Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1910 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Nie, nie odrzucaj :) ja na poczcie będę najwcześniej 16-tego jesli to nie problem :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
A Ty jestes stara, durna, gruba cipa , ktorej sie wydaje, ze pozjadala wszystkie rozumy i twoje zdanie musi byc naj i nie moze byc inaczej niz Ty napiszesz.
Taka z Ciebie internetowa fighterka broniaca fotkowe kolezanki?
Zajmij sie kobieto czyms pozytecznym a nie miazdzysz fotke od rana do nocy i sie madrzysz w wirtualnym swiecie bo w realu nikt Cie nie chce sluchac.
oby już nigdy więcej! fajnie, że wszystko dobrze się skończyło, a zęby to już w ogóle, będzie mógł przeżuwać. super!
testuje te kremy. dam znać jak któryś mnie zaskoczy, ale jak na razie ten zielony naprawdę mnie zaskoczył. zaczerwienienia przykrył baaaardzo fajnie, niemalże tak samo jak podkład, ale zdecydowanie wygrał z podkładem w zamaskowaniu przebarwień - w ogóle nie było ich widać!
dziękuję bardzo!:)
a ja w ogóle nie wiem kto to jest i dlaczego ostatnio jestem jakoś nie w temacie
Kto Ci usunął foteczkę z profilu? Ja... Serio Na Twoim profilu nie byłam, także sorry i odbij ode mnie.
Uwierz mi, ja też nie wiem kto to
no tak, w takim wypadku podawają kroplówkę naskurczową z oksytocyną, ale nie na każdą kobietę tak czy siak to działa.
oczywiście, że tak. Wiele dzieci rodzi się jednak z żadnymi problemami, ale są takie które się podtrują i wtedy nie jest ciekawie.
A w Polsce z lekarzem nie wygrasz.
aktualnie ciążą bliźniacza bądź ogólnie wielopłodowa jest samym w sobie wskazaniem do cesarki. Jednak zdarzyło mi się opiekować pacjentką która rodziła bliźnięta drogami natury.
niewątpliwe... ;/
Zwłaszcza że moja mama miała skończone 35 lat, ciąża bliźniacza, siostra owinięta, źle ułożona. Dziwna decyzja ze strony lekarza. Nie tylko w Polsce jest cieżko, tutaj z tymi ogólnymi, rodzinnymi z przychodni to jest jedna wielka porażka. Czasem wolę iść do apteki bo farmaceuci są lepiej wykształceni i można od nich zasięgnąć dobrych informacji. Nie narzekam z kolei na specjalistów. Są zawodowcami, ale to już pewnie rekiny z powołaniem a nie ziomki "bo rodzice wysłali mnie ma medycynę" :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail