Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 335 z 377
W trakcie serialu się czasami pojawia taki dziwny motyw jakichś szatańskich odgłosów, to jest ryjące dopiero :D
--
AHS. Najnowszy odcinek. Spoko, choć mniej emocjonujący niż poprzedni :D
Dear John. Leciało gdzies w tv. Smutłam srogo. Ale ogólnie bardzo spoko film jak na ten typ. :>
Death Note (anime). Zaczęłam oglądać ponownie, bo kiedyś przerwałam, obejrzałam film i porzuciłam anime.
Jeżeli chodzi o stwory z czołówki, to mnie przeraża to coś z wielkimi rogami, krzywimi nogami w lesie, widać to tylko przez moment. Jesu gdybym spotkała to na swojej drodze to jak nic bym umarła, albo w najlepszym przypadku sie posikała ze strachu ;D.
O, znalazłam w google, ale kurdę kiepskiej jakości zdjęcie, a szkoda, bo planuję na ścianie w sypialni to namalować .
Człowiek ze Stali - nigdy nie przepadałem za Supermenem, jakoś nie kupuje go - i ma lipnych przeciwników - sam film znacznie różni się od innych wersji co na plus , ale z drugiej strony - dupy nie urywa - może gdyby przeciwnikiem był np. Lex Luthor
Mój przyjaciel Hachiko - film oparty na prawdziwych wydarzeniach opowiadający o przyjaźni psa - Hachiko ze swoim panem . starszym profesorem. Z lekka wyciskacz łez
Krudowie - animacja o jaskiniowcach - całkiem dobry dubbing - ciekawa animacja i dość dobry humor -- motyw ze zdjęciem najlepszy :)
Idealne Matki - dwie koleżanki od dawien dawna dochowały się dorosłych synów - obie zaczynają romansować z synami koleżanki - plus całe tego tam skutki - ogólnie film o niczym , liczyłem na coś lepszego
Dary Anioła: Miasto kości - ekranizacja książki - anioły, demony, wampiry wilkołaki itd ... ogólnie walka dobra ze złem w romansem w tle .- jakoś nie przypadło mi do gustu - chyba za bardzo film dla dzieciaków
seriale
kolejne odcinki ;
Teorii wielkiego Podrywu
Pamiętników Wampirów
na plus.... Comedy Central niedługo rozpocznie emisje Przyjaciół od pierwszego sezonu
na minus --- niebawem ruszy polska edycja Ekipy z New Jersey , Newcastle , Cardiff -- pod tytułem Ekipa z Warszawy
w końcu świat ujrzy jak puszczają się polki
Legendy sowiego królestwa: Strażnicy Ga'Hoole- fajna bajeczka; wspaniała grafika Och... i Soren taka słodka, opiekuńcza sowa
Big fish. Bardzo sympatyczny film. Ale przy końcu się popłakałam i zupełnie nie mogłam uspokoić. 9/10
I seriale.
seriale
Pamiętniki Wampirów -- już się gubię w tych Elenach
Teoria Wielkiego podrywu - robie powtórkę sezonów - skończyłem pierwszy i kończe drugi ( nie wiedziałem że to leciało kiedys na TVN7 )
Chirurdzy - też czas dokończyć ten serial - na razie powtarzam sezon 6
Podziemie: Historia Juliana Assange'a - pokazane młodzieńcze lata twórcy Wikileaks, pierwsze włamania na serwery wojskowe oraz życie osobiste, sekta, dziewczyna, ślub - w sumie całkiem ciekawie się oglądało
Wolverine - ehhh rozczarowałem się , za mało mutantów w filmie o mutantach ale na plus panna Tao - wyglądała na prawdę ślicznie w tym filmie
Kick Ass 2 - też zawód, znacznie słabsze od pierwszej części , żarty momentami jak z American Pie 20 - ale i tu plus - Chloe Grace Moretz z lekka się nią jaram
Dyktator - nie było aż tak głupie - nawet się pośmiałem
Kapringen - duński film na faktach - historia porwania statku przez somalijskich piratów oraz negocjacji okupu - film pokazany i z perspektywy załogi oraz negocjatora - który jest jednocześnie właścicielem okrętu - dobre
Oszukane - tez na faktach - o bliźniaczkach które zostały rozdzielone w szpitalu przez pomyłkę w miejsce jednej z nich znalazło się inne dziecko - po latach dziewczyny przypadkowo się spotykają - film mógłby byc lepszy , no ale powiedzmy że to na faktach więc może samo życie się nie popisało fabułą - troche denerwujący i uproszczony ale siostry Chapko fajne dupy
Martwe Zło - 5 znajomych trafia do domku w lesie- tam budzą złe moce - nie był aż taki zły ten film