malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mmaryjka
mmaryjka
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a już masz w głowie jaką specjalizacje będziesz robić ?

mam coraz większy dylemat. na pewno nie będzie to chirurgia, pediatria i dermatologia.
myślę wciąż nad ginekologią, czymś z uszami i może neurologią
mmaryjka
mmaryjka
  14 lipca 2011
massacre
massacre: haha, juz teraz ze 100 angielskich kiboli zapisalo sie, ze jedzie do gdanska, bo tam chyba Anglia bedzie grala

ja na euro wyjeżdżam jak dam radę. dobrze, że mieszkam wysoko to zabije dechami okna bo niestety mam taras i spiedalam jak najdalej;d
SoDope
SoDope
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: myślę wciąż nad ginekologią, czymś z uszami i może neurologią

idz na ginekologie.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a mi się wydawało, że kibice w Anglii są bardzo ułożeni..

co??????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BUAHAHAHAHAHAH
najgorsi kibole swiata, nie czytalas, nie ogladalas, czy to tylko ironia?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SoDope
SoDope
  14 lipca 2011

chociaż nie wiem czy ginekologia to takie miłe - w końcu grzebanie komuś w tyłku nie jest miłe ale ja żyje w przeświadczeniu, że wszystkie Panie Ginekolog są wredne więc Ty bedziesz tym jednym innym gatunkiem :ziober2:

SoDope
SoDope
  14 lipca 2011
massacre
massacre: najgorsi kibole swiata, nie czytalas, nie ogladalas, czy to tylko ironia?

pamiętam jak mi nauczyciel z historii opowiadał, że kiedyś kibole robili zamęt to, że królowa Elżbieta pozamykała wszystkie mecze czy coś w tamtych czasach i teraz już jest grzeczniej .. ale wiesz jak nie oglądam ani nie interesuje się piłką nożną więc nie wiem.
mmaryjka
mmaryjka
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: chociaż nie wiem czy ginekologia to takie miłe - w końcu grzebanie komuś w tyłku nie jest miłe ale ja żyje w przeświadczeniu, że wszystkie Panie Ginekolog są wredne więc Ty bedziesz tym jednym innym gatunkiem

właśnie przeraża mnie trochę to, że nie zawsze przychodzi zdrowa, zadbana kobieta.
w tym wypadku ta neurologia jest najlepsza, no ale na razie jeszcze o tym nie myślę bo mam troszkę czasu
SoDope
SoDope
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie przeraża mnie trochę to, że nie zawsze przychodzi zdrowa, zadbana kobieta.

no ja przechodziłam już 3 lekarzy i żadna nic nie widzi - aż sie sama dziwie a może taka'czysta' jestem :crylol:
mmaryjka
mmaryjka
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no ja przechodziłam już 3 lekarzy i żadna nic nie widzi - aż sie sama dziwie a może taka'czysta' jestem

ludzie przychodzą różni, zresztą to się tyczy każdego lekarza pierwszego kontaktu
massacre
massacre
  14 lipca 2011

tzw Britain's Got Talent :ziober2: sie wie, chlopaki w moim typie :lol:

zdjecia z portali informacyjnych

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SoDope
SoDope
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zresztą to się tyczy każdego lekarza pierwszego kontaktu

jasne - mam w swoim środowisku kolege który skarżył się na ostre wymioty i ból w głowie.

Lekarz powiedział, że to tylko taki szok pourazowy a póżniej jak zemdlał i go zawieźli do szpitala to się okazało, że ma krwiaka.

Z reszta ja tam uznaje zasade, że bycie kobietą to nie jest oznaka, że mam pochwe macice i parę piersi - trzeba umieć o nie zadbać czyli odwiedzać odpowiednich lekarzy.
SoDope
SoDope
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: parę piersi

parę czyli 2 sztuki - żeby mnie ktoś źle nie zrozumiał, że jestem jak suka psa :zonk:
mmaryjka
mmaryjka
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: trzeba umieć o nie zadbać czyli odwiedzać odpowiednich lekarzy.

tylko niestety nasza służba zdrowia nie jest najlepsza i też nie jest to tak różowe jakby się wydawało
massacre
massacre
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i teraz już jest grzeczniej .

o tak! w porownaniu z tym co bylo, to jest grzeczniej! wprowadzili kary dla tych co biora udzial w ustawkach, bojkach, zamieszkach - kary jak dla nich bardzo wysokie - dozywotni zakaz wejscia na mecze :tak: pilnuja sie chlopaki, ale w Polsce nie ma tyle CCTV, raczej nie beda rozpoznawac po twarzach i odciskach palcy kto jest kto, bo mniemam, ze w Polsce z tego typu sprzetami, to jeszcze chyba w plecy troche, co? :)

Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie przeraża mnie trochę to, że nie zawsze przychodzi zdrowa, zadbana kobieta.

fuj, w ostatni dzien przed porodem, gdy juz nawet swojej pi* ki nie widzialam, to moj mnie kapal i depilowal, zebym byla czysta na porodowce. chore to rozumiem, ale dlaczego niezadbane? :woot:

mmaryjka
mmaryjka
  14 lipca 2011
massacre
massacre: fuj, w ostatni dzien przed porodem, gdy juz nawet swojej pi* ki nie widzialam, to moj mnie kapal i depilowal, zebym byla czysta na porodowce. chore to rozumiem, ale dlaczego niezadbane?

nie każda kobieta dba o higienę, dlatego delikatnie napisałam, że jest niezadbana
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.