malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mirra20
mirra20
  9 kwietnia 2013
massacre
massacre:

eeee Pani, dorzucić coś do przesyłki oprócz tego co mówiłam może ?
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  9 kwietnia 2013

Nie, nie odrzucaj :) ja na poczcie będę najwcześniej 16-tego jesli to nie problem :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  9 kwietnia 2013
massacre
massacre: Nie, nie odrzucaj :) ja na poczcie będę najwcześniej 16-tego jesli to nie problem :)

no jasne, że nie;)
faziinchains
faziinchains
  9 kwietnia 2013
massacre
massacre: Najwyrazniej jestes nikim i nie sadze by ktokolwiek sobie zawracal toba glowe. Po co? Kims, kto potrafi swoje zdanie wyrazic jedynie wtedy, gdy pojawia sie tu incognito, by nie zwracac na swoje oficjalne konto negatywnej uwagi? To co wg ciebie jest cool, wg mnie jest zwyklym tchorzostwem i brakiem dobrego wychowania. Dla mnie reprezentujesz dno nic wiecej. Bierz przyklad ze mnie i nazwij kogos dnem ze swojego oficjalnego konta, tak jak ja to robie wlasnie teraz "bo nie wiesz kim jestem" - tekst zakladajacy, ze ty jedynie czerpiesz z tego frajde, nikogo tak naprawde to nie interesuje. Problemy z tatusiem w dziecinstwie? To spowodowalo traume i obnizona samoocene?

A Ty jestes stara, durna, gruba cipa , ktorej sie wydaje, ze pozjadala wszystkie rozumy i twoje zdanie musi byc naj i nie moze byc inaczej niz Ty napiszesz.
Taka z Ciebie internetowa fighterka broniaca fotkowe kolezanki?
Zajmij sie kobieto czyms pozytecznym a nie miazdzysz fotke od rana do nocy i sie madrzysz w wirtualnym swiecie bo w realu nikt Cie nie chce sluchac.
mmaryja
mmaryja
  9 kwietnia 2013
Babsy
Babsy: ano wrocilismy, i mam nadzieje tam nie wracac.

oby już nigdy więcej! fajnie, że wszystko dobrze się skończyło, a zęby to już w ogóle, będzie mógł przeżuwać. super!
Konto usunięte
Konto usunięte: Skąd ja to znam

testuje te kremy. dam znać jak któryś mnie zaskoczy, ale jak na razie ten zielony naprawdę mnie zaskoczył. zaczerwienienia przykrył baaaardzo fajnie, niemalże tak samo jak podkład, ale zdecydowanie wygrał z podkładem w zamaskowaniu przebarwień - w ogóle nie było ich widać!
Konto usunięte
Konto usunięte: również gratuluję

dziękuję bardzo!:)

a ja w ogóle nie wiem kto to jest i dlaczego:and: ostatnio jestem jakoś nie w temacie
styka51
styka51
  10 kwietnia 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: sina z wscieklosci, bo nie wiesz kim jestem, usunelas mi foteczke na profilu. slodziasnie.

Kto Ci usunął foteczkę z profilu? Ja... Serio :lol: Na Twoim profilu nie byłam, także sorry i odbij ode mnie.
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja w ogóle nie wiem kto to jest i dlaczego

Uwierz mi, ja też nie wiem kto to :lol:
SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  10 kwietnia 2013

oni nie wiedza ze to konto prinza xD

massacre
massacre
  10 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: oni nie wiedza ze to konto prinza xD

nie zdziwiloby mnie to.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

madzia2143
madzia2143
  10 kwietnia 2013
massacre
massacre: U mnie nie bylo skurczy, zadnego rozwarcia, przebili wody i sztucznie wszystko wywolywali. Obylo sie jednak bez cesarki i jestem im za to bardzo wdzieczna :)

no tak, w takim wypadku podawają kroplówkę naskurczową z oksytocyną, ale nie na każdą kobietę tak czy siak to działa.
massacre
massacre: Auc... Slyszalam o tego typu przypadkach... dosc czestych chyba w Polsce, bo kazdy znajomy zna tego typu historie. Sama znam kilka. W Anglii nie slyszalam o takim przenoszeniu - czy to nie jest zaniedbanie lekarza?

oczywiście, że tak. Wiele dzieci rodzi się jednak z żadnymi problemami, ale są takie które się podtrują i wtedy nie jest ciekawie.
A w Polsce z lekarzem nie wygrasz.
massacre
massacre: Do podobnego zaniedbania doszlo u mojej matki, gdy rodzila blizniaki (ale bylo to niemal 18 lat temu, wiec wierze ze to bledy zamierzchlych czasow)

aktualnie ciążą bliźniacza bądź ogólnie wielopłodowa jest samym w sobie wskazaniem do cesarki. Jednak zdarzyło mi się opiekować pacjentką która rodziła bliźnięta drogami natury.
massacre
massacre: Moja matka miala szczescie, ze przezyla

niewątpliwe... ;/
massacre
massacre
  10 kwietnia 2013

Zwłaszcza że moja mama miała skończone 35 lat, ciąża bliźniacza, siostra owinięta, źle ułożona. Dziwna decyzja ze strony lekarza. Nie tylko w Polsce jest cieżko, tutaj z tymi ogólnymi, rodzinnymi z przychodni to jest jedna wielka porażka. Czasem wolę iść do apteki bo farmaceuci są lepiej wykształceni i można od nich zasięgnąć dobrych informacji. Nie narzekam z kolei na specjalistów. Są zawodowcami, ale to już pewnie rekiny z powołaniem a nie ziomki "bo rodzice wysłali mnie ma medycynę" :)

massacre
massacre
  11 kwietnia 2013
Opi nazwał kolor w swojej nowej kolekcji inspirując się polską stolicą. Fajny kolor? :)

Earth
Earth
  11 kwietnia 2013

Mi się podoba (:

mirra20
mirra20
  11 kwietnia 2013
massacre
massacre: Opi nazwał kolor w swojej nowej kolekcji inspirując się polską stolicą. Fajny kolor? :)

już jakiś czas temu widziałam, i nie tylko Polską:P
kolor fajny
mirra20
mirra20
  11 kwietnia 2013
massacre
massacre: Opi nazwał kolor w swojej nowej kolekcji inspirując się polską stolicą. Fajny kolor? :)

już jakiś czas temu widziałam, i nie tylko Polską:P
kolor fajny
massacre
massacre
  11 kwietnia 2013

Wiem, że nie tylko polska stolica. Sama mam Pragę i Budapeszt :D ale Warszawka zasłużyła na moja wzmiankę tutaj ;)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.