Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 180 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Mam pytanie:
Otóż, mam opadającą powiekę ( mam nadzieję, że wiecie o co chodzi) no i każde cienie zbijają mi się właśnie w załamaniu. Nie wiem już co robić, więc pomyślałam sobie, że może jakaś baza by pomogła. Jaką bazę polecacie w takim przypadku? Macie coś sprawdzonego, dzięki czemu cienie będą się trzymać i nie rolować?
Konto usunięte: to zależy ile twoj pupilek waży i ile ma siły :D !
mój waży 17 kg i potrafi zdrowo pociągnąć ;)) !
mój jest jeszcze szkrabem, ale chce mu kupić od razu większą, żeby potem co chwile nie wymieniać.
poprzedni, tej samej rasy, miał obroże 70 cm długości i ważył 50 kg, chociaż nie był gruby tylko proporcjonalny :P
zakładam, że ten będzie minimalnie mniejszy i tak 65 cm długości starczy :P
ale jak taki 17 kg urwał, to mój tym bardziej zepsuje.
nic ładnego nie ma, ani na stronach w necie, ani w zoologicznych, osiedlowych i tych typu kakadu.
nie pozostaje chyba nic innego jak kupić taką najzwyczajniejszą, bo one są wytrzymałe.
http://allegro.pl/obroza-skorzana-3-cm-producent-i1709943250.html
a szkoda.
Konto usunięte: wczoraj niestety musiałam pójść do kościoła katolickiego(jestem protestantką) i nawet ktoś zapłacił za mszę za radio maryja i wszystkie pielgrzymki do częstochowy;d
...
Bo Aleja Niepodległości to Ostatni Grosz - dzielnica cudów
Jak żyję to nie widziałam takiej w PL :F
Świetna ! Uwielbiam rzeczy na jedno ramię/z jednym rękawem
styka51: Otóż, mam opadającą powiekę ( mam nadzieję, że wiecie o co chodzi) no i każde cienie zbijają mi się właśnie w załamaniu. Nie wiem już co robić, więc pomyślałam sobie, że może jakaś baza by pomogła. Jaką bazę polecacie w takim przypadku? Macie coś sprawdzonego, dzięki czemu cienie będą się trzymać i nie rolować?
Zdecydowanie Joko Virtual, jej odrobinę "tępa" konsystencja sprawdza się idealnie przy takiej powiece (ja mam dodatkowo "przetłuszczającą się" powiekę). Cena ok. 10 zł, w drogeriach osiedlowych itp.