Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 342 z 377
Też wczoraj spoglądałem :D
a wcześniej puściłem sobie
Wielki Gatsby - 2,5h niczego ciekawego, taki film pod zaśnięcie chyba że ktoś podnieca się kostiumami. Do tego stopnia mnie zamulił, że dobrze się spało.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Jakoś za nim nie przepadam, Django też mi się nie podobało, jeszcze ujdzie jego gra w Titanicu i Incepcji. Teraz jak patrzę na Wilka z Wall Street to też odechciewa mi się oglądać przez niego.
Książka zawsze lepsza od filmu.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Nutiii lubi pięknisiów
hie hie
Leo doby aktor ... problemem jest to że utkwił w pamięci jako laluś z Titanica i Romeo i Julia
========
Sekretne życie pszczół - jeszcze młoda Dakota ucieka z domu przed okrutnym ojcem i ukrywa się w gospodarstwie czarnoskórych sióstr gdzie kiedyś mieszkała też jej nieżyjąca juz mama
Kumple od kufla - głowna bohaterka ( Olivia Wilde ) pracują w jakimś browarze , tam ma przyjaciół w tym Luka swojego the best frjenda -- między nimi wyraźnie iskrzy , ale kłopotem jest to że ona i on mają już partnerów ---- nudaaaa i słabo widać cycki Oliwi
Przerwana lekcja muzyki - takie trochę żeńska wersja Lotu nad kukułczym gniazdem - czyli psychiatryk i jego pacjenci
Oscaru tu dostała Angelina Jolie -- i w sumie ... nie jest to jakaś super rola jak dla mnie - tak patrze po konkurencji w nominacjach -- szału nie było z rolami
Królowie lata - dwóch przyjaciół ma już dość swoich rodzin i życia.. więc uciekają z domu ., gdzieś tam nieopodal w lesie budują sobie własny "dom" towarzyszy im poznany chłopak, i tak w trójkę poznawają smak bycia dorosłym ---- dobre dialogi
take se
Her - główny bohater pracuje w firmie która pisze listy miłosne na zlecenia po rozstaniu z żoną czuje pustkę i brak sensu życia ( chyba) , do czasu kiedy kupuje jakies nowe oprogramowanie do swojego komputera ( jakas sztuczna inteligencja ) i z czasem zakochuję się w wirtualnej osobie - -- akcja toczy się chyba w niedalekiej przyszłości
ogólnie film podobał mi się , chociaż troche mnie jednak irytował głos Scarlett Johannson