Zadziora
Zadziora
  24 maja 2010 (pierwszy post)

W tym temacie rozmawiamy na temat TATUAŻY, PIERCINGU i wszystkiego, co z tym związane. Rozmawiamy o tym jaki tatuaż sobie zrobić, gdzie, za ile itp.

CO POWINNIŚMY WIEDZIEĆ ZANIM ZDECYDUJEMY SIĘ NA TATUAŻ:

Przed zrobieniem tatuażu powinieneś wiedzieć jakie jest ryzyko oraz jak się pozbyć tatuażu, jeżeli nie będziesz już go chciał. Zrobienie tatuażu może trwać tylko kilka minut, jednak zostaje do końca życia.

WARTO ZAJRZEĆ TU: KLIK

ZASADY PISANIA W TYM TEMACIE
1. Zadając pytania proszę pisać czerwonym kolorem (będzie łatwiej znaleźć pytanie i na nie odpowiedzieć :)
2. Obrażanie, wulgaryzmy (w tym słowa wulgarne omijające bluzgometr) , wyśmiewanie szczególnie nowych użytkowników forum, zamieszczanie postów ogólnie uznawanych za niekulturalne, wszelkie posty wyśmiewające osobę zakładającą temat oraz prowadzenie dyskusji nie związanej z tematem będą karane banami 1h, 24h, 7 dniowymi lub 30 dniowymi w szczególnych przypadkach.

Proszę w sposób kulturalny zapraszać tu użytkowników zakładających tematy o tej samej tematyce.

Dziękuje i życzę miłych i kulturalnych rozmów :)

pinheiros
pinheiros
  16 stycznia 2011

najwyraźniej nie wiesz, może ty zasugeruj się właśnie tym artykułem, który wkleiłam:tak:
jedno i drugie to infekcja, ot co
hmmm, chociaż gardło to bardziej poważna sprawa (była w moim przypadku) i o dziwo pomogło, nieeesamowite!

Darunia511
Darunia511
  16 stycznia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: pinheiros

Jesteś głupia, nie wiem po co wklejasz tu te bzdury, dawno wyśmiana nie byłaś?
pinheiros
pinheiros
  16 stycznia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jesteś głupia, nie wiem po co wklejasz tu te bzdury, dawno wyśmiana nie byłaś?

głupia? oj, to tutaj już nie nowość, że obraża się ludzi
jakie bzdury?
Darunia511
Darunia511
  16 stycznia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: głupia? oj, to tutaj już nie nowość, że obraża się ludzi jakie bzdury?

Zastanów się zanim zaczniesz innym doradzać.
Jakie bzdury?
Konto usunięte
Konto usunięte: już lepszy spirytus salicylowy

Konto usunięte
Konto usunięte: najlepiej aby to był złoty kolczyk

Konto usunięte
Konto usunięte: przetrzyj wacikiem jeszcze raz

Konto usunięte
Konto usunięte: Jeśli sprawia ci zbyt duży ból ściganie i zakładnaie kolczyka to go zostaw

Konto usunięte
Konto usunięte: wystarczy przyłazyc zawinac bandazem i zostawic na cala noc

Już pomijając temat propolisu.
pinheiros
pinheiros
  16 stycznia 2011

to były niektóre wypowiedzi z forum (nie pisane przeze mnie), mi chodziło tylko oto, że propolis niektórym pomógł, mi również
widać, że zajmujesz się tymi sprawami i masz o tym pojęcie, dlatego nie obrażam cię i nie wyzywam od głupich bez powodu

Gothiclady
Gothiclady
  16 stycznia 2011

infekcja gardła a infekcja która wdała się po przekłuciu to 2 rózne sprawy

równie dobrze mogłaś napisać, że leczyłaś katar (infekcja) specyfikami na drożdżycę pochwy (bo to też infekcja). No ludzie, trochę oleju w głowie...

pinheiros
pinheiros
  16 stycznia 2011
Gothiclady
Gothiclady: Gothiclady

nie będę się już kłócić, bo i tak zapewne jesteś mądrzejsza
Gothiclady
Gothiclady
  16 stycznia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie będę się już kłócić, bo i tak zapewne jesteś mądrzejsza

jasne, najlepiej odwrócić kota ogonem. tylko miej na uwadze to, że sporo ludzi czyta ten temat i może zwrócić uwagę na to, co napisałaś (wkleiłaś) i zrobi to, co tam jest napisane. a to się może nie fajnie skończyć. są tu kompetentne osoby, mają wiedzę i nie bez przyczyny napisali to, co napisali.

tyle w tej kwestii.
PadreMinetto
PadreMinetto
  16 stycznia 2011
Gothiclady
Gothiclady: jasne, najlepiej odwrócić kota ogonem. tylko miej na uwadze to, że sporo ludzi czyta ten temat i może zwrócić uwagę na to, co napisałaś (wkleiłaś) i zrobi to, co tam jest napisane. a to się może nie fajnie skończyć. są tu kompetentne osoby, mają wiedzę i nie bez przyczyny napisali to, co napisali. tyle w tej kwestii.

Albo ją ukamionujmy poza prcesem za sianie propagandy.
Najprostsze rozwiazania są zwykle najlepsze.
pinheiros
pinheiros
  16 stycznia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: PadreMinetto

najlepiej do mosiężnego byka!
PadreMinetto
PadreMinetto
  16 stycznia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: najlepiej do mosiężnego byka!

W Twoim wypadku podpalałbym go niejednostajnie, wiecej cierpienia.
pinheiros
pinheiros
  16 stycznia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: W Twoim wypadku podpalałbym go niejednostajnie, wiecej cierpienia.

w twoim przypadku, nawet niejednostajne podpalanie nic nie da:kv3:
Stiffkick
Stiffkick
  19 stycznia 2011

dziewczynko, wklejasz gowna z forum pudelka czy innego scierwa i zadowolona sie klucisz, sa inne fora, ale niektore glupie osoby czytac ich w ogole nie powinny

conor, morbid, daria sa kapke juz lat w zawodzie wiec szczym ryj ! zapewniam, ze osoby regularnie piszace tutaj znaja sie na rzeczy a ty spi*****aj na drzewo !

tak to trzeba bylo napisac od poczatku ^^

XKrolewnaZDrewnaxX
XKrolewnaZDrewnaxX
  24 stycznia 2011

Znalazłam w szafie jakąś maść tribiotic i stąd moje pytanie ,czy mogę nią smarować przekłucie które było robione wczoraj ?
Bo nie wiem czy to ten trybiotyk o którym mowa :nie:

Z tyłu pisze ,że zapobiega rozwojowi zakażeń bakteryjnych w przypadku drobnych ran ,zadrapań i oparzeń. Ale wolę się upewnić żebym sobie czegoś nie narobiła.

368212
368212
  24 stycznia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Znalazłam w szafie jakąś maść tribiotic i stąd moje pytanie ,czy mogę nią smarować przekłucie które było robione wczoraj ? Bo nie wiem czy to ten trybiotyk o którym mowa

To antybiotyk , nie zapychaj świeżej rany tłustą maścią którą stosuję się tylko w skrajnych wypadkach gdzie wystąpiła infekcja lub zakażenie.
Chyba, że się mylę. Pewnie niedługo otrzymasz odpowiedź od kogoś , kto się na tym zna.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.