Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
lista tematów
Co ostatnio obejrzałeś? strona 329 z 377
Konto usunięte: Pacific Rim - smiech na sali, w pewnych momentach as zal bylo ogladac. Dobry pomysl 's film, dobre calkiem efekty specjalne (chociaz momantami wydawalo sie ze potwory robili na odpierdziel, bo w ciemnosci I tak malo co bylo je widac) . Gra aktorska smiechowa, ta ''kompatybilna" kolesiowa beznadziejna z (za przeproszeniem) dupna historia. Ogolnie nie chce mi sie wiecej wypisywac, jedynie dodam ze wmojej ocenie to byl film 3/10 max.
Jezu podbijam, nie wiem jak można mu dać 8 czy nawet 9
JuIia: Mam spaczenie na tym punkcie, tak samo jak nie lubię filmów gdzie drzewa gadają, samochody robią zakupy czy kot hajta się z chomikiem
No żesz nie lubię, może dlatego mi się film nie podobał
No i w sumie wszystko jasne ;D.
Ja przykładowo jestem mocno zamknięta na muzykę, podoba mi się kilka gatunków, i nie ma opcji bym sie przekonała do czegoś innego... Ty masz chyba podobnie z filmami ;D.
Między innymi kobitom zazwyczaj nie podoba się np Szklana pułapka, bo traktują to nazbyt dosłownie. Że akurat w czasie jak jechał samochodem i spadł w mostu to przejeżdżała ciężarówka, albo spadł z dachu do akurat był kosz z górą poduszek.
Filmu o którym mowa nie oglądałam, ale wnioskuję, że chodzi mniej więcej o ten sam brak logiki. :-P