Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 348 z 377
"lodzikiem nie pogardzę"
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
a co tam sami zobaczcie
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
The Fourth Kind. Ciekawe wrażenie realności, bardzo ładnie to wymyślili. Oglądało się ciekawie, choć akurat ten motyw mnie nie "straszy".
Gekijōban Hagane no Renkinjutsushi - Shanbara wo Yuku Mono Czyli filmowa wersja (kontynuacja) Fullmetal Alchemist. Świetnie było sobie to obejrzeć, nie wiedziałam nawet, że taka jest i miło zobaczyć jak to się skończyło. Muszę obejrzeć FMA Brotherhood.. :)
---
Mentalistę nadal jednak oglądam.
No i Gra o Tron wróciła, bardzo miły odcinek, albo podobał mi się tak bo się stęskniłam, nie wiem, ale się jaram i tak :D
Sierociniec - nawet, nawet horror :D nie jest przerażający, ale cała historia jest dosyć wciągająca;) no i podobało mi się zakończenie.
Marzyciel- film oparty na przełomowym momencie z życia pisarza Jamesa Barriera :) Ukazana jest droga dzięki której rodzi się najlepsze dzieło bohatera.
Ciemność- nienawidzę tego horroru nigdy po nim spać nie mogę:| może to dlatego, że tematem jest strach przed ciemnością.
Kraina lodu- Główna bohaterka Elsa próbując chronić swoją siostrę przed jej mocą :) w wyniku czego ukrywa się przed Nią:) Jest to bardzo piękna historia, która pokazuje ile możemy się wyrzec aby osoba którą kochamy była bezpieczna.
Krudowie- film animowany pełen dobrego humoru ;)
Push- początek dosyć wciągający, ale im bliżej końca tym bardziej przewidywalny był film ;| i takie przeciętne zakończenie:|
Igrzyska śmierci- podobał mi się ten film, chociaż liczyłam na coś bardziej wciągającego:>fabuły która oderwie mnie od rzeczywistości ...nie udało się :( Z bohaterów najbardziej mi utkwiła postać Rue:)
Przebudzenie- wciągająca, zaskakująca i dobrze opowiedziana historia:)
Oszukać przeznaczenie- sam pomysł na film jest dobry, ale wykonanie już nie zbyt mi się podoba ;\ Ludzie tam giną w najbardziej głupi sposób :O i jeszcze droga do zaświatów jest tak przesadnie wydłużona :D
Duża ryba- bardzo fajny film:) Pokazuje historię życia zwyczajnego człowieka opisaną w nieprawdopodobny sposób :) ,
bez czytania recenzji itd włączyłem sobie film Movie 43 gdyż tytuł mnie ciekawił. po 2 scenach ha ha z tymi jajami na szyji i kupie na klatę padłem
wyłączyłem go bo młoda chciała coś innego obejrzeć, ale kiedyś sam obejrzę bo taki głupi że aż ciekawy :D
ona wybrała Blue Jasmine - no taki raczej babski, ale pod whisky było mi obojętnie. Wg mnie dobra rola Cate Blanchett
Noah - ogladajac zwiastun spodziewalam sie lepszych efektow specjalnych, aczkolwiek milo sie oglada...
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
ogólnie przeciętny film mimo dobrej obsady - jak na Ridleya Scotta - słaby film
Legendy Ringu - dwój emerytowanych juz byłych gwiazdorów bokserskich od 30 lat nie nie trawią - w latach świetności stoczyli dwie walki - raz wygrał jedne raz drugi - miała odbyć sie trzecia ale jedne sie wycofał -- teraz po 30 latach z różnych przyczyn ma dojść to rewanżu -- w rolach głównych Sylvester "Rocky" Stallone i Robert "La Motta" DeNiro - całkiem dobre kino
dobry pojazd po MMA
Obóz Integracyjny - Żan Klod WanDam - jako mistrz surwiwalu zabiera ekipe jakiejś korporacji na wyspe gdzie maja sie zbratać i poznac itp
niestety ginie pilot a niebawem i sam mistrz przetrwania - a obóz integracyjny zamienia sie w parodie Władcy Much - taka sobie komedia
13 grzechów horror ? - pewien koles odbiera tel.. dostaje propozycje że jęsli zje muche dostanie chyba 6 tyś .. zjada poczym dowiaduje sie że własnie bierze udział w grze -- 13 wyzwań by na końcu zgarnąć kilka milionów - niestety z czasem wyzwania okazują się coraz bardziej trudne i złe -- spodziewałem sie czegos lepszego - niestety sporo tu nonsensu i sam finał do dupy --
musze obejrzec jeszcze tajlandzi oryginał - powinien być lepszy