malami81
malami81
  12 kwietnia 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
agoosiaaa
agoosiaaa
  13 lipca 2011
massacre
massacre: na same dzieci, za to ze je masz dostajesz ok. £300 co miesiac

no tak, 80 funtow na dziecko.

massacre
massacre: na chate housing w Londynie dostaniesz ok. £1200 no bo 4 dzieci, musza miec swoje pokoje, co nie?

a mi kurcze ie chca dac bydlaki.

massacre
massacre: maz dostaje working tax credit za to ze jego zona nie robi i dostaje do pensyjki dodatek jakies £400 bo jego dochod sie dzieli na 6 osob, zarabia powiedzmy w Off Licence z £900 miesiecznie

no tak.

massacre
massacre: i Child Tax Credit zeby dzieci na szkolne wydatki mialy

no przypuszczam ze tu to z 100 na dziecko minimum.
w sumie ja dostaje niecale 60 tygodniowo, ale nie wiem, czy nie zmniejszaja tego jesli ma sie wiecej dzieci :woot:

massacre
massacre: oczywiscie dostaja takze Income Support - tez pewnie z £200-300

jak dostaje tax to tego chyba juz nie :woot:

massacre
massacre: a jak jeszcze powie z Job Centre ze "szuka" pracy i nie moze znalezc to dostanie tygodniowo £80 zasilku dla bezrobotnych + darmowe kursy, gdyby chciala sie podksztalcic!

nie, to jest 80 na dwa tygodnie chyba :woot:

massacre
massacre: A POTEM TAKIE KROWY MI SIE SMIEJA W TWARZ, BO JESTEM PRZECIEZ GLUPIA I PRACUJE

ale chyba zarabiasz wiecej niz one dostaja :woot:
mirra20
mirra20
  13 lipca 2011

Ha ha to otwórz z tym cukiernie w UK:P ja tam za tym nie przepadam

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  13 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a mi kurcze ie chca dac bydlaki.

wynajmujesz? pewnie twoj chlop za duzo zarabia :crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: nie, to jest 80 na dwa tygodnie chyba

pamietaj, ze w Londynie przez to, ze jest wyzszy koszt zycia, stawki tez beda wyzsze, minimalna krajowa jest wyzsza (chyba o cale 20 pi brutto :crylol:)

Konto usunięte
Konto usunięte: jak dostaje tax to tego chyba juz nie

nie wiem, nie dostaje, nie znam sie - oni burdel maja, moze nie powinni dawac, ale daja, jedna szmate scigaja teraz o jakies £5000, bo brala maternity i zrobila apply o job seekers i dostala :crylol: a jak jestes na macierzynskim, to logiczne, ze nie szukasz jeszcze pracy, albo jedno dostajesz, albo drugie :rotfl: Mam nadzieje, ze wszyscy wyludzatorzy pojda siedziec :martuska: :crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: ale chyba zarabiasz wiecej niz one dostaja

no i co z tego? widzisz przeciez jak ciezko pracuje (:crylol:), dziecka nie widze tyle godzin, a one nic nie robia ! jak bede na macierzynskim to zapisze sie do jakies partii z programem antysocjalnym :crylol: wez pod uwage, ze i ja (Ty teraz nie) i Twoj facet i wszyscy ktorzy pracuja, pracuja na tych nierobow! Ile byscie mieli wiecej miesiecznie odliczajac podatek ktory idzie na tych smierdzacych leni? Zaloze sie, ze bylabys 2x czesciej w Debenhams niz zwykle :lol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  13 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: otwórz z tym cukiernie w UK

no i po co mi powiedz? w miesiac by splajtowala a ja bym wazyla ze 100 kilo :crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  13 lipca 2011
massacre
massacre: wynajmujesz? pewnie twoj chlop za duzo zarabia

na razie wynhajmujemy od jego starszych, bo jest taniej, ale teraz bedziemy wynajmowac i starac sie o dop;laty do mieszkania :)

massacre
massacre: nie wiem, nie dostaje, nie znam sie - oni burdel maja, moze nie powinni dawac, ale daja, jedna szmate scigaja teraz o jakies £5000, bo brala maternity i zrobila apply o job seekers i dostala a jak jestes na macierzynskim, to logiczne, ze nie szukasz jeszcze pracy, albo jedno dostajesz, albo drugie Mam nadzieje, ze wszyscy wyludzatorzy pojda siedziec

masakra.
a mi nawet nie chcieli dac tych 500 na wyprawke na poczatku, a moj facet wtedy nie pracowal :zonk:
tzn zaczal jeszcze przed urodzeniem sie malego, ale jak skladalismy papiery to odpisali, ze sie nie kwalifikujemy, bo moj facet nie jest na jobseeker allowance i tych wszystkich innych gownach - lapiesz, mieli pretensje, ze nie bierze od nich pieniedzy :zonk:

massacre
massacre: no i co z tego? widzisz przeciez jak ciezko pracuje (), dziecka nie widze tyle godzin, a one nic nie robia ! jak bede na macierzynskim to zapisze sie do jakies partii z programem antysocjalnym wez pod uwage, ze i ja (Ty teraz nie) i Twoj facet i wszyscy ktorzy pracuja, pracuja na tych nierobow! Ile byscie mieli wiecej miesiecznie odliczajac podatek ktory idzie na tych smierdzacych leni? Zaloze sie, ze bylabys 2x czesciej w Debenhams niz zwykle

a no moze :rotfl:
chociaz wtedy bym musiala pracowac i bym malego nie widziala, wiec troche lipa.
massacre
massacre
  13 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bo moj facet nie jest na jobseeker allowance i tych wszystkich innych gownach - lapiesz, mieli pretensje, ze nie bierze od nich pieniedzy

tez nie dostalam wyprawki zadnej, ale to chyba jest tylko dla tych co sa na STATUTORY maternity allowance ? ja na tym nie bylam, moj za duzo zarabial a ja pracowalam, wiec bylam na zwyklym maternity leave.
poza tym pewnie nie pracowalas - z tego co mi sie wydaje to nastoletnio rodzilas?

ale ja tez tego nie kumam - ja chcialam child tax credit zeby pomogl w pokryciu kosztow do przedszkola (placimy prawie £900 :zonk: ) to powiedzieli ze za duzo zarabiamy. powiedzialam, ze przestane w ogole pracowac i wtedy beda musieli mnie utrzymywac, a oni na to, ze taki jest system :zonk:
oczywiscie nie przestalam pracowac, chce byc bogata emerytka :rotfl: ale najwyrazniej tak to wyglada, zamiast wspomagac tych ktorzy pracuja, to ich demotywuja do pracy dajac nierobom, zeby dalej nie pracowali.

Konto usunięte
Konto usunięte: a no moze chociaz wtedy bym musiala pracowac i bym malego nie widziala, wiec troche lipa.

chodzilo mi o to, ile siana byscie mieli wiecej, gdyby twoj facet nie mial odciaganego podatku od pensji - ok. 20% wiecej :)
nie chodzilo mi o to bys poszla do pracy :rotfl:

agoosiaaa
agoosiaaa
  13 lipca 2011
massacre
massacre: tez nie dostalam wyprawki zadnej, ale to chyba jest tylko dla tych co sa na STATUTORY maternity allowance ? ja na tym nie bylam, moj za duzo zarabial a ja pracowalam, wiec bylam na zwyklym maternity leave. poza tym pewnie nie pracowalas - z tego co mi sie wydaje to nastoletnio rodzilas?

no 18scie lat mialam jak rodzilam.
ale normalnie sie kwalifikowaliscmy. tzn kwalifikowalibysmy sie - gdyby moj facet bral od nich dodatkowa kase za to, ze nie pracuje :zonk:
idiotyzm.

massacre
massacre: ale ja tez tego nie kumam - ja chcialam child tax credit zeby pomogl w pokryciu kosztow do przedszkola (placimy prawie £900 ) to powiedzieli ze za duzo zarabiamy. powiedzialam, ze przestane w ogole pracowac i wtedy beda musieli mnie utrzymywac, a oni na to, ze taki jest system

no kurde poryte :zonk:

massacre
massacre: oczywiscie nie przestalam pracowac, chce byc bogata emerytka ale najwyrazniej tak to wyglada, zamiast wspomagac tych ktorzy pracuja, to ich demotywuja do pracy dajac nierobom, zeby dalej nie pracowali.

ja sie nie dziwie, ze tutaj wiekszosc robi sobie dzieci - 3 czy 4 ka dzieci i utrzymanie za nic :nie:
a jak ktores dorosnie to zrobic nastepne :zonk:
chore tu niektore rzeczy sa.

aha, jak sie staralam o mieszkanie to dali mi malo punktow, bo nie jestem samotna matka (po co wspomagac normalne rodziny, lepiej wspomagac najlepiej takie, co maja 5 dzieci kazde z innym i z zadnym nie sa). a jako rodzina dostalibysmy MOZE mieszkanie jak bysmy byli bezdomni :rotfl:
paranoja.

massacre
massacre: chodzilo mi o to, ile siana byscie mieli wiecej, gdyby twoj facet nie mial odciaganego podatku od pensji - ok. 20% wiecej :) nie chodzilo mi o to bys poszla do pracy

nie, to nie bylaby taka duza suma :)
tzn nie wystarczajaco byloby, gdybysmy musieli sami wynajmowac i nie byloby tego calego dofinansowywania.
massacre
massacre
  13 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja sie nie dziwie, ze tutaj wiekszosc robi sobie dzieci - 3 czy 4 ka dzieci i utrzymanie za nic a jak ktores dorosnie to zrobic nastepne chore tu niektore rzeczy sa.

tak, ale ja sie pocieszam tym, ze bede zadbana babcia na emeryturce w domku z ogrodkiem i domkiem wakacyjnym w hiszpanii i wakacjami na malediwach a banda nierobow ktorzy nigdy sie niczego wlasnymi rekoma nie dorobili, beda dalej mieszkac w slamsowych smierdzacych mieszkaniach councilowskich, gdzie przecietnie stopien przestepstw jest o 70% wyzszy niz w dzielnicach "nie-councilowskich"

Konto usunięte
Konto usunięte: nie, to nie bylaby taka duza suma :) tzn nie wystarczajaco byloby, gdybysmy musieli sami wynajmowac i nie byloby tego calego dofinansowywania.

to mi zapiedalaja sporo ponad 500 podatkow, ale jak wyzej, na starosc pokaze im fakera i wysle pocztowke z wakacji :crylol:
chyba, ze umre mlodo :ninja:

pijana
pijana
  13 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A co do tabletek antykoncepcyjnych - działają wczesno poronnie (wczesnoporonnie?).

Na bank :tak: Słuchaj księdza w sprawach antykoncepcji, powodzenia.
pijana
pijana
  13 lipca 2011

@mmaryjka: Również przyłączam się do gratulacji :mrgreen:

massacre
massacre
  13 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: teraz bedziemy wynajmowac i starac sie o dop;laty do mieszkania :)

kurde, to pewnie macie dosc niskie zarobki jesli sie kwalifikujecie - na waszym miejscu juz dawno bym tak zrobila z ta przeprowadzka :tak:

massacre
massacre
  13 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: @mmaryjka: Również przyłączam się do gratulacji

ja pitole, tez chce nowego brata albo siostre :martuska: prosilam tate a on nic :/ mowi, ze juz wyszedl z pieluch, teraz cieszy sie zyciem :ninja: bezczelny ojciec

a mama z kolei juz nie moze :swir:

BreakMyFall18
BreakMyFall18
  13 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie jest czlowiekiem, jest ZARODKIEM. czlowiek musi wygladac jak czlowiek, oddychac, miec SERCE I MOZG. sama komorka nawet zaplodniona nie ma niczego.

jasne, jak nie ma serduszka i rączek to nie ma prawa życia bo jakaś paniusia nie potrafi logicznie myslec i sie wpostrzymac od seksu wtedy kiedy nie moze :ziew: oczywiscie nie pisze tu o Tobie tylko ogolnie
massacre
massacre
  13 lipca 2011

CICHO BABY!

DO ANN SUMMERS TRAFILA WLASNIE NOWA KOLEKCJA BIELIZNY :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t:

agoosiaaa
agoosiaaa
  13 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jasne, jak nie ma serduszka i rączek to nie ma prawa życia bo jakaś paniusia nie potrafi logicznie myslec i sie wpostrzymac od seksu wtedy kiedy nie moze oczywiscie nie pisze tu o Tobie tylko ogolnie

powiem ci tak - jesli nie jestes dziewica nie masz prawa wydawac opini na temat kogokolwiek kto uprawia seks - i tyle.
i nie, jesli nie ma serca, rak i mozgu to samo z siebie nie przezyje a kobiety to ludzie, nie chodzace inkubatory - nikt nie ma prawa wyzej stawiac zycie, ktore jeszcze nawet zyciem nie jest niz zycie kogos, kto juz jest na tym swiecie - juz pomijajac ze wszyscy wala te farmazony na temat tego jak to to ''dziecko'' ma prawo zyc, kiedy tak naprawde maja je w dupie - pomoga w wychowaniu? nie. dadza na nie pieniadze? nie. to dziecko obchodzi ich dopoki sie nie urodzi, a jak sie urodzi to niech nawet zdycha z glodu bo ''jak sie puscila to jest jej problem''. Wiec sorry, ale te gornolotne opinie zostaw dla siebie, bo tak naprawde sa bezwartosciowe.
Kazdy niech za przeproszeniem interesuje sie swoja wlasna cipa, a nie wchodzi w czyjes.

massacre
massacre: kurde, to pewnie macie dosc niskie zarobki jesli sie kwalifikujecie - na waszym miejscu juz dawno bym tak zrobila z ta przeprowadzka

no to sie tak zbieramy :rotfl:

massacre
massacre: chyba, ze umre mlodo

:rotfl:

massacre
massacre: tak, ale ja sie pocieszam tym, ze bede zadbana babcia na emeryturce w domku z ogrodkiem i domkiem wakacyjnym w hiszpanii i wakacjami na malediwach a banda nierobow ktorzy nigdy sie niczego wlasnymi rekoma nie dorobili, beda dalej mieszkac w slamsowych smierdzacych mieszkaniach councilowskich, gdzie przecietnie stopien przestepstw jest o 70% wyzszy niz w dzielnicach "nie-councilowskich"

u mnie sa chyba bodajze 2 takie dzielnice (i na nich bym mieszkac nie chciala)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.