malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  31 maja 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: czekam na info kiedy mam się stawić w sądzie

za takie cos od razu Cie aresztuja. Czekaj na niebieskich
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo byśmy jej popsuły resztę serialu

myslalam, ze moze zaczne ogladac... ale niestety JA widzialam posta Sylvinki, wiec odpada

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  31 maja 2013
massacre
massacre: Babsy: a w telewizji nie zawsze mi pasuja godziny Mi tez nie, chociaz bardzo rzadko ogladam tv. Ostatnio jedynie dwa seriale regularnie (Bones & Grey's Anatomy), ktore lecialy akurat jeden po drugim poznym wieczorem w srody. Jak pamietalam to ogladalam, jak nie to mialam ustawione na automatyczne nagrywanie. Na nowe sezony przyjdzie czekac do wrzesnia. A i za jakies chyba 2 tygodnie wraca PLL xD Babsy: w necie to nie to samo Tez nie lubie, nawet z podlaczonym laptopem do telewizora.

no, wole jak leca "same z siebie" w tv;)
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  1 czerwca 2013

Mam pytanie, bardziej do mam z tego forum. :)

Poszukuję oryginalnych adidasów dla "niemowlaka" w rozmiarze ok. 20-23, najlepiej nike albo adidas a najfajniej by było, jakby ktoś widział air max'y. Przejrzałam wszystkie w 5-10-15, allegro, ale nic nie wpadło mi w oku.
Znacie jakieś fajne stronki, gdzie mogłabym znaleźć w miarę coś fajnego?

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
massacre
massacre
  1 czerwca 2013

a w sklepach Adidasa, Nike w jakims centrum handlowym? Pare lat temu bylam w Polsce, moj mlody mial moze ze 2 lata, mieli dosyc duzy wybor.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  3 czerwca 2013
Sylvinka
Sylvinka: Znacie jakieś fajne stronki, gdzie mogłabym znaleźć w miarę coś fajnego?

massacre
massacre: a w sklepach Adidasa, Nike w jakims centrum handlowym?

Podbijam, w sklepach "sportowych" są. W tych nike, adidas i reebok. Nawet Mańka siostra ostatnio fajne kupiła swojej córce, w takim zwykłym galeriowym sklepie.
mmaryja
mmaryja
  6 czerwca 2013

nie wchodźcie w 8 miesiącu ciąży na 4 piętro po schodach:and:
bobas się wkuwił i nie wiem czy zaraz nie urodzę:and:

styka51
styka51
  7 czerwca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wchodźcie w 8 miesiącu ciąży na 4 piętro po schodach bobas się wkuwił i nie wiem czy zaraz nie urodzę

Oj to nie fajnie, ale licze, że będzie dobrze ;)

W ogóle jestem zła, szukam pracy, byłam na rozmowie w sklepie i śmiech mnie ogarnął, jak się dowiedziałam jaką stawkę proponują i jaki czas pracy.
Byłam dziś w "mojej" podstawówce, przyjęliby mnie na staż, ale pieniędzy nie ma. Mam się we wrześniu pojawić. O 12 jadę do przedszkola.
Poszłabym na jakąś podyplomówkę, ale i tak potrzebuje kasy na magisterkę i lipa, o :and:
massacre
massacre
  7 czerwca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wchodźcie w 8 miesiącu ciąży na 4 piętro po schodach

ja w dziewiatym doslownie biegalam po schodach, moj nie chcial wyjsc...
Konto usunięte
Konto usunięte: bobas się wkuwił i nie wiem czy zaraz nie urodzę

Oj, niezla musialas mu impreze zafundowac. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze i jednak poczeka na swoj termin :)

madzia2143
madzia2143
  7 czerwca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wchodźcie w 8 miesiącu ciąży

to już 8miesiąc? ;o matko jak ten czas leci .... No oby jeszcze posiedział tam te kilka tyg : )
Babsy
Babsy
  7 czerwca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wchodźcie w 8 miesiącu ciąży na 4 piętro po schodach bobas się wkuwił i nie wiem czy zaraz nie urodzę

ja dobrze ze na pierwsze wchodzilam ;) ... ze skurczami dlusze wycieczki (wiecej niz 100 m:lol:) byly wyzwaniem jak wejscie na mount everest ;) rany, mam nadzieje ze wiecej nie bede sie tak fatalnie ociezale czuc.
ej, osmy? suwaczek chyba wskazuje na 9 ty:)
madzia2143
madzia2143
  11 czerwca 2013

ale mam dziury w dachu po gradobiciu... w kuchni co krok stoją miski. Dziury w dachu z garażów to samo, no i panele którymi mamy obłożony dom teraz są jak sitko. d83ddc4d

styka51
styka51
  11 czerwca 2013

Bida ;c

styka51
styka51
  11 czerwca 2013

Bida ;c

Babsy
Babsy
  11 czerwca 2013

a my mamy dziurawy dach sam z siebie i zapadalo nam w neidziele wyrko. koldra przescieradlo materac mokre. gustowne oberwanie chmury bylo ;) seba musi wejsc go zalatac.

ModHajda
wpis jest ukryty
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.