malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie każda kobieta dba o higienę

nie znam takiej :nie:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryjka
mmaryjka
  14 lipca 2011
massacre
massacre: nie znam takiej

ja niby też nie, ale widziałam wystarczająco dużo kobiet które o siebie nie dbały aby stwierdzić, że 1/4 'klientek' u ginekologa jednak nie będzie najświeższa .
Surii
Surii
  14 lipca 2011
massacre
massacre: i tak uwazam ze ludzie mieszkajacy w Czestochowie maja gorzej jak sie mohery zbiora i wybiora w pielgrzmke falszowac piesni dziwnej tresci, a ty masz okna akurat przy jakies glownej ulicy

kolega z Krakowa opowiadał, co działo się (szczególnie w tramwajach) podczas beatyfikacji , jak mochery pociskały na Łagiewniki :O
SoDope
SoDope
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko niestety nasza służba zdrowia nie jest najlepsza i też nie jest to tak różowe jakby się wydawało

no ja przed wyjściem do jakiegokolwiek lekarza czytam wszystkie opinie jakie są w internecie.
pijana
pijana
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiesz co? To, że nie wierzysz w Boga nie oznacza, że masz prawo obrażać ludzi i ich wiarę. Ja nawet gdybym była nie wierząca, ateistka, to i tak bym uważała, że tabletki działają wczesnoporonnie, skoro dochodzi do zapłodnienia a komórka zostaje wydalona z organizmu, i doprawdy nie interesuje mnie, ze to tylko komórka i ze nie ma rączek i serduszka :-) i to że tak sądze w tym WYPADKU NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z WIARĄ, mój narzeczony nie ma komunii, jest w trakcie robienia, nigdy do kościoła nie chodził bo mama go tak wychowała, a sądzi tak samo jak ja po tym co ta babka nam wytłumaczyła.

Idąc Twoim tokiem myślenia:
1) Aga i inne kobiety, które brały tabletki nieświadomie będąc w ciąży poroniłyby
2) Podziemie aborcyjne nie istniałoby, bo przecież wezmę pigułkę, to nawet zapłodniona komórka jajowa "wypłynie"
Ktoś Ci zrobił sieczkę z mózgu to sobie w to wierz, ja wierzę lekarzom i naukowcom, a nie panom w czarnych sukienkach oraz ich ziomkom z branży. I nie obrażam niczyjej wiary ani nikogo, kościół wciska ludziom ciemnotę i to jest moja opinia do której mam prawo, tak samo jak Ty możesz stwierdzić, że Donald Tusk mówi bzdury w sejmie.
massacre
massacre: i tak uwazam ze ludzie mieszkajacy w Czestochowie maja gorzej jak sie mohery zbiora i wybiora w pielgrzmke falszowac piesni dziwnej tresci, a ty masz okna akurat przy jakies glownej ulicy

Niedługo się zacznie sezon :zonk: Ale główne ulice Częstochowy są właśnie remontowane, może pójdą innymi ulicami... Mam taką małą, złudną nadzieję :lol2:
ThatsMyName18
ThatsMyName18
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 1) Aga i inne kobiety, które brały tabletki nieświadomie będąc w ciąży poroniłyby

Nie, ja nie pisałam o ciąży tylko o zagnieżdzeniu zarodka a nie o ciąży

Konto usunięte
Konto usunięte: 2) Podziemie aborcyjne nie istniałoby, bo przecież wezmę pigułkę, to nawet zapłodniona komórka jajowa "wypłynie"

jak by mogło wypłynąć dziecko które rozwija sie w macicy? Boze Ty nic nie kumasz pisze o zagniezdzeniu potencjalnego zarodka a nie o ciazy, widze ze nie wiesz o czym mowie wiec nie odpisuje na dalsze zdania.
ThatsMyName18
ThatsMyName18
  14 lipca 2011

zapytaj lekarza czy istnieje prawdopodobienstwo tego co pisalam ;-) a potem się kłóć i mow ze to bzdury.

pijana
pijana
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Niedługo się zacznie sezon

Właśnie idzie pielgrzymka, ahaha. Fuck.
mmaryjka
mmaryjka
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Właśnie idzie pielgrzymka, ahaha. Fuck.

wczoraj niestety musiałam pójść do kościoła katolickiego(jestem protestantką) i nawet ktoś zapłacił za mszę za radio maryja i wszystkie pielgrzymki do częstochowy;d
massacre
massacre
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Niedługo się zacznie sezon Ale główne ulice Częstochowy są właśnie remontowane, może pójdą innymi ulicami... Mam taką małą, złudną nadzieję

mam kolege takiego z dawnych lat :zakochany: na Niepodleglosci mieszka(l) - czego to on nie opowiadal :lol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  14 lipca 2011

W OGOLE MAM PYTANIE:
czy owieczkowe torebki beda modne na jesieni? bo ta mi sie podoba :w00t:

do niczego mi nie pasuje, ale i tak na jesien jeszcze nic nie mam, to dokupie reszte pod owieczke :w00t:
p.s. oczywiscie to sztuczna owca :lol:
w river island przecena playsuits :w00t:

i sukienek w paski :w00t:

i spodni palazzo :zakochany:

Co myslicie o tych butach :ziober2: fail czy nie fail?

mmaryjka
mmaryjka
  14 lipca 2011

są tak brzydkie, że aż mi się podobają:zakochany:

massacre
massacre
  14 lipca 2011

a jak juz jestesmy przy religii i takich tam,
6 Sierpnia jestem zaproszona na chrciny do znajomych, ktorzy sa prawoslawni
jakie spomysly na prezent? :woot:

massacre
massacre
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: są tak brzydkie, że aż mi się podobają http://w.fotka.pl/71ea3808aa.jpg

nie sa brzydkie, piekne stonowane polaczenie kolorow, to zamsz? niestety rodzaj podeszwy wskazuje na to, ze bylyby dla mnie bardzo niewygodne :and:

mmaryjka
mmaryjka
  14 lipca 2011
massacre
massacre: to zamsz?

zamsz, ale taki mocno wytarty
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.