Basia
Basia
  6 kwietnia 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  26 stycznia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Sara - po raz drugi lub trzeci. Z każdym kolejnym obejrzeniem film podoba mi się coraz bardziej. Ten klimat lat 90 i Boguś w formie. 10/10

Też wczoraj spoglądałem :D

a wcześniej puściłem sobie

Wielki Gatsby - 2,5h niczego ciekawego, taki film pod zaśnięcie chyba że ktoś podnieca się kostiumami. Do tego stopnia mnie zamulił, że dobrze się spało.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

kuba92762
kuba92762
  26 stycznia 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Wielki Gatsby - 2,5h niczego ciekawego, taki film pod zaśnięcie chyba że ktoś podnieca się kostiumami. Do tego stopnia mnie zamulił, że dobrze się spało.

Głupi jesteś Nutek :P
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  26 stycznia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Głupi jesteś Nutek :P

E tam nie lubię melodramatów i Di Caprio - Kuba podjeżdżasz pod pedalstwo :D

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

kuba92762
kuba92762
  26 stycznia 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: E tam nie lubię melodramatów i Di Caprio - Kuba podjeżdżasz pod pedalstwo :D

Przecież DiCaprio to chyba najlepszy aktor młodego (jeśli go zaliczyć do młodego:P) pokolenia :P
Genialny jest :D
No ja się książką Gatsbym jaram więc wiesz :P
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  26 stycznia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Przecież DiCaprio to chyba najlepszy aktor młodego (jeśli go zaliczyć do młodego:P) pokolenia :P Genialny jest :D

Jakoś za nim nie przepadam, Django też mi się nie podobało, jeszcze ujdzie jego gra w Titanicu i Incepcji. Teraz jak patrzę na Wilka z Wall Street to też odechciewa mi się oglądać przez niego.

Konto usunięte
Konto usunięte: o ja się książką Gatsbym jaram więc wiesz :P

Książka zawsze lepsza od filmu.

kuba92762
kuba92762
  26 stycznia 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: jeszcze ujdzie jego gra w Titanicu

To przecież Ty pedał jesteś :P
W tym filmie był dość rzadki :P
W Wilku był genialny :P
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  26 stycznia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: To przecież Ty pedał jesteś :P W tym filmie był dość rzadki :P W Wilku był genialny :P

Tam był dobry bo lubię filmy katastroficzne więc nawet uszedłby w Pojutrze czy 2012 a nawet jako topiący Tajlandczyk w Niemożliwe :D

Przyznaj masz jego fotę w portfelu i trzepiesz :rotfl:

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  26 stycznia 2014

Nutiii lubi pięknisiów
hie hie

Leo doby aktor ... problemem jest to że utkwił w pamięci jako laluś z Titanica i Romeo i Julia

========

Sekretne życie pszczół - jeszcze młoda Dakota ucieka z domu przed okrutnym ojcem i ukrywa się w gospodarstwie czarnoskórych sióstr gdzie kiedyś mieszkała też jej nieżyjąca juz mama

Kumple od kufla - głowna bohaterka ( Olivia Wilde ) pracują w jakimś browarze , tam ma przyjaciół w tym Luka swojego the best frjenda -- między nimi wyraźnie iskrzy , ale kłopotem jest to że ona i on mają już partnerów ---- nudaaaa i słabo widać cycki Oliwi

Przerwana lekcja muzyki - takie trochę żeńska wersja Lotu nad kukułczym gniazdem - czyli psychiatryk i jego pacjenci
Oscaru tu dostała Angelina Jolie -- i w sumie ... nie jest to jakaś super rola jak dla mnie - tak patrze po konkurencji w nominacjach -- szału nie było z rolami

Królowie lata - dwóch przyjaciół ma już dość swoich rodzin i życia.. więc uciekają z domu ., gdzieś tam nieopodal w lesie budują sobie własny "dom" towarzyszy im poznany chłopak, i tak w trójkę poznawają smak bycia dorosłym ---- dobre dialogi

...Ignorance is bliss...
OMNIPOTENCJA
OMNIPOTENCJA
  26 stycznia 2014

Sekretne życie Waltera Mitty – amerykański komediodramat fantasy

agoosiaaa
agoosiaaa
  27 stycznia 2014
RexMundi
RexMundi: ;>

No co, straszna byla.

Stand by me - klasyk kuz chyba, byl ok chociaz wol;alabym, zeby zostawili goscia w okularach na trasie pociagu na poczatku :ninja:

Hunger games 2 - byl ok, ale nie ogarniam szalu za tym filmem, tylka nie urywa.
ichabod
ichabod
  27 stycznia 2014
The Relic - adaptacja jednej z ciekawszych serii książek detektywistycznych o zabarwieniu paranormalnym, która okazała się po prostu tragiczna. Jakoś nie potrafię im wybaczyć usunięcia z niej postaci, która w książkach uważana jest za tą główną.
agoosiaaa
agoosiaaa
  29 stycznia 2014
Enders Game śmiech na sali.
RexMundi
RexMundi
  29 stycznia 2014
Tragedia na przełęczy Diatłowa - stylizowany na dokument , "horror" ekipa studentów wyrusza w góry gdzieś w Rosji śladami ekipy którą znaleziono 50 lat temu zamarzniętych w dziwnych okolicznościach , na miejscu okazuję się że nie są tu mile widziani
take se

Her - główny bohater pracuje w firmie która pisze listy miłosne na zlecenia po rozstaniu z żoną czuje pustkę i brak sensu życia ( chyba) , do czasu kiedy kupuje jakies nowe oprogramowanie do swojego komputera ( jakas sztuczna inteligencja ) i z czasem zakochuję się w wirtualnej osobie - -- akcja toczy się chyba w niedalekiej przyszłości :woot:
ogólnie film podobał mi się , chociaż troche mnie jednak irytował głos Scarlett Johannson
...Ignorance is bliss...
kuba92762
kuba92762
  29 stycznia 2014

American Hustle, na trzeźwo. 10 nominacji? Serio?

RexMundi
RexMundi
  29 stycznia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: American Hustle, na trzeźwo. 10 nominacji? Serio?

będzie jak z Lincolnem
...Ignorance is bliss...