malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Earth
Earth
  8 kwietnia 2013
Prinz
Prinz: stroje to sie na impreze lub jak idziemy z tutu pobaunsowac do Toro:D na codzien ubieram sie wg mnie normalnie, czyli tak jak napisalem. dla kogos innego normalnie to skejtowo lub skinowo :P

Oj, nie wierze, że nie zrozumiałeś co Styka miała na myśli. Zgaduję, że podejrzewała bądź po prostu wie jaki masz styl i dlatego napisała w ten sposób. :D

Prinz
Prinz: a dziekuje :)

:)

massacre
massacre: zadnego przelozenia nie trzeba. nie ogarniam chodzenia na zakupy w czyms niewygodnym.

Przełożyłam by wyjaśnić co mam na myśli.
Co do tego co napisałaś, owszem - krawat uważam już za przesadę do stroju dziennego, poza pracą, ale miałam na myśli ogólnie strój męski, koszula (choćby rozpięta), ładne buty, płaszcz, bardzo mi się to podoba i nie sądzę by było to jakieś niewygodne. :D
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  8 kwietnia 2013
Earth
Earth: Oj, nie wierze, że nie zrozumiałeś co Styka miała na myśli. Zgaduję, że podejrzewała bądź po prostu wie jaki masz styl i dlatego napisała w ten sposób. :D

zrozumialem bardzo dobrze. po prostu styka chyba mysli ze ja specjalnie sie glancuje na "wyjscie do sephory" (jak to brzmi w ogole lol) a dla mnie to moj normalny styl ubioru, tak jak dla niej normalnym, codziennym jest jej styl (nie wiem jaki though)

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

pijana
pijana
  8 kwietnia 2013
massacre
massacre: krycie, jakie mocne krycie? do krycia jest korektor.

Nie używam i nie zamierzam, zresztą musiałabym nim smarować połowę twarzy :P Wiem, że nie widać, ale niedoskonałości mam naprawdę sporo.
massacre
massacre: Popatrz na necie za probkami czy cos. Agoosia ponoc tak robi, zamawia na jakis ebayach probki, bez wydawania pieniedzy na caly produkt, ktory moze jej nie podpasowac.

Agoosia może, bo mieszka w UK, wysyłka do Polski pewnie z 3 razy droższa niż próbka. A na Allegro nie ma podkładów tej marki.
styka51
styka51
  8 kwietnia 2013
Prinz
Prinz: nie wiem czy "nie byle jak" chodze ubrany normalnie, jak na codzien, wizytowe spodnie, koszula, krawat, marynarka i plaszcz. nie stroje sie specjalnie do sephory czy douglasa, bez przesady.

A czy ja napisałam, że się stroisz? Skąd taka nadinterpretacja z Twojej strony?
styka51
styka51
  8 kwietnia 2013
Prinz
Prinz: zrozumialem bardzo dobrze. po prostu styka chyba mysli ze ja specjalnie sie glancuje na "wyjscie do sephory"

Tak, a przedtem idziesz do kosmetyczki na regulację brwi, potem na manicure i odbierasz garnitur z pralni, następnie pucybut i możesz wejśc do wielkiego i nieocenionego pod względem elegancji i przepychu Douglasa.

:lol:
agoosiaaa
agoosiaaa
  8 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Agoosia może, bo mieszka w UK, wysyłka do Polski pewnie z 3 razy droższa niż próbka. A na Allegro nie ma podkładów tej marki.

nie wiem jak z tym podkladem o ktorym mowi Aska, ale czesto gesto jest tak, ze ludzie sprzedaja probki z darmowa przesylka (np. jak zamawialam probki bb to przesylka byla darmowa a szly z azji) wiec mozesz sie za takimi po prostu rozgladac. po prostu szukaj na ebay.com nie .pl. Jedyne co to musisz miec paypala do placenia za rzeczy.
agoosiaaa
agoosiaaa
  8 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Agoosia może, bo mieszka w UK, wysyłka do Polski pewnie z 3 razy droższa niż próbka. A na Allegro nie ma podkładów tej marki.

nie wiem jak z tym podkladem o ktorym mowi Aska, ale czesto gesto jest tak, ze ludzie sprzedaja probki z darmowa przesylka (np. jak zamawialam probki bb to przesylka byla darmowa a szly z azji) wiec mozesz sie za takimi po prostu rozgladac. po prostu szukaj na ebay.com nie .pl. Jedyne co to musisz miec paypala do placenia za rzeczy.
Paulinessa
Paulinessa
  8 kwietnia 2013

edit

Paulinessa
Paulinessa
  8 kwietnia 2013

właśnie się dowiedziałam, że za 2 tygodnie mam egzamin z etyki :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf:

styka51
styka51
  8 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie się dowiedziałam, że za 2 tygodnie mam egzamin z etyki

Ja się wczoraj dowiedziałam, że do końca tygodnia mam dać zdjęcia do dyplomu, a na uczelni jestem tylko jutro :zabawa:
Na dodatek zaraz jadę zrobić te zdjęcia, a włosy opadają mi prosto na twarz i nie wiem jak fotograf to ogarnie :ninja:
Paulinessa
Paulinessa
  8 kwietnia 2013
styka51
styka51: Ja się wczoraj dowiedziałam, że do końca tygodnia mam dać zdjęcia do dyplomu, a na uczelni jestem tylko jutro

Norma, organizacja sucks jak wszędzie :Tak:

styka51
styka51: Na dodatek zaraz jadę zrobić te zdjęcia, a włosy opadają mi prosto na twarz i nie wiem jak fotograf to ogarnie

Powodzenia :rotfl:
Paulinessa
Paulinessa
  8 kwietnia 2013

mam tyle do zrobienia, że najpierw powinnam wyłączyć to forum, ale już nie wiem od czego zacząć :rotfl:

Paulinessa
Paulinessa
  8 kwietnia 2013

a, jeszcze do końca tygodnia (też dowiedziałam się wczoraj) muszę zrobić prezentacje na zaliczenie z technologii informacyjnej. Temat "my idol"

No WTF, nie można innego tematu? Nie posiadam czegoś takiego jak IDOL

styka51
styka51
  8 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Norma, organizacja sucks jak wszędzie

Masakra.
Konto usunięte
Konto usunięte: Powodzenia

Chodzę ze wsuwką, żeby włosy się przygładziły :lol:
Konto usunięte
Konto usunięte: mam tyle do zrobienia, że najpierw powinnam wyłączyć to forum, ale już nie wiem od czego zacząć

Jestem zła, bo mam jeszcze 4 rozdziały pracy do napisana, niecałe 2 napisałam na 17 stron, całośc pewnie z 80 wyjdzie. I po uj było mi się tak spinać?
Konto usunięte
Konto usunięte: No WTF, nie można innego tematu? Nie posiadam czegoś takiego jak IDOL

:D:D:D
Weź Madonnę albo Britney :D Albo jakiegoś naukowca :D Czy Miodka albo Bralczyka :D
Paulinessa
Paulinessa
  8 kwietnia 2013
styka51
styka51: :D:D:D Weź Madonnę albo Britney :D Albo jakiegoś naukowca :D Czy Miodka albo Bralczyka :D

Skoro już muszę robić taką prezentację jak z gimbazy to niech już będzie Matthew Bellamy albo Adam Gontier :)

styka51
styka51: Jestem zła, bo mam jeszcze 4 rozdziały pracy do napisana, niecałe 2 napisałam na 17 stron, całośc pewnie z 80 wyjdzie. I po uj było mi się tak spinać?

Mi jeszcze pół pracy zostało i chciałabym w ciągu 2 tygodni i to już skończyć...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.