Basia
Basia
  6 kwietnia 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  15 października 2013

bardzo dużo seriali, ale mało ciekawych
Hannibal po drugiej stronie maski-do tej pory nie mogłam się do niego przekonać, ale po obejrzeniu mam bardzo miłe odczucia. 7/10
Grawitacja-nie wiem dlaczego, ale po zwiastunach spodziewałam się czegoś innego, jakiejś historii która odmieni życie ludzkie a tu nic poza fikaniem w kosmosie, źle też jednak nie było 5/10

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
JuIia
JuIia
  15 października 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: warto obejrzec wczesniejsze sezony?

Ty tak serio :wtf: :O
Arvena
Arvena
  16 października 2013
Jack pogromca olbrzymów(2013) - bardziej dojrzała wersja bajeczki o Jasiu i magicznych fasolach. Podobał mi się w filmie czarny humor ;D
Lista Schindlera(1993) - Film oparty na faktach. Wstęp nie za bardzo mi się podoba szczególnie, że jak dla mnie to lekki zgrzyt w tekście, że Niemcy zdobyli Polskę w dwa tygodnie;> (moim zdaniem to gdyby ta wojna była tylko pomiędzy Niemcami a Polską to takie zdanie miało by sens;> z historii wiadomo, że 17 września do wojny z Nami dołączyli Rosjanie). Bardzo spodobał mi się cytat: "Kto ratuje jedno życie, ratuje cały świat" ;)
RomantycznySamiec
RomantycznySamiec
  16 października 2013
JuIia
JuIia: Ty tak serio :O

tak,zreszta juz niewazne bo zaczelam ogladac pierwszy sezon xD
agoosiaaa
agoosiaaa
  17 października 2013
Man of Steel - fajne efekty + duzy rozpiernicz, plusik.
JuIia
JuIia
  17 października 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: zaczelam

:woot: no ok
RomantycznySamiec
RomantycznySamiec
  17 października 2013

ej pomylka :D
nie czepiaj sie xD

Earth
Earth
  17 października 2013

Skończyłam już Hannibala. Jak na początku musiałam się przymuszać do oglądania, tak teraz mi trochę smutno, że koniec. Polubiłam Willa, do tego 10 razy zmieniałam zdanie o samym Hannibalu. Do tego pojawiła się Gillian Anderson w kilku odcinkach. :-D

Sleepy Hollow. Tyż chyba koniec sezonu. Nie wiem kiedy następny o ile będzie..

Został mi już tylko ahs i nie wiem co dalej oglądać. Chyba skończę Death Note.

JuIia
JuIia
  17 października 2013
Earth
Earth: Został mi już tylko ahs i nie wiem co dalej oglądać. Chyba skończę Death Note.

Mam to samo ;_;
Earth
Earth
  17 października 2013
JuIia
JuIia: Mam to samo ;_;

Czo tu robicz? A Ty obejrzyj Black Mirror. :-D
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  18 października 2013
JuIia
JuIia: Mam to samo ;_;

Wtf.
Ja mam zaległych odcinków, różnych seriali do obejrzenia chyba z 7, weekend mam totalnie wolny i nie mam pojęcia od czego zacząć a kolejne wyjdą pewnie, a Ty, że nie masz co oglądać :nie:.
:ziober2:
JuIia
JuIia
  18 października 2013
Earth
Earth: A Ty obejrzyj Black Mirror. :-D

Czo to :>
MaqdaIena
MaqdaIena: Ja mam zaległych odcinków, różnych seriali do obejrzenia chyba z 7, weekend mam totalnie wolny i nie mam pojęcia od czego zacząć a kolejne wyjdą pewnie, a Ty, że nie masz co oglądać .

Mało mam seriali które wpadają w mój gust czytaj Revolution, AHS, Utopia no i od biedy walking dead.. reszta to chłam ;_; chyba że nie znam jakiegoś to podaj bo ja zawyczaj się przy kompie z godzinę-2 max i przejrzę te fejsbuki i poczty i idę spać :C
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  18 października 2013
JuIia
JuIia: Mało mam seriali które wpadają w mój gust czytaj Revolution, AHS, Utopia no i od biedy walking dead.. reszta to chłam ;_; chyba że nie znam jakiegoś to podaj bo ja zawyczaj się przy kompie z godzinę-2 max i przejrzę te fejsbuki i poczty i idę spać :

Walkind Dead od biedy? O bosz !;D.
De facto nasze gusta się dość mocno różnią, ale jestem własnie po obejrzeniu TVD, AHS, The Blacklist gdzie coraz bardziej lubię głownego bohatera ;D. Teraz zrobiłam sobie przerwę w oglądaniu Ichaboda, potem czas przyjedzie jeszcze nie wiem na co, ale mam do obejrzenia po dwa odcinki: Arrow, Beauty and the Beast, The Originals. A i obejrzałam najnowszy odcinek 2 broke girls, bawi mnie ten sitcom mocno ;D. Ostatnio obejrzałam pilota The Tomorrow People - takie trochę Hirołsy, o ile widziałaś, ale zapowiada się nieźle ;D.
Z Mentalistą jestem na bieżąco i kurde więcej tytułów nie pamiętam na chwilę obecną.

Przyznam, że wiekszość wyżej wymienionych oglądam, bo zaczęłam kiedyś, no ale mimo iż nie jestem zakochana w tych serialach to i tak będę kontynuować :ziober2:.
:ziober2:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  18 października 2013
Wiecznie żywy - dobrze, że w kinie na tym nie byłem, co za lipton 3/10.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

JuIia
JuIia
  19 października 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Walkind Dead od biedy? O bosz !;D.

No : [
MaqdaIena
MaqdaIena: w oglądaniu Ichaboda

Ichaboda mówisz.. też bym obejrzała na zywca :ziober2: :rotfl:
MaqdaIena
MaqdaIena: Z Mentalistą jestem na bieżąco i kurde więcej tytułów nie pamiętam na chwilę obecną.
Lubiłam ale nie mam czasu na oglądanie go w tv a Jacek go nie chce oglądać.. w sumie w dużej mierze jestem uzależniona od Jacka bo on widzi tylko siebie i to co mu sie podoba ściąga ; )