Basia
Basia
  6 kwietnia 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

Jacek
Jacek
  8 października 2013

Julia się nie zna. xD

JuIia
JuIia
  8 października 2013

Ty się nie znasz i się nie popisuj : )

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  8 października 2013

jeśli moja opinia zbliży mnie do zaliczenia Juli.. to popieram ją
jacek nie znasz się

====

Jeździec znikąd - ujdzie, przekombinowane i momentami przesyt efektów specjalnych ale ogólnie to tacy Piraci.. na dzikim zachodzie

...Ignorance is bliss...
RomantycznySamiec
RomantycznySamiec
  8 października 2013

Marvels.Agents.of.S.H.I.E.L.D. dwa odcinki,szału nie ma ale mozna obejrzed

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  8 października 2013

za moment na TV 4 - Szkoła Wyrzutków :zakochany:

...Ignorance is bliss...
Earth
Earth
  9 października 2013

Kamil, chyba sobie za bardzo pozwalasz. :-D

/
To już jest koniec. Obejrzałam pół i jakoś.. nic. Jeszcze spróbuję dokończyć, ale to chyba nie mój humor.

Krudowie. Bajka. typowa jak na ten typ, ale bardzo sympatyczna. To różowe, futrzaste leniwcowate coś jest cudowne. :-D No i Ryan Reynolds jak zwykle musiał pochwalić się klatą. mimo, że tylko podkładał głos. :-D

agoosiaaa
agoosiaaa
  9 października 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a czego wy oczekiwalyscie od tego filmu? glebokiej fabuly? smiechlem xD

Ale wlasnie w tym problem, ze pomysl na film jest spoko (Evangelion :zakochany:) - z tym ze kompletnie zle wyegzekwowany. Tu kompletnie zabraklo tego ''czegos'' - niby jest wszystko a nie ma nic, z ilosci kasy wlozona w ten film mogliby sie postarac o chociazby przecietnych scenarzystow + mocno zawalila caly fim smiechowa gra aktorska - momentami wydawaloby sie, ze zaraz sobie wszyscy przybija piatke i ktos krzyknie ''dobra, scena zrobiona, kto chce zamowic pizze?''.
Konto usunięte
Konto usunięte: efekty specjalne,nic więcej teoretyk tego filmu bo jeszcze nie obejrzalem xD

efekty tez dupy nie urywaly, transformersy sa ze sto razy lepsze, bo przynajmniej je bylo normalnie widac a tu doslownie przez polowe filmu siedzisz w mroku i tylko sie swiatlo od metalu odbija.
JuIia
JuIia: Jezu podbijam, nie wiem jak można mu dać 8 czy nawet 9

Zgadzam sie, wedlug mnie ten film to porazka roku :nie:
Earth
Earth: Między innymi kobitom zazwyczaj nie podoba się np Szklana pułapka, bo traktują to nazbyt dosłownie. Że akurat w czasie jak jechał samochodem i spadł w mostu to przejeżdżała ciężarówka, albo spadł z dachu do akurat był kosz z górą poduszek. Filmu o którym mowa nie oglądałam, ale wnioskuję, że chodzi mniej więcej o ten sam brak logiki. :-P

Nie doslownie ten sam brak logiki, ja ogolnie lubie wszelakie szklane pulapki (no dobra, poza ostatnia, nie moglam zdzierzyc jak bruce willis stal na srodku strzelaniny czy czego tam i darl sie do swojego syna John, John co robisz (czy jakkolwiek ten jego syn sie zwal, bo nie pamietam), no bez jaj, w ogole wszyscy sie nie zorientowali gdzie kto jest, buu - ale pozostale byly ok) czy fast & furiousy, a ten film mnie po prostu zawiodl, byl kompletnie bez niczego.
Lol, ale to przezywam xD Ale kurcze mialam taka nadzieje, ze to bedzie filmowa wersja Evangeliona, nic, jeszcze sobie poczekam xD
agoosiaaa
agoosiaaa
  9 października 2013

A tak poza tym to z filmow i seriali:
The Internship - plusik, zwlaszcza za scene w ktorej maja znalezc blad w kodzie i nie wiedza kim jest Magneto :Crylol:

Sleepy hollow - calkiem ok, milo sie oglada, moze sie jeszcze rozkreci

S.H.I.E.L.D. - jest kiepskawo, strasznie idzie w strone ''Arrow'', mam nadzieje ze sie poziom podniesie.

Buffy the Vampire Slayer Sezon 2. No Buffy, co tu wiecej dodac xD

The Following Jestem w polowie sezonu, nie widze wad, kocham :Zakochany:

No i oczywiscie nowe odcinki Revenge, Vampire Diaries, The Mentalist :zakochany:, Once Upon A Time, How I Met Your Mother, Big Bang Theory i odcinek 13 najnowszego sezonu Breaking Bad

JuIia
JuIia
  9 października 2013
RexMundi
RexMundi: jeśli moja opinia zbliży mnie do zaliczenia Juli.. to popieram ją jacek nie znasz się

:rotfl:
JuIia
JuIia
  9 października 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Zgadzam sie, wedlug mnie ten film to porazka roku

Porażka roku niee, oglądałam o wiele gorsze.. o wiele! Ale nie dałabym mu 8 :D
agoosiaaa
agoosiaaa
  9 października 2013

Mi bardzo chodziło o porażkę w sensie tego, jak mocno był reklamowany i jak wszyscy się nim zachwycają w porównaniu z tym, czym naprawdę jest :)

Arvena
Arvena
  9 października 2013
3096- film na podstawie prawdziwej historii Nataschy Kampusch która została uprowadzona i przetrzymywana przez 8 lat przez porywacza. Najbardziej mnie dobija to, że jest oparte na faktach :smutny:
JednaWielkaOrgia
JednaWielkaOrgia
  9 października 2013

Eun-mil-ha-gae eui-dae-ha-gae-Film na podstawie internetowej manhwy "Covertness" opowiada o trzech północnokoreańskich agentach; Won Ryu Hwan - elitarnym agencie, który pobił 20 000 konkurentów, Lee Hae Rang - synu wysoko postawionego północnokoreańskiego oficera oraz najmłodszym w historii agencie - Lee Hae Jin. Ta trójka zostaje wysłana do małego miasteczka w Korei Południowej, gdzie jeden zostaje miejscowym głupkiem, drugi niedoszłym piosenkarzem, a trzeci licealistą. Nie otrzymując żadnych rozkazów z Północy, powoli przyzwyczają się do obecnego życia, lecz nagle zostaje im przydzielone ważne zadanie.

Bardzo spoko. Końcówka na plus.

Jacek
Jacek
  11 października 2013
Obecność(2013) - Miał być lepszy i ścisły początek tę obietnicę spełniał, niestety im dalej w film tym gorzej, zdjęcia i "straszne" momenty ratują na szóstkę. :D

Jeździec znikąd(2013) - Po prostu piraci z karaibów na dzikim zachodzie, a że lubię dziki zachód i sparoła (może być komanczem) to 7/10, spoko humor.

Rock'N'Rolla(2008) - 8/10 nie chce mi się pisać.

Straszny film 5(2013) - Scena z odkurzaczami do basenu 10/10, reszta uj. 3/10

Pacific Rim(2013) - Super rozwałka w wersji XXL, nie ma co się w ogóle angażować w fabułę, chodzi o rozpierdziel. Also postacie komediowe na plus (perlman i ten typek z filadelfii).
kuba92762
kuba92762
  11 października 2013

Pacific Rim - niestety straszny zawód. raczej 4/10

Tajemnice Zielonego Królestwa - bajeczka jak większość tych z poziomu Madagaskaru itp. 7/10 choć liczyłem na coś więcej.

Jutro Grawitacja :rock: