malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDope
SoDope
  15 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: snalowi ? no bylam sie :O ::

miało być no PYTAM sie XDDD
:crylol:
pijana
pijana
  15 lipca 2011
massacre
massacre: uwazaj na siebie, MiU nie bedzie takie samo bez ciebie w ogole nieprawdopodobne, zeby w tak chrzescijanskim miescie mieszkaly jakies opryszczki czajace sie na pijana w bramie

Ojej, aż się zaczerwieniłam :D Haha

Ech, pewnie źle ich oceniłam, na pewno to były dobre chłopaki co tydzień chodzące na Jasną Górę na kolanach, a ja taka bezwzględna... :nie:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  15 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: czego mozna zazdroscic takiemu krasnalowi ?

wielu rzeczy :tak:
tak jak wyzej napisalam, ona w szpilkach kazdej wysokosci bedzie dobrze wygladac, a co najwazniejsze bedzie dobrze wygladac przy kazdym mezczyznie - ja np. przy moim wygladam jak zyrafa :D moj jest z 2 cm wyzszy ode mnie, wiec w szpilkach moge mu pluc na czubek glowy :swir:

niska laska bedzie swietnie wygladac u boku kazdego faceta, nawet koszykarza
ja jak sie fotografuje przy chudych niskich facetach - wygladam jaka babokoszykarz :lol:
juz kiedys wrzucalam zdjecia sukienek, ktore moga nosic laski z malym biuscikiem

wyzej z malym biustem wygladaja pieknie, wyobraz sobie laske z rozmiarem E w tego typu kreacjach, wygladalaby conajmniej tak wulgarnie jak Lil Kim :crylol:

uwazam, ze male jest piekne, byle nie kosciste :swir:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  15 lipca 2011

a i zapomnialam dodac! zawsze szukalam sobie wysokich facetow, tak min 188cm, zeby przy nich "drobno" wygladac :crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

KozaczekPrzezNeta
KozaczekPrzezNeta
  15 lipca 2011
massacre
massacre: a i zapomnialam dodac! zawsze szukalam sobie wysokich facetow, tak min 188cm, zeby przy nich "drobno" wygladac

Ja mam 184 da sie cos z tym zrobic?
ChicaBombb
ChicaBombb
  15 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja mam 184 da sie cos z tym zrobic?

poszukaj laski 1.60m:) albo zaloz obcasy, jak Szpak:lol2: choc jak dla mnie to wzrost akurat u faceta, mam 1.68m:)
KozaczekPrzezNeta
KozaczekPrzezNeta
  15 lipca 2011

chica wiec spotkajmy sie i pogadajmy o tym na luzie przy piwku

massacre
massacre
  15 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: chica wiec spotkajmy sie i pogadajmy o tym na luzie przy piwku

:crylol:

bezczelny zdrajca :lol: ale laska spoko jest, podziele sie z nia twoim apetycznym fju** em :lol:

KozaczekPrzezNeta
KozaczekPrzezNeta
  15 lipca 2011

Jest tak samo wyuzdana jak ty,dogadacie sie jakos xd

massacre
massacre
  15 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wyuzdana

Ja jestem wyuzdana? Chyba mnie z kimś pomyliles :and:

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  15 lipca 2011
malami81
malami81: Czyli hulaj dusza - bana nie ma

Ok, hulam bez bana.

PS obiecałaś.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

KozaczekPrzezNeta
KozaczekPrzezNeta
  16 lipca 2011
massacre
massacre: KozaczekPrzezNeta:wyuzdana Ja jestem wyuzdana? Chyba mnie z kimś pomyliles

zapomnialem ze masz juz troche mniejsze libido
massacre
massacre
  16 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zapomnialem ze masz juz troche mniejsze libido

no tak jakby :] jeszcze troche i strace caly seksapil

ChicaBombb
ChicaBombb
  16 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

nad czym tu dyskutowac;)? problem rozwiazany:)

massacre
massacre: ale laska spoko jest, podziele sie z nia twoim apetycznym fju** em

moge Ci go odstapic:mrgreen: nie jestem zachlanna;P
massacre
massacre
  16 lipca 2011

stoi Gok z laska, wchodzi dwoch kolesi w bokserkach, Gok z laska wielkie oczy, po czym Gok do niej mowi:
You take the front, Im takin back :crylol:

kocham go :ziober2:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.