Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 178 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
chociaż nie wiem czy ginekologia to takie miłe - w końcu grzebanie komuś w tyłku nie jest miłe ale ja żyje w przeświadczeniu, że wszystkie Panie Ginekolog są wredne więc Ty bedziesz tym jednym innym gatunkiem
pamiętam jak mi nauczyciel z historii opowiadał, że kiedyś kibole robili zamęt to, że królowa Elżbieta pozamykała wszystkie mecze czy coś w tamtych czasach i teraz już jest grzeczniej .. ale wiesz jak nie oglądam ani nie interesuje się piłką nożną więc nie wiem.
właśnie przeraża mnie trochę to, że nie zawsze przychodzi zdrowa, zadbana kobieta.
w tym wypadku ta neurologia jest najlepsza, no ale na razie jeszcze o tym nie myślę bo mam troszkę czasu
tzw Britain's Got Talent sie wie, chlopaki w moim typie
zdjecia z portali informacyjnych
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
jasne - mam w swoim środowisku kolege który skarżył się na ostre wymioty i ból w głowie.
Lekarz powiedział, że to tylko taki szok pourazowy a póżniej jak zemdlał i go zawieźli do szpitala to się okazało, że ma krwiaka.
Z reszta ja tam uznaje zasade, że bycie kobietą to nie jest oznaka, że mam pochwe macice i parę piersi - trzeba umieć o nie zadbać czyli odwiedzać odpowiednich lekarzy.
o tak! w porownaniu z tym co bylo, to jest grzeczniej! wprowadzili kary dla tych co biora udzial w ustawkach, bojkach, zamieszkach - kary jak dla nich bardzo wysokie - dozywotni zakaz wejscia na mecze pilnuja sie chlopaki, ale w Polsce nie ma tyle CCTV, raczej nie beda rozpoznawac po twarzach i odciskach palcy kto jest kto, bo mniemam, ze w Polsce z tego typu sprzetami, to jeszcze chyba w plecy troche, co? :)
fuj, w ostatni dzien przed porodem, gdy juz nawet swojej pi* ki nie widzialam, to moj mnie kapal i depilowal, zebym byla czysta na porodowce. chore to rozumiem, ale dlaczego niezadbane?