malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
KozaczekPrzezNeta
KozaczekPrzezNeta
  14 lipca 2011

A jak jestes ubrana?bo nie chce zrzucac ciuchow z ciebie tylko pocisnac na kserokopiarce

SoDope
SoDope
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: idziesz do piekła

:smutny:
Przecież nie rzuce tabletkó bym znów srała niż dalej widziała :zonk:
mmaryjka
mmaryjka
  14 lipca 2011
massacre
massacre: ale PiP chyba w Trojmiescie nie ma jeszcze?

a nie wiem, mieszkam od zawsze w warszawie, w gdyni mam jedynie domek na wakacje więc tam chodzę do bomi czy jakiegoś takiego, bo jest niedaleko
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: możliwe. ale też biore tapsy i tez wydalam te 'zarodki'

ja nie biore
nie biore, nie zabijam :crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryjka
mmaryjka
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: co studiujesz - jeżeli można zapytac ?

medycynę

massacre
massacre: tak uwazam ze ludzie mieszkajacy w Czestochowie maja gorzej jak sie mohery zbiora i wybiora w pielgrzmke falszowac piesni dziwnej tresci, a ty masz okna akurat przy jakies glownej ulicy

w 2012 będę miała jeszcze kibiców na euro;d
SoDope
SoDope
  14 lipca 2011
massacre
massacre: ja nie biore

ale również stosujesz antykoncepcje ANTYKATOLICKĄ.
KozaczekPrzezNeta
KozaczekPrzezNeta
  14 lipca 2011

T

NuTiiiiii
NuTiiiiii: KozaczekPrzezNeta:robimy zlot forum moda i uroda nad jakims jeziorkiem? Niedaleko Przechlewa jest agroturystyka, problemem jest brak możliwości zrobienia make upu.

przeciez tutaj kazda jest naturalna i w ogole sie nie maluje
SoDope
SoDope
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: medycynę

props.
i teraz masz staż w szpitalu ?
mmaryjka
mmaryjka
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i teraz masz staż w szpitalu ?

ogólnie mam zajęcia w szpitalu, staż będzie po studiach czyli za 2 lata. teraz mam jakby praktyki, ale na te wakacje już mam odhaczone bo zaliczyłam w ciągu roku
massacre
massacre
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bo nie chce zrzucac ciuchow z ciebie tylko pocisnac na kserokopiarce

to ksero ktore mamy w na gorze w biurze jest male, duza kserokopiarka jest na dole w recepcji - ale tam siedzi taka kijanka caly czas :crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SoDope
SoDope
  14 lipca 2011

a już masz w głowie jaką specjalizacje będziesz robić ?

massacre
massacre
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w 2012 będę miała jeszcze kibiców na euro;d

haha, juz teraz ze 100 angielskich kiboli zapisalo sie, ze jedzie do gdanska, bo tam chyba Anglia bedzie grala :woot: zrzeszaja sie wszyscy najgrozniejsi kibole, Manchester, Liverpool, Millwall, West Ham i jeszcze jacys tam - bedzie taka rozpieducha ze chyba sama sie wybiore :lol:

SoDope
SoDope
  14 lipca 2011
massacre
massacre: najgrozniejsi kibole, Manchester, Liverpool, Millwall, West Ham i jeszcze jacys tam - bedzie taka rozpieducha ze chyba sama sie wybiore

a mi się wydawało, że kibice w Anglii są bardzo ułożeni..
massacre
massacre
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale również stosujesz antykoncepcje ANTYKATOLICKĄ.

mnie ta kwestia nie dotyczy, nie jestem katoliczka

massacre
massacre
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: przeciez tutaj kazda jest naturalna i w ogole sie nie maluje

:crylol:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.