Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 187 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
W sumie nie mam z tym problemu. Na weekend często bywa tak, że nie śpię wcale.
Z piątku na sobotę impreza. W sobotę na rano do pracy, z soboty na niedzielę znowu impreza i w niedzielę do pracy i z niedzieli na poniedziałek dalej impreza i w poniedziałek na rano do pracy
Ale jestem wściekła :nfw:
kupiłam sobie w Zarze buty, były dosyć drogie bo dałam 350 zł normalnie w zyciu bym tyle za szpilki nie dała ale te mi sie tak spodobały, byłam taka szczęśliwa i wiecie co? Okazało się, że na jedną nogę mi dzisiaj LEDWO wchodzi no ja pier.... Nie wiem czy przez upał nogi mi napuchły? Ja ogolnie mam tak ze jak byłam mała to miałam jeden palec u stopy wybity i jest troszke dłuższy (ten najwiekszy, jakies 3-4 mm). Teraz moje pytanie: czy da się go jakoś zrobić z powrotem? Żeby był taki normalny bo wszystko mi psuje!!! Moze wybic chirurgicznie i nastawic spowrotem? CZY TO BOLI?! Na drugiej lezy jak ulał a na tą wbić się nie chce. A te buty maja platforme 3 cm i 13 cm obcas i ciezko tam noge wsadzic bo ten spad jest dosyc duzy. CO ZROBIC?!
Mi by było szkoda zdrowia na to. Wolę się jednak choć trochę wyspać, bo inaczej mnie łeb napier... boli, że oszaleć można.
moze i spuchly z upalu, czasme tak mam ze jak pol dnia w jakis chodze to po poludniu, pod wierczor mnie cisna;)
nie mam pojecia, moze i tak