Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 338 z 377
Ten ktory gasi światlo - ruski kryminał, nawet spoko
"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
Postrach Nocy 2 - tym razem historia dotyczy panny Batory, która poszukuje dziwicy zrodzonej w pełnie krwawego ksiązyca bla bla bla... straszny badzie - to już jedynka z Colinem była fajniejsza
Infiltrator - oparta na faktach, ojciec własciciel firmy przewozowej stara sie uratować syna którego oskarżono o handel narkotykami , w tym celu staje się wtyczką policji w świecie handlarzy narkotyków - oferując swoje tiry do transportu narkotyków - całkiem dobry
Wielkie Wesele - plejada gwiazd na planie - ogólnie wszystko rozgrywa się wokół wesele, róznych przekonań religijnych , poglądów itp - momentami nawet śmieszne - zwłaszcza duet De Niro - Williams
=======
nowy odcinek Teorii Wielkiego Podrywu ...... Sheldon po piwku jest prze uj
Infiltrator - oparta na faktach, ojciec własciciel firmy przewozowej stara sie uratować syna którego oskarżono o handel narkotykami , w tym celu staje się wtyczką policji w świecie handlarzy narkotyków - oferując swoje tiry do transportu narkotyków - całkiem dobry
Wielkie Wesele - plejada gwiazd na planie - ogólnie wszystko rozgrywa się wokół wesele, róznych przekonań religijnych , poglądów itp - momentami nawet śmieszne - zwłaszcza duet De Niro - Williams
=======
nowy odcinek Teorii Wielkiego Podrywu ...... Sheldon po piwku jest prze uj
...Ignorance is bliss...
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Tajemnica Zielonego Królestwa, ameryckie z 2013
cudaczne ślimaki i piękna animacja
można się pośmiać :)
cudaczne ślimaki i piękna animacja
można się pośmiać :)
Сталинград - 4/10
Za dużo patosu. W tym filmie wszystko dzieje się w slow motion - jeszcze chwila i Keanu Reeves wyskoczyłby z jakiegoś okna.
Staleningrad - podobal mi sie, choc spodziewalam, sie, ze wplecione w akcje milosne watki beda mialy inny final ;)
Igrzyska Śmierci: w Pierścieniu Ognia - ujdzie , jakoś jedynka bardziej mi się podobała, ale film nie był zły , fajne niektóre motywy
Być jak Kazimierz Deyna - całiem zabawna komedia, dobra rola Bluszcza, kilka dobrych tekstów no i końcowe przesłanie
Riddick - najsłabsza odsłona przygód Riddicka - zawiodłem się mocno
Perfekcjonista - oparte na faktach - historia kradzieży prawie 12 mln euro przez konwojenta -- historia wydaja się ciekawa, ale film w sumie nudny
+
siódmy sezon Chirurgów
drugi i trzeci sezon Teorii Wielkiego Podrywu
czwarty sezon Przyjaciół
Być jak Kazimierz Deyna - całiem zabawna komedia, dobra rola Bluszcza, kilka dobrych tekstów no i końcowe przesłanie
Riddick - najsłabsza odsłona przygód Riddicka - zawiodłem się mocno
Perfekcjonista - oparte na faktach - historia kradzieży prawie 12 mln euro przez konwojenta -- historia wydaja się ciekawa, ale film w sumie nudny
+
siódmy sezon Chirurgów
drugi i trzeci sezon Teorii Wielkiego Podrywu
czwarty sezon Przyjaciół
...Ignorance is bliss...
RexMundi: Igrzyska Śmierci: w Pierścieniu Ognia - ujdzie , jakoś jedynka bardziej mi się podobała, ale film nie był zły , fajne niektóre motywy
A mnie właśnie na odwrót, w ogóle książki są troszkę przereklamowane, przez co filmy są dość przeciągane. Gdyby więcej poświęcić samym Igrzyskom gdzie wszyscy zwycięzcy walczą to mogłoby być o wiele lepiej, a tak jest za dużo czasu poświęcane na rozterki Katnis. Chociaż ogółem filmy mi się podobają, ale nie zachwycam się aż tak mocno jak 14-15stki..
Zacząłem Following, pierwsze dwa odcinki miażdżą, choć słyszałem, że im dalej tym więcej absurdów, ale lubię Bacona więc i tak obejrzę.
Trzy metry nad niebem -znowu...typowe romansidło, lubię takie. Jaranko na Casasa
Iluzja - nawet fajnie, ciekawie się oglądało, coś innego niż strzelanki, polecam na niedzielę.
Róża - Dobra gra Kuleszy i Dorocińskiego. Trochę gra na emocjach.. kurde nie wiem. Niby dobry, wciska w fotel ale jest jakiś niedosyt.
Igrzyska śmierci i W pierścieniu ognia - pierwsza część lepsza, aczkolwiek super się oglądało, mega wciągający. Czekam na 3 część. Chętnie obejrzałabym coś podobnego.
R.I.P.D. Agenci z zaświatów - Uśmiałam się. Lekki, przyjemny, bajka na niedzielne popołudnie.
Iluzja - nawet fajnie, ciekawie się oglądało, coś innego niż strzelanki, polecam na niedzielę.
Róża - Dobra gra Kuleszy i Dorocińskiego. Trochę gra na emocjach.. kurde nie wiem. Niby dobry, wciska w fotel ale jest jakiś niedosyt.
Igrzyska śmierci i W pierścieniu ognia - pierwsza część lepsza, aczkolwiek super się oglądało, mega wciągający. Czekam na 3 część. Chętnie obejrzałabym coś podobnego.
R.I.P.D. Agenci z zaświatów - Uśmiałam się. Lekki, przyjemny, bajka na niedzielne popołudnie.
Kapitan Phillips oparte na faktach , Somalijscy piraci atakują statek USA - tytułowy kapitan postanawia że bez walki nie odda statku. Całkiem dobre kino - dobra rola Hanksa - jedna z lepszych ostatnich lat
Ink - tak w skrócie - gdy ludzie ida spać nad ich snem czuwają dobre i złe siły - które tocza walki ze sobą w krainie snów - cała akcja toczy sie wokół dziewczynki która zostaje porwana przez Inka ( co kończy sie spiączka a w ostateczności smiercia ) o jej "dusze" toczy się walka === szczerze , spodziewałem sie czegos lepszego. film ma swój klimat..ale jakos mnie nie wciągnął
Grawitacja - dla samych efektów 10/10 - fabula.. cóż... jest to film sci-fi więc można miec zastrzeżenie chociaz jak kupują taka wersje :)
Na głębinie - Islandzki film , kolejny na faktach - kuter rybacki wywraca sie na Morzu ( lub Oceanie) - załoga próbuje przetrwać w mroźnej wodzie - całkiem dobry
Ink - tak w skrócie - gdy ludzie ida spać nad ich snem czuwają dobre i złe siły - które tocza walki ze sobą w krainie snów - cała akcja toczy sie wokół dziewczynki która zostaje porwana przez Inka ( co kończy sie spiączka a w ostateczności smiercia ) o jej "dusze" toczy się walka === szczerze , spodziewałem sie czegos lepszego. film ma swój klimat..ale jakos mnie nie wciągnął
Grawitacja - dla samych efektów 10/10 - fabula.. cóż... jest to film sci-fi więc można miec zastrzeżenie chociaz jak kupują taka wersje :)
Na głębinie - Islandzki film , kolejny na faktach - kuter rybacki wywraca sie na Morzu ( lub Oceanie) - załoga próbuje przetrwać w mroźnej wodzie - całkiem dobry
...Ignorance is bliss...