malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  15 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: szpilki sie nie licza, kazda moze zalozyc

mam 174, 175 w dowodzie
ty masz 168 wiec to daje 6cm nie 5 :jezyk2:
anyway, mam zupelnie inna budowe niz ty, smiem twierdzic ze mam grubsze i bardziej napakowane nogi, w zwiazku z czym jestem wieksza :lol: zwlaszcza jesli chodzi o palazzo w duze kwiaty :crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  15 lipca 2011
massacre
massacre: ty masz 168 wiec to daje 6cm nie 5

169 :)

massacre
massacre: anyway, mam zupelnie inna budowe niz ty, smiem twierdzic ze mam grubsze i bardziej napakowane nogi, w zwiazku z czym jestem wieksza zwlaszcza jesli chodzi o palazzo w duze kwiaty

no w sumie to tez sie liczy :rotfl:
massacre
massacre
  15 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: szpilki sie nie licza, kazda moze zalozyc

ale nie kazda ma w szpilkach ponad 180 :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  15 lipca 2011
massacre
massacre: ale nie kazda ma w szpilkach ponad 180

no jak sie ma 150 to to byloby trudne :rotfl:
massacre
massacre
  15 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no jak sie ma 150 to to byloby trudne

moja sis ma 159 :ninja: i czasem jej zazdroszcze, nawet w szpilkach wyglada drobno i slodko ... a ja momentami czuje sie jak zyrafa
:crylol:

zwlaszcza ze w londku sie wydaje, ze przecietnie laski maja z 165, nie wiecej, prawie 10cm roznicy.
w szpitalu jak bylam w ciazy i jak mnie miezyli i wazyli, to nie powiedzieli ze jestem gruba tylko, ze jestem "sooo talll" i zaczelam w to wierzyc :rotfl:

mmaryjka
mmaryjka
  15 lipca 2011

ja w szpilkach zazwyczaj mam 190, więc 180 to pikuś

massacre
massacre
  15 lipca 2011

*mierzyli :zonk:

massacre
massacre
  15 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 169 :)

czyli uroslas od swoich opisow na kontach? :kv3: :swir:

sylwik
sylwik
  15 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bokser Maks jak na boksera był strasznie wyrośnięty i jak zaczął nam chorować to żeby go znieść z drugiego piętra to 3-4 osoby musiały koc trzymać 50 kg, ale nie był spasiony, po prostu musiał być strasznie umięśniony, bo tej wagi nie było po nim widać, sama zobacz:

widac ze 'zbity', nie spasiony:)
nie sadzilam jednak, ze boksery moga az tyle wazyc:ninja:
piekne sa, ale jak taki pies pociagnie porzadnie smycz to ho ho!

od zawsze mialam kundelki. teraz tez, ale skubany nie ma jeszcze pol roku, a juz 21kg!ale to wies, on smyczy nie zna, ma wielki ogrodzzony teren do biegania+duzy kojec na noc.niestety nie ma opcji zeby w domu mieszkal:and:
i ma za duza szczeke:D nie udalo mi sie go oduczyc, jak sie 'przytula' to zawsze przednimi lapkami na kolana mi, lapie nadgarstek/przedramie w zeby i podgryza:and: a to jego sposob pokazania milosci, ech;)

Konto usunięte
Konto usunięte: a Oskar póki co jest mały, pewnie będzie nieco mniejszy:

slodziak:Zakochany:

co nie zmienia faktu, ze dorosly w krysztalowej obrozce wywolalby u mnie niekontrolowany wybuch wesolosci:D
agoosiaaa
agoosiaaa
  15 lipca 2011
massacre
massacre: czyli uroslas od swoich opisow na kontach?

lol, mam tak wpisane, bo bylam mierzona, jak mialam 15scie lat i pozniej sie nie mierzylam (dopiero w czasie ciazy) i chyba nie zmienilam wpisow :D

massacre
massacre: moja sis ma 159 i czasem jej zazdroszcze, nawet w szpilkach wyglada drobno i slodko ... a ja momentami czuje sie jak zyrafa

moja tez cos kolo tego :D
z tym ze jest grubsza ode mnie, wiec i tak wygladam lepiej :rock:
massacre
massacre
  15 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: moja tez cos kolo tego :D z tym ze jest grubsza ode mnie, wiec i tak wygladam lepiej

u mnie w rodzinie wszyscy sa proporcjonalni do wzrostu, ta co ma 159 (ma 27 lat) zostala jednak chyba adoptowana bo dosyc ze jest najmniejsza (moja druga sis 15 letnia ma 178) to nie ma cyckow :rotfl: a nawet malolata ma juz D :lol:
Z malolata sie wymieniamy lumpami, a srednia na dzieciecym sie ubiera - nawet w Polsce :lol: - tylko ja wyemigrowalam, a stopy to ma chyba 35-36 o ile dobrze pamietam :crylol:

agoosiaaa
agoosiaaa
  15 lipca 2011
massacre
massacre: u mnie w rodzinie wszyscy sa proporcjonalni do wzrostu, ta co ma 159 (ma 27 lat) zostala jednak chyba adoptowana bo dosyc ze jest najmniejsza (moja druga sis 15 letnia ma 178) to nie ma cyckow a nawet malolata ma juz D

cycki to nie wszystko :rotfl:

massacre
massacre: Z malolata sie wymieniamy lumpami, a srednia na dzieciecym sie ubiera - nawet w Polsce - tylko ja wyemigrowalam, a stopy to ma chyba 35-36 o ile dobrze pamietam

ja teraz nawet nie mam komu oddawac ciuchow, czekam az siostra schudnie, bo sie odchudza :D
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  15 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie sadzilam jednak, ze boksery moga az tyle wazyc

nam też tego nie mówili,
wszystkie książki podawały około 35 kg maks :P

Konto usunięte
Konto usunięte: piekne sa, ale jak taki pies pociagnie porzadnie smycz to ho ho!

potrafi, potrafi, strasznie ciekawskie są.
kiedyś moją ciocię jak z nim wyszła w zimę przeciągnął po śniegu na plecach :ninja:
ale fajne psiaki, niby spokojne i rodzinne, ale jak trzeba obronią.
no i dobre dla alergików, bo nie mają podszerstka :)

Konto usunięte
Konto usunięte: od zawsze mialam kundelki. teraz tez, ale skubany nie ma jeszcze pol roku, a juz 21kg!ale to wies, on smyczy nie zna, ma wielki ogrodzzony teren do biegania+duzy kojec na noc.niestety nie ma opcji zeby w domu mieszkal i ma za duza szczeke:D nie udalo mi sie go oduczyc, jak sie 'przytula' to zawsze przednimi lapkami na kolana mi, lapie nadgarstek/przedramie w zeby i podgryza a to jego sposob pokazania milosci, ech;)

moje niestety nie mają takiego luksusu. mieszkanie :and:
ale w roku funduje się wypady na działke, wakacje praktycznie całe sobie spędza na świezym powietrzu, także aż tak tragicznie nie jest :)

Konto usunięte
Konto usunięte: slodziak

z wyglądu tylko :rotfl:
straszny rozrabiaka z niego i podgryzacz :)
massacre
massacre
  15 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: cycki to nie wszystko

jasne :crylol:

SoDope
SoDope
  15 lipca 2011
massacre
massacre: moja sis ma 159 i czasem jej zazdroszcze,

czego mozna zazdroscic takiemu krasnalowi ? no bylam sie :O ::ziober2::

pytam bo również chce się podbudowac psychicznie :ziober2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.