Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 332 z 377
bardzo dużo seriali, ale mało ciekawych
Hannibal po drugiej stronie maski-do tej pory nie mogłam się do niego przekonać, ale po obejrzeniu mam bardzo miłe odczucia. 7/10
Grawitacja-nie wiem dlaczego, ale po zwiastunach spodziewałam się czegoś innego, jakiejś historii która odmieni życie ludzkie a tu nic poza fikaniem w kosmosie, źle też jednak nie było 5/10
Lista Schindlera(1993) - Film oparty na faktach. Wstęp nie za bardzo mi się podoba szczególnie, że jak dla mnie to lekki zgrzyt w tekście, że Niemcy zdobyli Polskę w dwa tygodnie;> (moim zdaniem to gdyby ta wojna była tylko pomiędzy Niemcami a Polską to takie zdanie miało by sens;> z historii wiadomo, że 17 września do wojny z Nami dołączyli Rosjanie). Bardzo spodobał mi się cytat: "Kto ratuje jedno życie, ratuje cały świat" ;)
Skończyłam już Hannibala. Jak na początku musiałam się przymuszać do oglądania, tak teraz mi trochę smutno, że koniec. Polubiłam Willa, do tego 10 razy zmieniałam zdanie o samym Hannibalu. Do tego pojawiła się Gillian Anderson w kilku odcinkach. :-D
Sleepy Hollow. Tyż chyba koniec sezonu. Nie wiem kiedy następny o ile będzie..
Został mi już tylko ahs i nie wiem co dalej oglądać. Chyba skończę Death Note.
Czo to :>
Mało mam seriali które wpadają w mój gust czytaj Revolution, AHS, Utopia no i od biedy walking dead.. reszta to chłam ;_; chyba że nie znam jakiegoś to podaj bo ja zawyczaj się przy kompie z godzinę-2 max i przejrzę te fejsbuki i poczty i idę spać :C
Walkind Dead od biedy? O bosz !;D.
De facto nasze gusta się dość mocno różnią, ale jestem własnie po obejrzeniu TVD, AHS, The Blacklist gdzie coraz bardziej lubię głownego bohatera ;D. Teraz zrobiłam sobie przerwę w oglądaniu Ichaboda, potem czas przyjedzie jeszcze nie wiem na co, ale mam do obejrzenia po dwa odcinki: Arrow, Beauty and the Beast, The Originals. A i obejrzałam najnowszy odcinek 2 broke girls, bawi mnie ten sitcom mocno ;D. Ostatnio obejrzałam pilota The Tomorrow People - takie trochę Hirołsy, o ile widziałaś, ale zapowiada się nieźle ;D.
Z Mentalistą jestem na bieżąco i kurde więcej tytułów nie pamiętam na chwilę obecną.
Przyznam, że wiekszość wyżej wymienionych oglądam, bo zaczęłam kiedyś, no ale mimo iż nie jestem zakochana w tych serialach to i tak będę kontynuować .
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek