Basia
Basia
  6 kwietnia 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

Earth
Earth
  1 listopada 2013
JuIia
JuIia: Nie spojleruj!
Taki mały spoiler, starałam się nie zdradzić konkretów. :D

JuIia
JuIia: mam dziwne odczucia szczególnie gdy słyszę 'muzykę'

W trakcie serialu się czasami pojawia taki dziwny motyw jakichś szatańskich odgłosów, to jest ryjące dopiero :D

--

AHS. Najnowszy odcinek. Spoko, choć mniej emocjonujący niż poprzedni :D

Dear John. Leciało gdzies w tv. Smutłam srogo. Ale ogólnie bardzo spoko film jak na ten typ. :>

Death Note (anime). Zaczęłam oglądać ponownie, bo kiedyś przerwałam, obejrzałam film i porzuciłam anime.
RomantycznySamiec
RomantycznySamiec
  2 listopada 2013

dear john 5/10

co za plaza yebana w tym filmie

JuIia
JuIia
  2 listopada 2013
Earth
Earth: W trakcie serialu się czasami pojawia taki dziwny motyw jakichś szatańskich odgłosów, to jest ryjące dopiero :D

Mnie rozwala osobiście ten murzyn z dziwnymi oczami co straszy ta babkę voodoo :O
Earth
Earth
  2 listopada 2013
JuIia
JuIia: Mnie rozwala osobiście ten murzyn z dziwnymi oczami co straszy ta babkę voodoo :O

Ten murzyn z głową byka? Bo nie wiem jaki inny. :ninja:

I nie wiem co w ostatnim odcinku napisał na karteczce lokaj :C
JuIia
JuIia
  2 listopada 2013

[quote=Earth]Ten murzyn z głową byka? Bo nie wiem jaki inny.

JuIia
JuIia
  2 listopada 2013

ten :ziober2:
Earth
Earth
  2 listopada 2013

Aaa, ten. Fakt, zapomniałam o nim. :D

MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  2 listopada 2013
JuIia
JuIia: Mnie rozwala osobiście ten murzyn z dziwnymi oczami co straszy ta babkę voodoo

Jeżeli chodzi o stwory z czołówki, to mnie przeraża to coś z wielkimi rogami, krzywimi nogami w lesie, widać to tylko przez moment. Jesu gdybym spotkała to na swojej drodze to jak nic bym umarła, albo w najlepszym przypadku sie posikała ze strachu ;D.

O, znalazłam w google, ale kurdę kiepskiej jakości zdjęcie, a szkoda, bo planuję na ścianie w sypialni to namalować :rotfl:.

:ziober2:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  5 listopada 2013
Świat w płomieniach - dla zabicia czasu da sie obejrzeć i chyba Olimp w Ogniu lepszy - tu zbyt sztywne poczucie humoru , ale sama akcja dla akcji d83ddc4d
Człowiek ze Stali - nigdy nie przepadałem za Supermenem, jakoś nie kupuje go - i ma lipnych przeciwników - sam film znacznie różni się od innych wersji co na plus , ale z drugiej strony - dupy nie urywa - może gdyby przeciwnikiem był np. Lex Luthor
Mój przyjaciel Hachiko - film oparty na prawdziwych wydarzeniach opowiadający o przyjaźni psa - Hachiko ze swoim panem . starszym profesorem. Z lekka wyciskacz łez
Krudowie - animacja o jaskiniowcach - całkiem dobry dubbing - ciekawa animacja i dość dobry humor -- motyw ze zdjęciem najlepszy :) d83ddc4d
Idealne Matki - dwie koleżanki od dawien dawna dochowały się dorosłych synów - obie zaczynają romansować z synami koleżanki - plus całe tego tam skutki - ogólnie film o niczym , liczyłem na coś lepszego
Dary Anioła: Miasto kości - ekranizacja książki - anioły, demony, wampiry wilkołaki itd ... ogólnie walka dobra ze złem w romansem w tle .- jakoś nie przypadło mi do gustu - chyba za bardzo film dla dzieciaków

seriale

kolejne odcinki ;
Teorii wielkiego Podrywu
Pamiętników Wampirów

na plus.... Comedy Central niedługo rozpocznie emisje Przyjaciół od pierwszego sezonu d83ddc4d

na minus --- niebawem ruszy polska edycja Ekipy z New Jersey , Newcastle , Cardiff -- pod tytułem Ekipa z Warszawy :lol:
w końcu świat ujrzy jak puszczają się polki
...Ignorance is bliss...
JuIia
JuIia
  5 listopada 2013
RexMundi
RexMundi: w końcu świat ujrzy jak puszczają się polki

Widać żeś z wiochy, świat już od dawna wie jak bardzo polki są puszczalskie ;_;
RexMundi
RexMundi
  5 listopada 2013
JuIia
JuIia: Widać żeś z wiochy, świat już od dawna wie jak bardzo polki są puszczalskie ;_;

nie napisałem że sie dowie tylko że ujrzy :d
...Ignorance is bliss...
JuIia
JuIia
  5 listopada 2013
RexMundi
RexMundi: nie napisałem że sie dowie tylko że ujrzy :d

widzi*
Arvena
Arvena
  9 listopada 2013
Jestem numerem cztery- tytuł już sam mówi coś o fabule :) I cóż mogę dodać piesek był fajnyd83dde02
Legendy sowiego królestwa: Strażnicy Ga'Hoole- fajna bajeczka; wspaniała grafikad83ddc99 Och... i Soren taka słodka, opiekuńcza sowa :zakochany:
Earth
Earth
  10 listopada 2013
Van Helsing (2004). Miałam co do niego dużo większe nadzieje, ale niestety nie zachwycił, taki średni. 6/10

Big fish. Bardzo sympatyczny film. Ale przy końcu się popłakałam i zupełnie nie mogłam uspokoić. :ninja: 9/10

I seriale.
RexMundi
RexMundi
  10 listopada 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

seriale
Pamiętniki Wampirów -- już się gubię w tych Elenach :lol:
Teoria Wielkiego podrywu - robie powtórkę sezonów - skończyłem pierwszy i kończe drugi ( nie wiedziałem że to leciało kiedys na TVN7 :woot: )
Chirurdzy - też czas dokończyć ten serial - na razie powtarzam sezon 6

d83cdfa5

Podziemie: Historia Juliana Assange'a - pokazane młodzieńcze lata twórcy Wikileaks, pierwsze włamania na serwery wojskowe oraz życie osobiste, sekta, dziewczyna, ślub - w sumie całkiem ciekawie się oglądało

Wolverine - ehhh rozczarowałem się , za mało mutantów w filmie o mutantach ale na plus panna Tao - wyglądała na prawdę ślicznie w tym filmie

Kick Ass 2 - też zawód, znacznie słabsze od pierwszej części , żarty momentami jak z American Pie 20 - ale i tu plus - Chloe Grace Moretz :w00t: z lekka się nią jaram

Dyktator - nie było aż tak głupie - nawet się pośmiałem

Kapringen - duński film na faktach - historia porwania statku przez somalijskich piratów oraz negocjacji okupu - film pokazany i z perspektywy załogi oraz negocjatora - który jest jednocześnie właścicielem okrętu - dobre

Oszukane - tez na faktach - o bliźniaczkach które zostały rozdzielone w szpitalu przez pomyłkę w miejsce jednej z nich znalazło się inne dziecko - po latach dziewczyny przypadkowo się spotykają - film mógłby byc lepszy , no ale powiedzmy że to na faktach więc może samo życie się nie popisało fabułą - troche denerwujący i uproszczony ale siostry Chapko fajne dupy d83ddc4d

Martwe Zło - 5 znajomych trafia do domku w lesie- tam budzą złe moce - nie był aż taki zły ten film

...Ignorance is bliss...