malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
pijana
pijana
  12 kwietnia 2013

Fejsbuk mi nawala, więc tutaj życzę naszej ulubionej moderatorce Paulinessie wszystkiego, co najlepsze, zdrowia, szczęścia, jeszcze dłuższych i piękniejszych włosów i owocnej pracy nad licencjatem ! ;***** d83cdf89

Paulinessa
Paulinessa
  12 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Fejsbuk mi nawala, więc tutaj życzę naszej ulubionej moderatorce Paulinessie wszystkiego, co najlepsze, zdrowia, szczęścia, jeszcze dłuższych i piękniejszych włosów i owocnej pracy nad licencjatem ! ;*****

Dziękuję Ci bardzo! ;***********
SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  12 kwietnia 2013

najlepszego Paulinko
dodaj jakies foto nowe

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 374
Kiniowska
  12 kwietnia 2013
Babsy
Babsy: a co mi tam, macie Mikusia jeszcze ze szpitala i z dzis rano :)

Jaaaki Pączuś... :zakochany: :zakochany: :zakochany: Na drugiej fotce minka i pozycja jak coś w rodzaju "Hej maleńka, przejedziemy się?". :rotfl: Za jakieś kilkanaście lat będą za nim panienki szalały, to pewne. :D Mnóóóstwo zdrówka dla malucha! :)
Paulinessa
Paulinessa
  12 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: najlepszego Paulinko dodaj jakies foto nowe

Dziękuję ;*
Babsy
Babsy
  13 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte:

łooo kierwa, szybka jestem jak slimak na fazie ;/
a zatem sto lat, Jedyna i Najlepsza Modernizatorko! czegoz tam sobie tylko zyczysz, niech Ci sie spelnia:****d83dde18d83cdf7a
Paulinessa
Paulinessa
  13 kwietnia 2013
Babsy
Babsy: łooo kierwa, szybka jestem jak slimak na fazie ;/ a zatem sto lat, Jedyna i Najlepsza Modernizatorko! czegoz tam sobie tylko zyczysz, niech Ci sie spelnia:****
Dziękuję ;*******
madzia2143
madzia2143
  14 kwietnia 2013

Przepraszam Paulinko że też spóźnione - Wszystkiego najlepszego ;*

kedi
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
kedi
  14 kwietnia 2013

hej ho, co tam u Was?
Dawno mnie tutaj nie było

kedi
kedi
  14 kwietnia 2013

Czytam temat i mocno zazdroszczę dziewczynom, które nie mają problemów z cerą. U mnie ostatnio znacznie lepiej- dzięki tabletkom anty i naturalnym kosmetykom, aczkolwiek daleko mojej cerze do ideału. Zrobiłabym bardzo dużo, żeby móc wyjść do ludzi bez podkładu

kedi
kedi
  14 kwietnia 2013

zarowe baleriny

i zwykłe czarne spodnie w cubusie

kedi
kedi
  14 kwietnia 2013

damnnn nie ten temat!!!

Paulinessa
Paulinessa
  14 kwietnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Przepraszam Paulinko że też spóźnione - Wszystkiego najlepszego ;*

Nie szkodzi i dziękuję ;***
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 kwietnia 2013
kedi
kedi: U mnie ostatnio znacznie lepiej- dzięki tabletkom anty

kurcze, ja sobie tak mysle, czy nie zaczac brac pigulek anty tak przez 2-3 miesiace... ponoc czasem pomagaja na zmeczenie, brak energii, ogolne poczucie niepokoju. A potem moze zwiekszy sie tez prawdopodobienstwo zajscia w ciaze. We wtorek ide do lekarza znowu i przy kazdej kolejnej wizycie jestem coraz bardziej wkurzona...
kedi
kedi: Zrobiłabym bardzo dużo, żeby móc wyjść do ludzi bez podkładu

Nie wiem jak z Twoja cera, ale czesto tez jest to kwestia przyzwyczajenia do tapety. Mi na przyklad zawsze wydaje sie, gdy dlugo sie nie maluje i w koncu sie pomaluje, ze mam straszny tynk, nawet z odrobina podkladu i wygladam nienaturalnie. I odwrotnie, gdy nosze makijaz dzien w dzien to pozniej bez wydaje mi sie, ze wygladam lyso i nago na twarzy xD

kedi
kedi: damnnn nie ten temat!!!

:rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

kedi
kedi
  14 kwietnia 2013
massacre
massacre: ponoc czasem pomagaja na zmeczenie, brak energii, ogolne poczucie niepokoju

u mnie niestety na to nie pomogło. ale cera lepsza no i okres nie do porównania. a skutków ubocznych póki co jakichś większych nie ma
massacre
massacre: A potem moze zwiekszy sie tez prawdopodobienstwo zajscia w ciaze

rozumiem, że nadal próbujecie? grunt, to się nie poddawać,
massacre
massacre: Nie wiem jak z Twoja cera, ale czesto tez jest to kwestia przyzwyczajenia do tapety. Mi na przyklad zawsze wydaje sie, gdy dlugo sie nie maluje i w koncu sie pomaluje, ze mam straszny tynk, nawet z odrobina podkladu i wygladam nienaturalnie. I odwrotnie, gdy nosze makijaz dzien w dzien to pozniej bez wydaje mi sie, ze wygladam lyso i nago na twarzy xD

ja mam cerę wrażliwą, mam drobne zaczerwienienia + bardzo szybko mi się zanieczyszcza, może po części jest to również wina przyzwyczajenia do make upu , aczkolwiek bez czuje się bardzo niekomfortowo, nieswojo i ogólnie wydaje mi się, że wszyscy widzą mój zanieczyszczony ryj :<
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.