malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mmaryjka
mmaryjka
  13 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie mylisz

ja zresztą też tak powstałam. urodził się mój brat, moja mama nie miała mleka prawie wcale, więc poszła do lekarza po pigułki. w połowie lat '80 pigułki to była jakaś masakra, ale mama brała, a później okazało się, że jest w 9tyg ciąży i urodziła się karolinka i do tego 100pro zdrowa;d
Martitta
Martitta
  13 lipca 2011

Ojojoj, ciężki temat widzę. No ale nie wnikam.

Konto usunięte
Konto usunięte:

Również gratuluję :mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  13 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja zresztą też tak powstałam. urodził się mój brat, moja mama nie miała mleka prawie wcale, więc poszła do lekarza po pigułki. w połowie lat '80 pigułki to była jakaś masakra, ale mama brała, a później okazało się, że jest w 9tyg ciąży i urodziła się karolinka i do tego 100pro zdrowa;d

wiesz, moze i Ty i moj brzdac po prostu jestescie wyimaginowani :rotfl:
mmaryjka
mmaryjka
  13 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Również gratuluję

dziękuję! tata już kazał mi sobie robić dzieciaka, bo stwierdził, że skoro z jednym będzie siedział to jedno w tą czy w tą nie zrobi różnicy:)
mmaryjka
mmaryjka
  13 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wiesz, moze i Ty i moj brzdac po prostu jestescie wyimaginowani

proszę cię! przeszłam na 5 rok studiów, jeszcze tylko ten i 6 i będą mogła powiedzieć, że mam wyższe. nie dołuj mnie!
Martitta
Martitta
  13 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dziękuję! tata już kazał mi sobie robić dzieciaka, bo stwierdził, że skoro z jednym będzie siedział to jedno w tą czy w tą nie zrobi różnicy:)

No to przynajmniej miał by Ci kto pomóc się zająć ;) Ale pewnie jeszcze chcesz poczekać :mrgreen: Ja może bym i chciała drugie ale nie miałabym z kim zostawić a przydało by się w końcu do pracy iść :rotfl:
agoosiaaa
agoosiaaa
  13 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: proszę cię! przeszłam na 5 rok studiów, jeszcze tylko ten i 6 i będą mogła powiedzieć, że mam wyższe. nie dołuj mnie!

:rotfl: 5 lat studiow a tu tak naprawde Ciebie nie ma :crylol:
pijana
pijana
  13 lipca 2011

Księża i katecheci znają się na antykoncepcji najlepiej i już !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie podważajcie tego !!!!!!!!!!!!!!

mmaryjka
mmaryjka
  13 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja może bym i chciała drugie ale nie miałabym z kim zostawić a przydało by się w końcu do pracy iść

a bardzo chcesz/musisz iść do pracy? mi zawsze babcia mówiła, że jak jest możliwość i chęci to rodzić dopóki się chce, bo później zawsze znajdzie się coś przeciwko.
osobiście nie ciągnie mnie do dzieci, to raz. dwa chciałabym skończyć studia i mój partner też, a trzy to nie wiem czy aby na pewno to jest ten z którym chciałabym je mieć;)

Konto usunięte
Konto usunięte: 5 lat studiow a tu tak naprawde Ciebie nie ma

chyba bym się załamała. ten koniec świata w 2012 też mnie przeraża i nawet myślałam ostatnio czy aby sobie nie wziąć dziekanki, przeczekać owy i dopiero ruszyć dalej, jeśli okazałby się nietrafiony;d
agoosiaaa
agoosiaaa
  13 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba bym się załamała. ten koniec świata w 2012 też mnie przeraża i nawet myślałam ostatnio czy aby sobie nie wziąć dziekanki, przeczekać owy i dopiero ruszyć dalej, jeśli okazałby się nietrafiony;d

wiesz, podobno swiat sie skonczy poza jakimis miejscami w afryce czy gdzie, trzebabyloby juz myslec na wykupieniem sobie tam dzialki :rotfl:
mmaryjka
mmaryjka
  13 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wiesz, podobno swiat sie skonczy poza jakimis miejscami w afryce czy gdzie, trzebabyloby juz myslec na wykupieniem sobie tam dzialki

i tak prędzej czy później by mnie zabili, jak nie tamtejsi to słońce, więc nie wiem czy mi się biznesi;d
agoosiaaa
agoosiaaa
  13 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i tak prędzej czy później by mnie zabili, jak nie tamtejsi to słońce, więc nie wiem czy mi się biznesi;d

myslisz?
no to nie pozostaje nam nic innego jak zdac sie na laske boza :rotfl:
agoosiaaa
agoosiaaa
  13 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: laske boza

ahahaha, jak to brzmi kiedy nie ma polskich liter :lol2:
mmaryjka
mmaryjka
  13 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: myslisz? no to nie pozostaje nam nic innego jak zdac sie na laske boza

tak chyba zrobię, a w najgorszym wypadku wezmę tą dziekankę;)
agoosiaaa
agoosiaaa
  13 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tak chyba zrobię, a w najgorszym wypadku wezmę tą dziekankę;)

myslisz ze warto? zostal ci tylko rok studiow, akurat wyrobisz sie przed koncem swiata, bedziesz sie miala czym pochwalic na sadzie ostatecznym :mrgreen:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.