą, mam drobne zaczerwienienia + bardzo szybko mi się zanieczyszcza, może po części jest to również wina przyzwyczajenia do make upu , aczkolwiek bez czuje się bardzo niekomfortowo, nieswojo i ogólnie wydaje mi się, że wszyscy widzą mój zanieczyszczony ryj :<
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 kwietnia 2013
kedi
kedi: u mnie niestety na to nie pomogło

ponoc te metode stosuje sie przy perimenopauzie u kobiet w wieku ok 35 lat i wiecej, wiec dla mnie raczej za wczesnie, ale juz mi sie pomysly koncza, a moja lekarka nie ma pomyslow wcale, bo na jej oko wygladam zdrowo :zonk:
kedi
kedi: rozumiem, że nadal próbujecie

Generalnie to dalismy sobie spokoj, dalej nie uzywamy zadnej antykoncepcji, co bedzie to bedzie.
kedi
kedi: bardzo szybko mi się zanieczyszcza

co to znaczy, ze sie szybko zanieczyszcza? co w ogole znaczy, ze sie zanieczyszcza? Jakie sa tego objawy?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 kwietnia 2013

*objawy, chodzilo mi bardziej o efekty

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

w00tjump
w00tjump
  14 kwietnia 2013

kilkucentymetrowe rozerwanie w kurtce zamszowej da sie naprawic? nie chce mi sie latac po krawcach jesli nie, a lubie ta kurtke:nie:

w00tjump
w00tjump
  14 kwietnia 2013

dabl.

KrZySiEk1991305
wpis jest ukryty
SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  15 kwietnia 2013

usun to krzysiek debilu

Paulinessa
Paulinessa
  15 kwietnia 2013

Cześć!

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  15 kwietnia 2013

witam Paulinke

Paulinessa
Paulinessa
  15 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: witam Paulinke

Takie tu wyludnienie...
SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  15 kwietnia 2013

wszyscy korzystaja z pogody chyba xd

Paulinessa
Paulinessa
  15 kwietnia 2013

a ja pisze parafrazy :and:

agoosiaaa
agoosiaaa
  15 kwietnia 2013

tez jestem xD
ale tylko na jakies 15scie minut :)

Earth
Earth
  15 kwietnia 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

Witam, mam pytanie. Jeśli "zamsz" (a raczej meszek zamszopodobny) z butów się "starł" to raczej już nic nie idzie z tym zrobić i buty do kosza? :|

Also, Paulina, wstawiaj wiosenne ałtfity, lubię Twój styl a nie wiem jakie buty sobie kupić, a propos powyższego. :c

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  16 kwietnia 2013

pozdrawiam was wizazystki z fotki
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.