malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bo ludzie w polsce to niektorzy sa 100 lat za murzynami

rzeklabym ze to NIEKTORZY sa raczej normalni
choc w 3miescie takie mohery piedolniete sa, w Poznaniu pozniej jak bylam u mamy, to normalne miasto - czulam sie swobodnie, swojsko itd. Natomiast Gdynia, Gdansk? Tak samo jak wygladalo 10-15 lat temu tak i teraz wyglada.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To ja już się pogubiłam

malami81
malami81: Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni

rzucanie miesem, ze ktos morduje zarodki, albo sugerowanie rodzicom skrobanek itd. to juz nie hulaj dusza, tylko hulanie buractwa

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wyzywanie sie zawsze jest banowane. zreszta: malami81: Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni

exactly - propozycje skrobanek to na hajdzie tylko przechodza :crylol:

Martitta
Martitta
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zreszta: malami81: Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni

Tam od razu kłótnia... Ostrzejsza dyskusja :rotfl:
massacre
massacre
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tam od razu kłótnia... Ostrzejsza dyskusja

sama bym sobie dalej poczytala historie dziwnej tresci - mam nadzieje, ze jak bany zejda, to dokonczycie dyskusje :rotfl:

TheWitch
TheWitch
  14 lipca 2011
massacre
massacre: rzeklabym ze to NIEKTORZY sa raczej normalni choc w 3miescie takie mohery piedolniete sa, w Poznaniu pozniej jak bylam u mamy, to normalne miasto - czulam sie swobodnie, swojsko itd. Natomiast Gdynia, Gdansk? Tak samo jak wygladalo 10-15 lat temu tak i teraz wyglada.

masakra :nie:

massacre
massacre: exactly - propozycje skrobanek to na hajdzie tylko przechodza

:rotfl: i to tez nie zawsze :lol2:
TheWitch
TheWitch
  14 lipca 2011
massacre
massacre: sama bym sobie dalej poczytala historie dziwnej tresci - mam nadzieje, ze jak bany zejda, to dokonczycie dyskusje

nie mam najmniejszego zamiaru, wszystko co mysle na ten temat juz napisalam, nie ma sensu sie powtarzac i rozmyslac, jak to by bylo wpaniale, gdyby moja matka spuscila mnie razem z okresem, bo wtedy nie czepialabym sie pisanych durnot :mrgreen:
massacre
massacre
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie ma sensu sie powtarzac i rozmyslac

Zawsze jest sens by rozmyslac. Podejrzewam, ze dostaliscie bany wlasnie po to, by naklonic was w ten sposob do glebszej refleksji nad tematem :crylol:

massacre
massacre
  14 lipca 2011

na ile macie, na dzien czy na godzine?

TheWitch
TheWitch
  14 lipca 2011
massacre
massacre: na ile macie, na dzien czy na godzine?

na dzien :D

massacre
massacre: Zawsze jest sens by rozmyslac. Podejrzewam, ze dostaliscie bany wlasnie po to, by naklonic was w ten sposob do glebszej refleksji nad tematem

tak, to na pewno to :lol2:
massacre
massacre
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: na dzien :D

ciekawe kto tu sie bawi w pana boga dajac bany na 24 h :lol:

TheWitch
TheWitch
  14 lipca 2011
massacre
massacre: ciekawe kto tu sie bawi w pana boga dajac bany na 24 h

nie mam pojecia, ale musi byc to jakis fp :)
mmaryjka
mmaryjka
  14 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie zabijają tej zapłodnionej komórki ale gdyby nie tabletki zapłodniona komórka zagnieździłaby się w łonie matki?

tak, ale tam nic nie jest zapłodnione. swoją drogą usuwają się plemniki, a swoją komórka(niezapłodniona).

Konto usunięte
Konto usunięte: przecież tabletki blokują zagnieżdzenie komórki to jak mogła w ciążę zajść?

przecież pigułka nie gwarantuje 100% bezpieczeństwa + jak się zapomni niefartownej pigułki to czasami tak bywa.

Konto usunięte
Konto usunięte: najczęściej jest tak ze nawet jesli dojdzie do poczęcia to komórka zostaje wydalona.

właśnie nie jest, bo jeśli już zdarzy się ta sytuacja - jedna na tysiące, to pigułka NIE powoduje usunięcia zapłodnionej komórki.
massacre
massacre
  14 lipca 2011

dostalam dzisiaj od szefa (ma kilka firm w tym Hair & Beauty Salon) przynosi mi czasem jakis badziew :lol:

zna ktos? dobre to? O marce Matrix slyszalam, ale nigdy nie mialam przyjemnosci.

mmaryjka
mmaryjka
  14 lipca 2011

jestem tak głodna, że chyba już zaczynam trawić sama siebie, ale tak potwornie nie chce mi się pójść do sklepu, że nie wiem:and:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.