Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1935 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
no, wole jak leca "same z siebie" w tv;)
Mam pytanie, bardziej do mam z tego forum. :)
Poszukuję oryginalnych adidasów dla "niemowlaka" w rozmiarze ok. 20-23, najlepiej nike albo adidas a najfajniej by było, jakby ktoś widział air max'y. Przejrzałam wszystkie w 5-10-15, allegro, ale nic nie wpadło mi w oku.
Znacie jakieś fajne stronki, gdzie mogłabym znaleźć w miarę coś fajnego?
a w sklepach Adidasa, Nike w jakims centrum handlowym? Pare lat temu bylam w Polsce, moj mlody mial moze ze 2 lata, mieli dosyc duzy wybor.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Podbijam, w sklepach "sportowych" są. W tych nike, adidas i reebok. Nawet Mańka siostra ostatnio fajne kupiła swojej córce, w takim zwykłym galeriowym sklepie.
nie wchodźcie w 8 miesiącu ciąży na 4 piętro po schodach
bobas się wkuwił i nie wiem czy zaraz nie urodzę
Oj to nie fajnie, ale licze, że będzie dobrze ;)
W ogóle jestem zła, szukam pracy, byłam na rozmowie w sklepie i śmiech mnie ogarnął, jak się dowiedziałam jaką stawkę proponują i jaki czas pracy.
Byłam dziś w "mojej" podstawówce, przyjęliby mnie na staż, ale pieniędzy nie ma. Mam się we wrześniu pojawić. O 12 jadę do przedszkola.
Poszłabym na jakąś podyplomówkę, ale i tak potrzebuje kasy na magisterkę i lipa, o
ja w dziewiatym doslownie biegalam po schodach, moj nie chcial wyjsc...
Oj, niezla musialas mu impreze zafundowac. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze i jednak poczeka na swoj termin :)
ja dobrze ze na pierwsze wchodzilam ;) ... ze skurczami dlusze wycieczki (wiecej niz 100 m) byly wyzwaniem jak wejscie na mount everest ;) rany, mam nadzieje ze wiecej nie bede sie tak fatalnie ociezale czuc.
ej, osmy? suwaczek chyba wskazuje na 9 ty:)
ale mam dziury w dachu po gradobiciu... w kuchni co krok stoją miski. Dziury w dachu z garażów to samo, no i panele którymi mamy obłożony dom teraz są jak sitko.