Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1913 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
u mnie niestety na to nie pomogło. ale cera lepsza no i okres nie do porównania. a skutków ubocznych póki co jakichś większych nie ma
rozumiem, że nadal próbujecie? grunt, to się nie poddawać,
massacre: Nie wiem jak z Twoja cera, ale czesto tez jest to kwestia przyzwyczajenia do tapety. Mi na przyklad zawsze wydaje sie, gdy dlugo sie nie maluje i w koncu sie pomaluje, ze mam straszny tynk, nawet z odrobina podkladu i wygladam nienaturalnie. I odwrotnie, gdy nosze makijaz dzien w dzien to pozniej bez wydaje mi sie, ze wygladam lyso i nago na twarzy xD
ja mam cerę wrażliwą, mam drobne zaczerwienienia + bardzo szybko mi się zanieczyszcza, może po części jest to również wina przyzwyczajenia do make upu , aczkolwiek bez czuje się bardzo niekomfortowo, nieswojo i ogólnie wydaje mi się, że wszyscy widzą mój zanieczyszczony ryj :<
ponoc te metode stosuje sie przy perimenopauzie u kobiet w wieku ok 35 lat i wiecej, wiec dla mnie raczej za wczesnie, ale juz mi sie pomysly koncza, a moja lekarka nie ma pomyslow wcale, bo na jej oko wygladam zdrowo
Generalnie to dalismy sobie spokoj, dalej nie uzywamy zadnej antykoncepcji, co bedzie to bedzie.
co to znaczy, ze sie szybko zanieczyszcza? co w ogole znaczy, ze sie zanieczyszcza? Jakie sa tego objawy?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
*objawy, chodzilo mi bardziej o efekty
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
kilkucentymetrowe rozerwanie w kurtce zamszowej da sie naprawic? nie chce mi sie latac po krawcach jesli nie, a lubie ta kurtke