Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 183 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Ojej, aż się zaczerwieniłam :D Haha
Ech, pewnie źle ich oceniłam, na pewno to były dobre chłopaki co tydzień chodzące na Jasną Górę na kolanach, a ja taka bezwzględna...
wielu rzeczy
tak jak wyzej napisalam, ona w szpilkach kazdej wysokosci bedzie dobrze wygladac, a co najwazniejsze bedzie dobrze wygladac przy kazdym mezczyznie - ja np. przy moim wygladam jak zyrafa :D moj jest z 2 cm wyzszy ode mnie, wiec w szpilkach moge mu pluc na czubek glowy
niska laska bedzie swietnie wygladac u boku kazdego faceta, nawet koszykarza
ja jak sie fotografuje przy chudych niskich facetach - wygladam jaka babokoszykarz
juz kiedys wrzucalam zdjecia sukienek, ktore moga nosic laski z malym biuscikiem
wyzej z malym biustem wygladaja pieknie, wyobraz sobie laske z rozmiarem E w tego typu kreacjach, wygladalaby conajmniej tak wulgarnie jak Lil Kim
uwazam, ze male jest piekne, byle nie kosciste
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
a i zapomnialam dodac! zawsze szukalam sobie wysokich facetow, tak min 188cm, zeby przy nich "drobno" wygladac
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
stoi Gok z laska, wchodzi dwoch kolesi w bokserkach, Gok z laska wielkie oczy, po czym Gok do niej mowi:
You take the front, Im takin back
kocham go