W tym temacie rozmawiamy na temat TATUAŻY, PIERCINGU i wszystkiego, co z tym związane. Rozmawiamy o tym jaki tatuaż sobie zrobić, gdzie, za ile itp.
Przed zrobieniem tatuażu powinieneś wiedzieć jakie jest ryzyko oraz jak się pozbyć tatuażu, jeżeli nie będziesz już go chciał. Zrobienie tatuażu może trwać tylko kilka minut, jednak zostaje do końca życia.
WARTO ZAJRZEĆ TU: KLIK
ZASADY PISANIA W TYM TEMACIE
1. Zadając pytania proszę pisać czerwonym kolorem (będzie łatwiej znaleźć pytanie i na nie odpowiedzieć :)
2. Obrażanie, wulgaryzmy (w tym słowa wulgarne omijające bluzgometr) , wyśmiewanie szczególnie nowych użytkowników forum, zamieszczanie postów ogólnie uznawanych za niekulturalne, wszelkie posty wyśmiewające osobę zakładającą temat oraz prowadzenie dyskusji nie związanej z tematem będą karane banami 1h, 24h, 7 dniowymi lub 30 dniowymi w szczególnych przypadkach.
Proszę w sposób kulturalny zapraszać tu użytkowników zakładających tematy o tej samej tematyce.
Dziękuje i życzę miłych i kulturalnych rozmów :)
TATUAŻE i PIERCING (kolczykowanie) vol.9 strona 37 z 93
Zaznaczyła bym na zdj. ale nie mam czym -.-.
Nie wiemy czy ucho nie jest za bardzo wypukłe (poniżej helixa)
Mieszkam jakieś 20 km od Gniezna i nie za bardzo mi tam po drodze w najbliższym czasie .
Ale skoro tak to poczekam trochę i zrobię to u kompetentnej osoby .
Jkaby Co na zdrowiu zalezało, to byś na drugi koniec Polskie jechał.
Nie ma nikogo porządnego z tego co wiem, ale ma godzine do Poznania, moze jeszcze piercer ma do niego przyjść? o.O
Ida Swieta, Kazda dusza wniebowizeta, No bo Swieta to jest czas, kiedy wszystko wali nas : wali ukochana praca, wali nas ze mamy kaca, wali ze niezdrowo jemy, wali nas to ze tyjemy, wali kryzys ustrojowy, wala chlopcy radarowcy, wala niedzielni kierowcy ...... A ja z serca zycze Wam Swiat nie w smutku, nie w chorobie, Niech Was w Swie...ta gardlo pali , No i niech Was wszystko wali !!!!
Morbidzioch
Ostatnio nasunął mi się pomysł na tatuaż wykonany na stopie,ale na wewnętrznej jej stronie.Na tej którą chodzimy tak dla jasności.Czy ktoś ma taki tatoo?Myślałam nad jakimś małym symbolem.Jak myślicie,bardzo boli?to byłby mój pierwszy tatuaż więc nie dziwcie się że zadaję takie pytania...Pozdrawiam i czekam na odp
Taki tatuaż zejdzie po kilku miesiącach.