malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
agoosiaaa
agoosiaaa
  13 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: TAK

i na tym zakoncze, nie chce mi sie czytac bzdur ze stron na ktorym jednym z tematow na stronie glownej jest jak przygotowac koktajl z czarnej porzeczki :crylol:
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  13 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i na tym zakoncze, nie chce mi sie czytac bzdur ze stron na ktorym jednym z tematow na stronie glownej jest jak przygotowac koktajl z czarnej porzeczki

niestety, taka prawda ze w tym temacie jestes zielona i jeszcze mi wmawiasz, ze nie mam racji, jakbys poszukała w google znalazlabys wiecej informacji, zapytaj lekarza to to potwierdzi.

zawsze mowilam, ze kto nie kocha zwierząt to ludzi tez nie. :]
agoosiaaa
agoosiaaa
  13 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dobrze, ze Twoja mama nie myslala tak samo bo pewnie by Cie tu dzisiaj nie bylo, zostalabys wydalona z okresem i z podpaską lub tamponem wyrzucona do śmietnika. :]

idz teraz do ksiedza i powiedz mu jak dlugo bylas na tabletkach anty - morderczynio.
od mojej mamy to sie odpierdol bo gdyby twoja byla w polowie tak inetligentna to by wlasnie brala tabletki i puscila cie razem z krwia podczas okresu.
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  13 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dobrze, ze Twoja mama nie myslala tak samo bo pewnie by Cie tu dzisiaj nie bylo, zostalabys wydalona z okresem i z podpaską lub tamponem wyrzucona do śmietnika. :]

szkoda, ze twoi nie pomysleli o skrobance, cos dobrego dla swiata by zrobili.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Transcendencja
Transcendencja
  13 lipca 2011
massacre
massacre: Nie jest grzechem rodzina bez ślubu kościelnego, grzechem jest cudzolostwo i rozpusta seksualna. Zakładam ze tak jak ja "puszczasz" sie tylko z jednym facetem, wg Pisma Sw jesteśmy czyste.

NO CHYBANIE ; (
agoosiaaa
agoosiaaa
  13 lipca 2011
Prinz
Prinz: szkoda, ze twoi nie pomysleli o skrobance, cos dobrego dla swiata by zrobili.

dziekuje.
widac ze matka nawet jej w domu kultury nie nauczyla i tego, ze rodzicow sie nie miesza w dyskusje, ale co poradzic, pewnie byla jednym z tych dzieci z musu (bo co sasiedzi powiedza).
Transcendencja
Transcendencja
  13 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: idz teraz do ksiedza i powiedz mu jak dlugo bylas na tabletkach anty - morderczynio.

E-rage detected :D
Ale fakt , kobieta daje dupska przed ślubem KOŚCIELNYM , bierze tabletki no a potem idzie przed ołtarz , "nawraca się" i kocha Boga :lol:
agoosiaaa
agoosiaaa
  13 lipca 2011

zrobie to co mmaryjka: od dzis ignoruje forumowy plebs.

agoosiaaa
agoosiaaa
  13 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: E-rage detected :D Ale fakt , kobieta daje dupska przed ślubem KOŚCIELNYM , bierze tabletki no a potem idzie przed ołtarz , "nawraca się" i kocha Boga

no i po naukach koscielnych wie wszystko najlepiej, nie zapomnij o tym :rotfl:
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  13 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: idz teraz do ksiedza i powiedz mu jak dlugo bylas na tabletkach anty - morderczynio.

brałam tabletki bo nie zdawałam sobie sprawy z ich działania i potrafie sie do tego przyznac, i żałuję, tabletki to świnstwo i mam wyrzuty sumienia, ale było mi tak wygodniej i uwierzyłam na słowo lekarzowi. teraz muszę ponieść tego konsekwencje.

Konto usunięte
Konto usunięte: od mojej mamy to sie odpi.. bo gdyby twoja byla w polowie tak inetligentna to by wlasnie brala tabletki i puscila cie razem z krwia podczas okresu.

po prostu pokazałam Ci prosty przykład, że gdyby każdy myślał tak jak Ty to ile złego by było na tym świecie i ilu wspaniałych (lub i nie) ludzi by nie było, w tym także i Ciebie mogłoby nie być czy mnie.

Prinz
Prinz: szkoda, ze twoi nie pomysleli o skrobance, cos dobrego dla swiata by zrobili.

i wzajemnie.

Konto usunięte
Konto usunięte: widac ze matka nawet jej w domu kultury nie nauczyla i tego, ze rodzicow sie nie miesza w dyskusje, ale co poradzic, pewnie byla jednym z tych dzieci z musu (bo co sasiedzi powiedza).

mylisz pojecia, ja Twojej mamy nie mieszam pokazuję Ci co by było gdyby. ;-)
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  13 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale fakt , kobieta daje dupska przed ślubem KOŚCIELNYM , bierze tabletki no a potem idzie przed ołtarz , "nawraca się" i kocha Boga

tabletek nie biore juz ponad rok, wiec nie z tego wzgledu przestalam je brac, gdybym brala je do teraz na pewno bym odstawila ;-)
nigdy nie jest za pozno by się poprawic, w niemczech był facet co wyskrobał ponad 1000 dzieci a niedawno został świętym, bo kiedy zdał sobie sprawę z tego co robił zmienił się i działał aktywnie przeciw aborcji. :-)
Transcendencja
Transcendencja
  13 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no i po naukach koscielnych wie wszystko najlepiej, nie zapomnij o tym

Każdy pojmuję świat tak jak umie i ma do tego predyspozycję . Niestety jak to w naturze są tacy i tacy , tym pierwszym powinniśmy współczuć i nauczać jak sięgnąć głębiej umysłem ale czasami nie ma takiej możliwości .
agoosiaaa
agoosiaaa
  13 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mylisz pojecia, ja Twojej mamy nie mieszam pokazuję Ci co by było gdyby. ;-)

powiedz mi tak - gdybysmy rozmawialy na temat dawania dupy na imprezach, a ja bym do Ciebie napisala - co jakby twoja mama tak dawala - to czy dalej uwazasz ze nie mieszasz w nic rodzicow?
Transcendencja
Transcendencja
  13 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tabletek nie biore juz ponad rok, wiec nie z tego wzgledu przestalam je brac, gdybym brala je do teraz na pewno bym odstawila ;-) nigdy nie jest za pozno by się poprawic, w niemczech był facet co wyskrobał ponad 1000 dzieci a niedawno został świętym, bo kiedy zdał sobie sprawę z tego co robił zmienił się i działał aktywnie przeciw aborcji. :-)

Rozumiem .
Nie sądzisz jednak że to naiwne i strasznie prymitywne ów "nawracanie się" ? Pewnie uprawiasz seks z miłości i wierzysz w do grobową miłość ?
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  13 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no i po naukach koscielnych wie wszystko najlepiej, nie zapomnij o tym

przynajmniej teraz wiem, Ty się nie dowiedziałaś dlatego takie bzdury wypisujesz.
i to nie były nauki tylko dowiedziałam się o tym od mojej byłej nauczycielki, która ma skonczone odpowiednie studia (uczy takze w szkole), a to, ze prowadzi poradnie zycia rodzinnego to był przypadek.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.