W tym temacie rozmawiamy na temat TATUAŻY, PIERCINGU i wszystkiego, co z tym związane. Rozmawiamy o tym jaki tatuaż sobie zrobić, gdzie, za ile itp.
Przed zrobieniem tatuażu powinieneś wiedzieć jakie jest ryzyko oraz jak się pozbyć tatuażu, jeżeli nie będziesz już go chciał. Zrobienie tatuażu może trwać tylko kilka minut, jednak zostaje do końca życia.
WARTO ZAJRZEĆ TU: KLIK
ZASADY PISANIA W TYM TEMACIE
1. Zadając pytania proszę pisać czerwonym kolorem (będzie łatwiej znaleźć pytanie i na nie odpowiedzieć :)
2. Obrażanie, wulgaryzmy (w tym słowa wulgarne omijające bluzgometr) , wyśmiewanie szczególnie nowych użytkowników forum, zamieszczanie postów ogólnie uznawanych za niekulturalne, wszelkie posty wyśmiewające osobę zakładającą temat oraz prowadzenie dyskusji nie związanej z tematem będą karane banami 1h, 24h, 7 dniowymi lub 30 dniowymi w szczególnych przypadkach.
Proszę w sposób kulturalny zapraszać tu użytkowników zakładających tematy o tej samej tematyce.
Dziękuje i życzę miłych i kulturalnych rozmów :)
TATUAŻE i PIERCING (kolczykowanie) vol.9 strona 40 z 93
najwyraźniej nie wiesz, może ty zasugeruj się właśnie tym artykułem, który wkleiłam
jedno i drugie to infekcja, ot co
hmmm, chociaż gardło to bardziej poważna sprawa (była w moim przypadku) i o dziwo pomogło, nieeesamowite!
to były niektóre wypowiedzi z forum (nie pisane przeze mnie), mi chodziło tylko oto, że propolis niektórym pomógł, mi również
widać, że zajmujesz się tymi sprawami i masz o tym pojęcie, dlatego nie obrażam cię i nie wyzywam od głupich bez powodu
infekcja gardła a infekcja która wdała się po przekłuciu to 2 rózne sprawy
równie dobrze mogłaś napisać, że leczyłaś katar (infekcja) specyfikami na drożdżycę pochwy (bo to też infekcja). No ludzie, trochę oleju w głowie...
jasne, najlepiej odwrócić kota ogonem. tylko miej na uwadze to, że sporo ludzi czyta ten temat i może zwrócić uwagę na to, co napisałaś (wkleiłaś) i zrobi to, co tam jest napisane. a to się może nie fajnie skończyć. są tu kompetentne osoby, mają wiedzę i nie bez przyczyny napisali to, co napisali.
tyle w tej kwestii.
Albo ją ukamionujmy poza prcesem za sianie propagandy.
Najprostsze rozwiazania są zwykle najlepsze.
dziewczynko, wklejasz gowna z forum pudelka czy innego scierwa i zadowolona sie klucisz, sa inne fora, ale niektore glupie osoby czytac ich w ogole nie powinny
conor, morbid, daria sa kapke juz lat w zawodzie wiec szczym ryj ! zapewniam, ze osoby regularnie piszace tutaj znaja sie na rzeczy a ty spi*****aj na drzewo !
tak to trzeba bylo napisac od poczatku ^^
Znalazłam w szafie jakąś maść tribiotic i stąd moje pytanie ,czy mogę nią smarować przekłucie które było robione wczoraj ?
Bo nie wiem czy to ten trybiotyk o którym mowa
Z tyłu pisze ,że zapobiega rozwojowi zakażeń bakteryjnych w przypadku drobnych ran ,zadrapań i oparzeń. Ale wolę się upewnić żebym sobie czegoś nie narobiła.
To antybiotyk , nie zapychaj świeżej rany tłustą maścią którą stosuję się tylko w skrajnych wypadkach gdzie wystąpiła infekcja lub zakażenie.
Chyba, że się mylę. Pewnie niedługo otrzymasz odpowiedź od kogoś , kto się na tym zna.