Basia
Basia
  6 kwietnia 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

Earth
Earth
  5 września 2013
The X Files. Po porażce z próbą odświeżenia Xeny trochę się bałam, ale na szczęście niepotrzebnie. "Z Archiwum X" dalej ma mega klimat i ogląda się świetnie. 263a [ http://www.youtube.com/watch?v=KraD-DnbSsU 2764]
Earth
Earth
  5 września 2013

Odcinek 3, pierwsza seria, rok 1993.

:-D

Doczytałam sobie, że był jakiś zamach w 1993 roku, ale i tak mindfuck zacny. :ninja:
Jacek
Jacek
  5 września 2013
Earth
Earth: Odcinek 3, pierwsza seria, rok 1993.

Przypadeg? Nie sondzem.
agoosiaaa
agoosiaaa
  6 września 2013

The purge czy jakoś tak.
Porażka mieć takie głupie dziecko jak ten chłopak.

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  6 września 2013
Earth
Earth: The X Files. Po porażce z próbą odświeżenia Xeny trochę się bałam, ale na szczęście niepotrzebnie. "Z Archiwum X" dalej ma mega klimat i ogląda się świetnie. [ http://www.youtube.com/watch?v=KraD-DnbSsU ]

odświeżam serial co pół roku
niektóre odcinki nadal powalają

========

R.I.P.D. Agenci z zaświatów - zabawne momentami, ale mogło być lepsze , znacznie lepsze

Iluzja - fajny, interesujący temat ale czasami chyba za bardzo przesadzony - chociaż kto wie.... to przecież magia
...Ignorance is bliss...
LatwyPrawiczek
LatwyPrawiczek
  6 września 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: The purge czy jakoś tak. Porażka mieć takie głupie dziecko jak ten chłopak.

tez mnie wkuwil niemilosiernie z tym wylaczeniem zabezpieczen xd
agoosiaaa
agoosiaaa
  6 września 2013

No kurde myślałam że go normalnie zabije, jak można być takim głupim.

Przed chwila : elysium
Sorry, kompletnie nierealistyczne dziecko - niby zaawansowana białaczka ze juz nic nie pomoże a wygląda jakby nie było mu zupełnienic .
Also nie rozumiem po co ludzie mieszkający na tej stacji (czy jakkolwiek by to nazwać) zamykali drzwi - zero przestępstw, jesteśsuperbogaty i oddzielony od tej ''gorszej'' populacji i boisz się żeby cię ktoś nie okradł?
Akcent tego całego bad boya smiechowy, ciezko było mi go wziąć na serio.
+ jeszcze ta cała końcówka bezsensowna.

JednoposladkowyTed
JednoposladkowyTed
  7 września 2013

Paranormal Activity - było tam tyle drażniących momentów, że... Chociażby to, że para mimo tego, że się bała nadal mieszkała w domu. Podejrzewam, że każdy o zdrowych zmysłach nie mieszkał tam dłużej niż 3 dni. Najbardziej jednak drażniło mnie nie włączanie światła kiedy budzili się w nocy. Wszędzie chodzili z latarką, kiedy włączniki od światła tak rzucały się w oczy, aż prosiły się o pstryknięcie. 5/10

Earth
Earth
  7 września 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Paranormal Activity - było tam tyle drażniących momentów, że... Chociażby to, że para mimo tego, że się bała nadal mieszkała w domu. Podejrzewam, że każdy o zdrowych zmysłach nie mieszkał tam dłużej niż 3 dni. Najbardziej jednak drażniło mnie nie włączanie światła kiedy budzili się w nocy. Wszędzie chodzili z latarką, kiedy włączniki od światła tak rzucały się w oczy, aż prosiły się o pstryknięcie. 5/10

No i ten cały demon był tak upośledzony, że ech.. :-D
LatwyPrawiczek
LatwyPrawiczek
  7 września 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Paranormal Activity - było tam tyle drażniących momentów, że... Chociażby to, że para mimo tego, że się bała nadal mieszkała w domu.

w ktorejs czesci bylo tak ze nie mogli sie wyprowadzic bo ktos im powiedzial ze demon pojdzie za nimi xD
DaaajBuuuziSarbie
DaaajBuuuziSarbie
  8 września 2013

"Wybacz, ale będę ci mówiła Skarbie"("Scusa ma ti chiamo amore")

agoosiaaa
agoosiaaa
  9 września 2013
R. I. P. D. - kiepsko, plusik za Van Wilder-a, reszta jakas taka dretwa.

Your Highness - ponownie, bo jest naj, naj, naj. Scena z minotaurem wymiata, w ogole dobra komedia.

+ Czwarty sezon House-a
FabrykaUranu
Reputacja: -121 | BluzgometrTM: 31
FabrykaUranu
  9 września 2013

Evidence - horror, ujdzie

"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  9 września 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: w ktorejs czesci bylo tak ze nie mogli sie wyprowadzic bo ktos im powiedzial ze demon pojdzie za nimi xD

w pierwszej
powiedzieli im że to nie dom jest nawiedzony tylko laska ma swojego wielbiciela
...Ignorance is bliss...
JednoposladkowyTed
JednoposladkowyTed
  9 września 2013
Earth
Earth: No i ten cały demon był tak upośledzony, że ech.. :-D

Dlaczego tak uważasz? Można by uznać, że się z nimi bawił.