Basia
Basia
  6 kwietnia 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

JuIia
JuIia
  7 października 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Pacific Rim - smiech na sali, w pewnych momentach as zal bylo ogladac. Dobry pomysl 's film, dobre calkiem efekty specjalne (chociaz momantami wydawalo sie ze potwory robili na odpierdziel, bo w ciemnosci I tak malo co bylo je widac) . Gra aktorska smiechowa, ta ''kompatybilna" kolesiowa beznadziejna z (za przeproszeniem) dupna historia. Ogolnie nie chce mi sie wiecej wypisywac, jedynie dodam ze wmojej ocenie to byl film 3/10 max.

Jezu podbijam, nie wiem jak można mu dać 8 czy nawet 9 :wtf:
RomantycznySamiec
RomantycznySamiec
  7 października 2013

a czego wy oczekiwalyscie od tego filmu?
glebokiej fabuly?
smiechlem xD

JuIia
JuIia
  7 października 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a czego wy oczekiwalyscie od tego filmu? glebokiej fabuly? smiechlem xD

No własnie nie ale np Jacek z Magdą się zajarli, dali 8, nie wiem co takiego jest w tym filmie że ohy ahy :D
RomantycznySamiec
RomantycznySamiec
  7 października 2013
JuIia
JuIia: No własnie nie ale np Jacek z Magdą się zajarli, dali 8, nie wiem co takiego jest w tym filmie że ohy ahy :D

efekty specjalne,nic więcej
teoretyk tego filmu bo jeszcze nie obejrzalem xD
JednoposladkowyTed
JednoposladkowyTed
  7 października 2013

Olimp w ogniu - przeciętny - 5,5/10

MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  7 października 2013
JuIia
JuIia: Jezu podbijam, nie wiem jak można mu dać 8 czy nawet 9

Konto usunięte
Konto usunięte: a czego wy oczekiwalyscie od tego filmu? glebokiej fabuly? smiechlem x

Podbijam Sowę, po raz pierwszy w życiu ;D.

Przecież w tym filmie absolutnie nie chodzi o fabułę ;D.
Ja swoją ocenę uargumentowałam gdzieś wcześniej ;D.
:ziober2:
MaqdaIena
MaqdaIena
  7 października 2013

Aaaaa, Antszej Pacific Rim ocenia na 7/10, soł sori więc :ziober2:.

JuIia
JuIia
  7 października 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Antszej Pacific Rim ocenia na 7/10

Nie zdzierżę.
MaqdaIena
MaqdaIena
  7 października 2013
JuIia
JuIia: Nie zdzierżę

Szory Dzulija, ale przegralaś :ziober2:.
JuIia
JuIia
  7 października 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Przecież w tym filmie absolutnie nie chodzi o fabułę ;D.

WIEM! Ale samo to że zabijali sobie kaiju czy jak to tam, i jakieś transformersy z wagą 123456789 ton unoszące się za pomocą 6 smigłowców.. :D
MaqdaIena
MaqdaIena
  7 października 2013
JuIia
JuIia: WIEM! Ale samo to że zabijali sobie kaiju czy jak to tam, i jakieś transformersy z wagą 123456789 ton unoszące się za pomocą 6 smigłowców.. :

Ale po co szukasz tam jakiejkolwiek (razem czy osobno ?) logiki ?;D To nie ten rodzaj filmu ;D.
JuIia
JuIia
  7 października 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Ale po co szukasz tam jakiejkolwiek (razem czy osobno ?) logiki ?;D To nie ten rodzaj filmu ;D.

Mam spaczenie na tym punkcie, tak samo jak nie lubię filmów gdzie drzewa gadają, samochody robią zakupy czy kot hajta się z chomikiem :rotfl:

No żesz nie lubię, może dlatego mi się film nie podobał :C
MaqdaIena
MaqdaIena
  7 października 2013
JuIia
JuIia: Mam spaczenie na tym punkcie, tak samo jak nie lubię filmów gdzie drzewa gadają, samochody robią zakupy czy kot hajta się z chomikiem No żesz nie lubię, może dlatego mi się film nie podobał

No i w sumie wszystko jasne ;D.
Ja przykładowo jestem mocno zamknięta na muzykę, podoba mi się kilka gatunków, i nie ma opcji bym sie przekonała do czegoś innego... Ty masz chyba podobnie z filmami ;D.
Earth
Earth
  7 października 2013

Między innymi kobitom zazwyczaj nie podoba się np Szklana pułapka, bo traktują to nazbyt dosłownie. Że akurat w czasie jak jechał samochodem i spadł w mostu to przejeżdżała ciężarówka, albo spadł z dachu do akurat był kosz z górą poduszek.
Filmu o którym mowa nie oglądałam, ale wnioskuję, że chodzi mniej więcej o ten sam brak logiki. :-P

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  7 października 2013
Poradnik pozytywnego myślenia - ehh no może być ewentualnie ale bez szału.
Dom na końcu ulicy - też jakoś bez rewelki ;p

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka: