malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale tak potwornie nie chce mi się pójść do sklepu, że nie wiem

mi sie chce siku, a nie chce mi sie wstac :crylol:
mam przerwe o 13:00, 1 godzina 22 min jeszcze a juz wczesniej glupia powklejalam zdjecia pumpernikla i teraz mnie ssie bo sobie narobilam ochoty :and:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

TheWitch
TheWitch
  14 lipca 2011

dostalam maila od bodyshopu, ze jak zrobie zakupy za 20 funtow to bede miala 12scie off :rotfl:
+ mam dwa kupony wydaj 25 - dostaniesz 10off :rotfl:
chyba ide na zakupy.

ThatsMyName18
ThatsMyName18
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale stwierdzenie, że pigułki ANTYKONCEPCYJNE to pigułki WCZESNOPORONNE jest postulatem wyłącznie kościoła katolickiego ;)) Nikt inny takich głupot nie piedroli.

Wiesz co? To, że nie wierzysz w Boga nie oznacza, że masz prawo obrażać ludzi i ich wiarę.
Ja nawet gdybym była nie wierząca, ateistka, to i tak bym uważała, że tabletki działają wczesnoporonnie, skoro dochodzi do zapłodnienia a komórka zostaje wydalona z organizmu, i doprawdy nie interesuje mnie, ze to tylko komórka i ze nie ma rączek i serduszka :-) i to że tak sądze w tym WYPADKU NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z WIARĄ, mój narzeczony nie ma komunii, jest w trakcie robienia, nigdy do kościoła nie chodził bo mama go tak wychowała, a sądzi tak samo jak ja po tym co ta babka nam wytłumaczyła.
ThatsMyName18
ThatsMyName18
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak to by bylo wpaniale, gdyby moja matka spuscila mnie razem z okresem, bo wtedy nie czepialabym sie pisanych durnot

hej ja tak nie napisałam, dlaczego przeinaczasz?
ThatsMyName18
ThatsMyName18
  14 lipca 2011

btw nie rozumiem za co dostałyśmy bany :lol: moim zdaniem to nie była kłótnia, tylko wymiana zdan. a ze kazdy obstaje przy swoim to przeciez o to chodzi :-)

mmaryjka
mmaryjka
  14 lipca 2011
massacre
massacre: mi sie chce siku, a nie chce mi sie wstac

też tak często mam, ale na to nic się nie da zaradzić, a na głód właśnie robię zakupy w internetowej almie. normalnie dzisiaj cała moja energia życiowa poszła się je bać
mmaryjka
mmaryjka
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a na głód właśnie robię zakupy w internetowej almie.

o kurde, jednak nie robię bo nie będę czekała 2dni na żarcie:and:
massacre
massacre
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a na głód właśnie robię zakupy w internetowej almie

w ile przychodzi jedzenie? nie umrzesz z glodu do czasu dostawy?

Konto usunięte
Konto usunięte: o kurde, jednak nie robię bo nie będę czekała 2dni na żarcie

acha :crylol:
jak ja robie tutaj w Waitrosie przed 9 pm, to przywoza nastepnego dnia, wybierasz sobie godzine dostawy i jak sie spoznia 10 minut to daja wino a jak dluzej to 50% znizki na nastepne zakupy :crylol: wygodne, bo przywioza nawet o 6 rano, zebys zdazyla rozpakowac przed praca - oczywiscie wnosza siateczki tobie do kuchni a jeden dostawca jest tak przystojny, ze o matko :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  14 lipca 2011

A swoją drogą
zobaczcie jaka ładna sukienka :zakochany:
http://lookbook.nu/look/2090489-RED-DRESS-ANS-ROUND-GLASSES

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

mmaryjka
mmaryjka
  14 lipca 2011
massacre
massacre: wygodne, bo przywioza nawet o 6 rano, zebys zdazyla rozpakowac przed praca - oczywiscie wnosza siateczki tobie do kuchni a jeden dostawca jest tak przystojny, ze o matko

zawsze robiłam w innym sklepie, to też były na następny dzień, a tu do dwóch dni roboczych:and: do dupy z takim interesem, aż poszłam na dół do sklepu.
za oknem 30stopni w cieniu, a do kopernika stoi taka kolejka i to jest tylko 1/3 kolejki stojącej na dworze bo w środku jeszcze jest niezła
mmaryjka
mmaryjka
  14 lipca 2011

zdjęcie, oczywiście zapomniałam

Surii
Surii
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zdjęcie, oczywiście zapomniałam

o matko :szok: trzeba mieć końskie zdrowie .
u mnie w mieście tak wygląda kolejka przed pewną apteką w której jest b. tanio -mochery koczują bez względu na pogodę. a potem wracają komunikacją miejską, niestety :and:
massacre
massacre
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zawsze robiłam w innym sklepie, to też były na następny dzień, a tu do dwóch dni roboczych do dupy z takim interesem, aż poszłam na dół do sklepu.

wez, prosze cie - az mi sie przypomnialo jak rok temu bylam w PL - ide do sklepu z nabialem i prosze o ser twarogowy, a kobita do mnie, ze nie ma, bedzie w poniedzialek. ja jej na to, ze dziekuje, ze potrzebuje dzisiaj i poszukam gdzie indziej, a ona do mnie, ze jestem chamska :crylol:
ja na to, ze kupilam swieze ogorki i nie chce by mi zwiedly, poza tym nie jest chamstwem chciec w czwartek tzaziki i miec w czwartek tzatziki :crylol:
ale ze mialam wtedy faze na tzaziki poszlam w poniedzialek po ser twarogowy znowu (wczesniej kupilam w Lidlu :rotfl:) ide do niej i prosze o ser twarogowy, a ona do mnie: "juz nie ma" no szlag! patrze na zegarek a tam cos kolo 9:30 rano :rotfl:

SoDope
SoDope
  14 lipca 2011
massacre
massacre: razem z tymi wszystkimi zarodkami, ktore zabily pigulki anty czy inne srodki antykoncepcyjne

Przeczytałam to wszystko i zacytuję to i powiem, że kobieciny jestem z Wami.. :ninja:
massacre
massacre
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

:crylol: :crylol: :crylol: :crylol: :crylol:

padlam !!!!!!!!!!!!

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.