Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 325 z 377
Odcinek 3, pierwsza seria, rok 1993.
:-D
odświeżam serial co pół roku
niektóre odcinki nadal powalają
========
R.I.P.D. Agenci z zaświatów - zabawne momentami, ale mogło być lepsze , znacznie lepsze
Iluzja - fajny, interesujący temat ale czasami chyba za bardzo przesadzony - chociaż kto wie.... to przecież magia
No kurde myślałam że go normalnie zabije, jak można być takim głupim.
Przed chwila : elysium
Sorry, kompletnie nierealistyczne dziecko - niby zaawansowana białaczka ze juz nic nie pomoże a wygląda jakby nie było mu zupełnienic .
Also nie rozumiem po co ludzie mieszkający na tej stacji (czy jakkolwiek by to nazwać) zamykali drzwi - zero przestępstw, jesteśsuperbogaty i oddzielony od tej ''gorszej'' populacji i boisz się żeby cię ktoś nie okradł?
Akcent tego całego bad boya smiechowy, ciezko było mi go wziąć na serio.
+ jeszcze ta cała końcówka bezsensowna.
Paranormal Activity - było tam tyle drażniących momentów, że... Chociażby to, że para mimo tego, że się bała nadal mieszkała w domu. Podejrzewam, że każdy o zdrowych zmysłach nie mieszkał tam dłużej niż 3 dni. Najbardziej jednak drażniło mnie nie włączanie światła kiedy budzili się w nocy. Wszędzie chodzili z latarką, kiedy włączniki od światła tak rzucały się w oczy, aż prosiły się o pstryknięcie. 5/10
No i ten cały demon był tak upośledzony, że ech.. :-D
Your Highness - ponownie, bo jest naj, naj, naj. Scena z minotaurem wymiata, w ogole dobra komedia.
+ Czwarty sezon House-a
Evidence - horror, ujdzie
"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"