Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 179 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
kolega z Krakowa opowiadał, co działo się (szczególnie w tramwajach) podczas beatyfikacji , jak mochery pociskały na Łagiewniki :O
Idąc Twoim tokiem myślenia:
1) Aga i inne kobiety, które brały tabletki nieświadomie będąc w ciąży poroniłyby
2) Podziemie aborcyjne nie istniałoby, bo przecież wezmę pigułkę, to nawet zapłodniona komórka jajowa "wypłynie"
Ktoś Ci zrobił sieczkę z mózgu to sobie w to wierz, ja wierzę lekarzom i naukowcom, a nie panom w czarnych sukienkach oraz ich ziomkom z branży. I nie obrażam niczyjej wiary ani nikogo, kościół wciska ludziom ciemnotę i to jest moja opinia do której mam prawo, tak samo jak Ty możesz stwierdzić, że Donald Tusk mówi bzdury w sejmie.
Niedługo się zacznie sezon Ale główne ulice Częstochowy są właśnie remontowane, może pójdą innymi ulicami... Mam taką małą, złudną nadzieję
Nie, ja nie pisałam o ciąży tylko o zagnieżdzeniu zarodka a nie o ciąży
jak by mogło wypłynąć dziecko które rozwija sie w macicy? Boze Ty nic nie kumasz pisze o zagniezdzeniu potencjalnego zarodka a nie o ciazy, widze ze nie wiesz o czym mowie wiec nie odpisuje na dalsze zdania.
zapytaj lekarza czy istnieje prawdopodobienstwo tego co pisalam ;-) a potem się kłóć i mow ze to bzdury.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
W OGOLE MAM PYTANIE:
czy owieczkowe torebki beda modne na jesieni? bo ta mi sie podoba
do niczego mi nie pasuje, ale i tak na jesien jeszcze nic nie mam, to dokupie reszte pod owieczke
p.s. oczywiscie to sztuczna owca
w river island przecena playsuits
i sukienek w paski
i spodni palazzo
Co myslicie o tych butach fail czy nie fail?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
a jak juz jestesmy przy religii i takich tam,
6 Sierpnia jestem zaproszona na chrciny do znajomych, ktorzy sa prawoslawni
jakie spomysly na prezent?