Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 182 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
moja sis ma 159 i czasem jej zazdroszcze, nawet w szpilkach wyglada drobno i slodko ... a ja momentami czuje sie jak zyrafa
zwlaszcza ze w londku sie wydaje, ze przecietnie laski maja z 165, nie wiecej, prawie 10cm roznicy.
w szpitalu jak bylam w ciazy i jak mnie miezyli i wazyli, to nie powiedzieli ze jestem gruba tylko, ze jestem "sooo talll" i zaczelam w to wierzyc
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
*mierzyli
Konto usunięte: bokser
Maks jak na boksera był strasznie wyrośnięty i jak zaczął nam chorować to żeby go znieść z drugiego piętra to 3-4 osoby musiały koc trzymać
50 kg, ale nie był spasiony, po prostu musiał być strasznie umięśniony, bo tej wagi nie było po nim widać, sama zobacz:
widac ze 'zbity', nie spasiony:)
nie sadzilam jednak, ze boksery moga az tyle wazyc
piekne sa, ale jak taki pies pociagnie porzadnie smycz to ho ho!
od zawsze mialam kundelki. teraz tez, ale skubany nie ma jeszcze pol roku, a juz 21kg!ale to wies, on smyczy nie zna, ma wielki ogrodzzony teren do biegania+duzy kojec na noc.niestety nie ma opcji zeby w domu mieszkal
i ma za duza szczeke:D nie udalo mi sie go oduczyc, jak sie 'przytula' to zawsze przednimi lapkami na kolana mi, lapie nadgarstek/przedramie w zeby i podgryza a to jego sposob pokazania milosci, ech;)
slodziak
co nie zmienia faktu, ze dorosly w krysztalowej obrozce wywolalby u mnie niekontrolowany wybuch wesolosci:D
lol, mam tak wpisane, bo bylam mierzona, jak mialam 15scie lat i pozniej sie nie mierzylam (dopiero w czasie ciazy) i chyba nie zmienilam wpisow :D
massacre: moja sis ma 159 i czasem jej zazdroszcze, nawet w szpilkach wyglada drobno i slodko ... a ja momentami czuje sie jak zyrafa
moja tez cos kolo tego :D
z tym ze jest grubsza ode mnie, wiec i tak wygladam lepiej
Konto usunięte: moja tez cos kolo tego :D
z tym ze jest grubsza ode mnie, wiec i tak wygladam lepiej
u mnie w rodzinie wszyscy sa proporcjonalni do wzrostu, ta co ma 159 (ma 27 lat) zostala jednak chyba adoptowana bo dosyc ze jest najmniejsza (moja druga sis 15 letnia ma 178) to nie ma cyckow a nawet malolata ma juz D
Z malolata sie wymieniamy lumpami, a srednia na dzieciecym sie ubiera - nawet w Polsce - tylko ja wyemigrowalam, a stopy to ma chyba 35-36 o ile dobrze pamietam
massacre: u mnie w rodzinie wszyscy sa proporcjonalni do wzrostu, ta co ma 159 (ma 27 lat) zostala jednak chyba adoptowana bo dosyc ze jest najmniejsza (moja druga sis 15 letnia ma 178) to nie ma cyckow a nawet malolata ma juz D
cycki to nie wszystko
massacre: Z malolata sie wymieniamy lumpami, a srednia na dzieciecym sie ubiera - nawet w Polsce - tylko ja wyemigrowalam, a stopy to ma chyba 35-36 o ile dobrze pamietam
ja teraz nawet nie mam komu oddawac ciuchow, czekam az siostra schudnie, bo sie odchudza :D
nam też tego nie mówili,
wszystkie książki podawały około 35 kg maks :P
potrafi, potrafi, strasznie ciekawskie są.
kiedyś moją ciocię jak z nim wyszła w zimę przeciągnął po śniegu na plecach
ale fajne psiaki, niby spokojne i rodzinne, ale jak trzeba obronią.
no i dobre dla alergików, bo nie mają podszerstka :)
Konto usunięte: od zawsze mialam kundelki. teraz tez, ale skubany nie ma jeszcze pol roku, a juz 21kg!ale to wies, on smyczy nie zna, ma wielki ogrodzzony teren do biegania+duzy kojec na noc.niestety nie ma opcji zeby w domu mieszkal
i ma za duza szczeke:D nie udalo mi sie go oduczyc, jak sie 'przytula' to zawsze przednimi lapkami na kolana mi, lapie nadgarstek/przedramie w zeby i podgryza a to jego sposob pokazania milosci, ech;)
moje niestety nie mają takiego luksusu. mieszkanie
ale w roku funduje się wypady na działke, wakacje praktycznie całe sobie spędza na świezym powietrzu, także aż tak tragicznie nie jest :)
z wyglądu tylko
straszny rozrabiaka z niego i podgryzacz :)