Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 346 z 377
Last Minute - polska komedia - rodzinka wygrywa wycieczke do Egiptu - niestety ich pech - skazani tylko na siebie bez grosza przy duszy próbują sobie radzić w Egipcie --- słaby
Skubani - animacja, indyk postanawia uratować inne indyki przed świętem dziękczynienia , dziwnym trafem spotyka "dzikiego" indyka który chce mu pomóc a nawet ma szalony plan - podróży w czasie by indyk nigdy nie trafił do menu święta
całkiem zabawna - nie ogladałem jescze z polskim dubbingiem -
=======
cały sezon Pod Kopułą -
4 sezon Spartakusa -
a teraz w przerwie między odciankami moich seriali - oglądam Dracule
odnośnie Oskarów bo temat padł: jak tam Di Caprio i filmy z nim ?
za to Grawitacja ładnie
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Filmy z nim są zajebiste, niestety, zawsze trafi na rok, gdy taki McConaughey lub inny wystrzeli, albo wtedy gdy zasługuje nie dostaje nominacji. Trochę pechowiec, ale nie on jeden.
jak już pisałem na fejsiku z kimś.. może Leo powinien spróbować zagrać w czymś mniej .. z gatunku "kasowych przebojów"
największa beka z American Hustle :)
no i fajny motyw z tym zdjęciem na Twittera był
Samsung zapłacił 20 mln za to zdjęcie czyli niezła ustawka. :)
No najgorsze jest to, że Leo zasłużył na Oscara, ale trafił się Matthew, który wszedł na poziom wybitny.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Kamerdyner - moim zdaniem warto zobaczyc
Wilk z Wall Street - Moim zdaniem mocno przereklamowany... Z nudow mozna oberzec...
Ja, Frankenstein - na Ziemi od lat toczy się bitwa między gargulcami ( dobrzy) i demonami a stawką jest oczywiście ludzkość - w samym centrum wojny pojawia się potwór Frankensteina który jest łakomym kąskiem dla oby nacji ---------- mega SZIT
+
odświeżyłem sobie Klub Winowajców - ehh te czasy VHS - i filmów dla młodzieży z jakimś sensem a nie puste obecne gówna
zlodziejka ksiazek - warto zobaczyc ;) 9/10
The Secret Life of Walter Mitty - ciekawy... ;)