malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zdjęcie, oczywiście zapomniałam

w zeszly weekend na Wembley na koncercie Take That tyle ludzi nie bylo :crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SoDope
SoDope
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: za oknem 30stopni w cieniu, a do kopernika stoi taka kolejka i to jest tylko 1/3 kolejki stojącej na dworze bo w środku jeszcze jest niezła

co tam rozdają ? :ninja:
mmaryjka
mmaryjka
  14 lipca 2011
Surii
Surii: o matko

no właśnie. podziwiam ich

massacre
massacre: ide do niej i prosze o ser twarogowy, a ona do mnie: "juz nie ma" no szlag! patrze na zegarek a tam cos kolo 9:30 rano

w osiedlowych sklepikach to jak babcie się wybiorą na zakupy o 6 rano to nic dziwnego. ja tam wolę kupować w większych sklepach, lubię almę i piotra i pawła bo jest tak samo cenowo jak w tesco, a jest wszystko ładnie poukładane etc.
KozaczekPrzezNeta
KozaczekPrzezNeta
  14 lipca 2011

robimy zlot forum moda i uroda nad jakims jeziorkiem?

massacre
massacre
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Przeczytałam to wszystko i zacytuję to i powiem, że kobieciny jestem z Wami..

ale to slowa agoosi :rotfl:

spoks, przyjmujemy cie do grupy wsparcia

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: robimy zlot forum moda i uroda nad jakims jeziorkiem?

Niedaleko Przechlewa jest agroturystyka, problemem jest brak możliwości zrobienia make upu.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

mmaryjka
mmaryjka
  14 lipca 2011
massacre
massacre: padlam

i jak jest taka zajebista kolejka to wychodzą pracownicy i urządzają konkursy i gadają przez głośniki. dajmy na to jest godzina 10.30, a o 9 wróciłam z 18godzinnej zmiany w szpitalu i weź tu śpij, już nie wspomnę jak wracam z imprezy i zaczynam mieć kaca.
mmaryjka
mmaryjka
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: co tam rozdają ?

kolejka do centrum nauki kopernik, czyli nic.
SoDope
SoDope
  14 lipca 2011
massacre
massacre: ale to slowa agoosi

możliwe.
ale też biore tapsy i tez wydalam te 'zarodki' :ninja:
Surii
Surii
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i jak jest taka zajebista kolejka to wychodzą pracownicy i urządzają konkursy i gadają przez głośniki. dajmy na to jest godzina 10.30, a o 9 wróciłam z 18godzinnej zmiany w szpitalu i weź tu śpij, już nie wspomnę jak wracam z imprezy i zaczynam mieć kaca.

czyli nie będę szukac tam mieszkania :lol:
massacre
massacre
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: almę

Do Almy lubilam wejsc, bo maja duzy wybor przypraw z calego swiata, pyszne sery i wedliny - kuwa znowu zglodnialam... w sumie to caly czas jestem glodna - ide do tesco :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: piotra i pawła

do Piotra i Pawla mam sentyment bo jak bylam mala i gdy Piotr i Pawel nie byl jeszcze sieciowka, a powstal w Poznaniu, a ja tamtejsza :tak: to chodzilam tam bardzo czesto po slodkosci :lol:
ale PiP chyba w Trojmiescie nie ma jeszcze? :woot: bo nie widzialam, jak bylam ostatnio

Konto usunięte
Konto usunięte: robimy zlot forum moda i uroda nad jakims jeziorkiem?

miales wpasc do mnie do biura, specjalnie na lancz nie wyszlam
:mlotek:

massacre
massacre
  14 lipca 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Przechlewa

jaka nazwa :crylol:

mmaryjka
mmaryjka
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale też biore tapsy i tez wydalam te 'zarodki'

idziesz do piekła

Surii
Surii: czyli nie będę szukac tam mieszkania

no nie polecam, aczkolwiek widok mam ładny, ale tylko po 18 jak zamkną kopernika
SoDope
SoDope
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: róciłam z 18godzinnej zmiany w szpitalu

co studiujesz - jeżeli można zapytac ?
massacre
massacre
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i jak jest taka zajebista kolejka to wychodzą pracownicy i urządzają konkursy i gadają przez głośniki. dajmy na to jest godzina 10.30, a o 9 wróciłam z 18godzinnej zmiany w szpitalu i weź tu śpij, już nie wspomnę jak wracam z imprezy i zaczynam mieć kaca.

:crylol:

i tak uwazam ze ludzie mieszkajacy w Czestochowie maja gorzej jak sie mohery zbiora i wybiora w pielgrzmke falszowac piesni dziwnej tresci, a ty masz okna akurat przy jakies glownej ulicy :rotfl:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.