malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mmaryja
mmaryja
  9 kwietnia 2013

+ jeszcze jak kobieta rodzi np. 12 godzinę, a cesarki się nie chce zrobić bo nie to też jest chore.
ja dzisiaj byłam na usg, mamy śliczne Lwiątko, już na 10000%:zakochany:

styka51
styka51
  9 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ja dzisiaj byłam na usg, mamy śliczne Lwiątko, już na 10000%

No to gratuluję raz jeszcze ;)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  9 kwietnia 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: jak reklamy, listonoszka i te sprawy to zawsze dzwonią na najwyższe numery

cwana :ziober2:
Konto usunięte
Konto usunięte: w sumie nawet zastanawiam się na jakiej zasadzie ONA MA KLUCZE DO KLATKI SCHODOWEJ

straz pozarna, listonosze, dozorcy maja uniwersalne klucze do bram, przejsc, drzwi do klatek schodowych (lub kody).
Potwierdzone info - moj facet ma klucze strazackie, ktore otworza wszystko (w sensie nawet bramy do uliczek bez wjazdu, drziw itp. nie dotyczy sejfow w banku :rotfl: ) Jest to legalne, przynajmniej u nas.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  9 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: mamy śliczne Lwiątko, już na 10000%

Och :zakochany:
Jak ja Ci zazdroszcze tego stanu ^^ :-)
(to zdrowa zazdrosc, nie zawisc ze zlozyczeniem, zeby nie bylo, trzymam mocno kciuki :) )

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Bayje
Bayje
  9 kwietnia 2013
massacre
massacre: cwana

jakiś czas temu dzieciaki dzwoniły pod mój numer żeby im otworzyć drzwi ... każdego dnia, po KILKA RAZY.

Pewnego dnia się zestresowałam bo siedziałam na klopie i nagle domofon dzwoni...
Zapytałam do kogo idą - a do Cioci XYZ
NO TO DZWOŃCIE TAM.
Jednego dnia załatwiłam dziewczynke, drugiego chłopca i już mi chociaż Ci nie wydzwaniają.
Bayje
Bayje
  9 kwietnia 2013

sąsiadka mądra - nie chce się jej wstawiać to podsunęła pomysł, że mają dzwonić wyżej...

mmaryja
mmaryja
  9 kwietnia 2013
styka51
styka51: No to gratuluję raz jeszcze

dziękuję jeszcze raz!
massacre
massacre: to zdrowa zazdrosc, nie zawisc ze zlozyczeniem, zeby nie bylo, trzymam mocno kciuki

noooooo ja myślę;)
kurde, już się nie mogę doczekać.
dzisiaj się dowiedziałam, że mój mąż wyjeżdża na 6 dni 3 dni przed planowanym terminem. mam nadzieję, że mojemu dziecku nie będzie się spieszyło
Babsy
Babsy
  9 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: + jeszcze jak kobieta rodzi np. 12 godzinę, a cesarki się nie chce zrobić bo nie to też jest chore. ja dzisiaj byłam na usg, mamy śliczne Lwiątko, już na 10000%

awww gratuluje:*
milo ze jeszcze o mnie ktos pamieta;) ano wrocilismy, i mam nadzieje tam nie wracac. Mlody goraczkowal pare dni teraz od tego zeba, dzis byl spokoj. ale jakos wolno mu wychodzi, myslalam ze po tygodniu juz bedzie caly ;) ale maruderka sie zrobila z niego, przez ten szpital i zeby najpredzej. no ale trzeba to przetrwac ;)
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  9 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: płaczę nad swoją japą, że mam te zaczerwienienia bo gdyby nie one to bym w ogóle nie używała podkładów ani żadnego takiego shitu

Skąd ja to znam ;/
massacre
massacre
  9 kwietnia 2013
Babsy
Babsy: Mlody goraczkowal pare dni teraz od tego zeba, dzis byl spokoj. ale jakos wolno mu wychodzi, myslalam ze po tygodniu juz bedzie caly

Masowalas mu dziasla?
Moze przy nastepnych bedzie lzej. Moj nie przy kazdym zebie goraczkowal :)

faziinchains
faziinchains
  9 kwietnia 2013
styka51
styka51: Wiedziałam, że ktoś mnie wreszcie zrozumie

sina z wscieklosci, bo nie wiesz kim jestem, usunelas mi foteczke na profilu.
slodziasnie.
massacre
massacre
  9 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: bo nie wiesz kim jestem

Najwyrazniej jestes nikim i nie sadze by ktokolwiek sobie zawracal toba glowe. Po co? Kims, kto potrafi swoje zdanie wyrazic jedynie wtedy, gdy pojawia sie tu incognito, by nie zwracac na swoje oficjalne konto negatywnej uwagi? To co wg ciebie jest cool, wg mnie jest zwyklym tchorzostwem i brakiem dobrego wychowania. Dla mnie reprezentujesz dno nic wiecej. Bierz przyklad ze mnie i nazwij kogos dnem ze swojego oficjalnego konta, tak jak ja to robie wlasnie teraz :zabawa:
"bo nie wiesz kim jestem" - tekst zakladajacy, ze ty jedynie czerpiesz z tego frajde, nikogo tak naprawde to nie interesuje. Problemy z tatusiem w dziecinstwie? To spowodowalo traume i obnizona samoocene?
Konto usunięte
Konto usunięte: usunelas mi foteczke na profilu

podejrzewam, ze to twoje czyny sa podszyte zawiscia, nie Styki. Nie pomyl sie nastepnym razem oskarzajac ja o cos, czego nie zrobila ;)
Pozdro
P.S. I co? Pewnie teraz z lewego konta napiszesz, ze jestem brzydka i pewnie sinieje z wscieklosci? Nie zapomnij dodac, ze jestem smierdzaca emigrantka pracujaca na zmywaku, robiaca co sobote loda swojemu pakistanskiemu chlopakowi :rotfl:

mirra20
mirra20
  9 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: + jeszcze jak kobieta rodzi np. 12 godzinę, a cesarki się nie chce zrobić bo nie to też jest chore. ja dzisiaj byłam na usg, mamy śliczne Lwiątko, już na 10000%

również gratuluję :)
marta0859
marta0859
  9 kwietnia 2013

pewnie to Gosia G, :rotfl:

p.s. cóż to za odwaga napisać jakiemuś anonkowi w necie że jest niczym, nawet z oficjalnego konta? toż to żaden heroiczny wyczyn. komuś się po prostu

massacre
massacre: Najwyrazniej jestes nikim i nie sadze by ktokolwiek sobie zawracal toba glowe. Po co?

nudzi, ja tam bym zignorowała a wy go karmicie prowokując do dalszych poczynań :zabawa:

w sumie nie wtrącam się już, wracam na swoje hyde. czasem was poczytuję a teraz żałuję że weszłam bo przeczytałam o krwi i porodach i mi się zrobiło słabo :(
massacre
massacre
  9 kwietnia 2013

Żadne karmienie, to był mój pierwszy i ostatni post w temacie :-) Pokozaczyłam karmiąc swoje ego, nie jakiegoś anonima LOL

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.