Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 328 z 377
Kac Vegas 3- niestety jak dla mnie nic śmiesznego i ciekawego lepsze pierwsze części ;-)
Czas na miłość-9/10 dobry filmek, z nutka humoru, miło się ogląda...
dramat o nastolatkach w Serbii
imprezki,seks,ćpanie
Pacific Rim - smiech na sali, w pewnych momentach as zal bylo ogladac. Dobry pomysl 's film, dobre calkiem efekty specjalne (chociaz momantami wydawalo sie ze potwory robili na odpierdziel, bo w ciemnosci I tak malo co bylo je widac) . Gra aktorska smiechowa, ta ''kompatybilna" kolesiowa beznadziejna z (za przeproszeniem) dupna historia. Ogolnie nie chce mi sie wiecej wypisywac, jedynie dodam ze wmojej ocenie to byl film 3/10 max.
Odcinek Sleepy Hollow. Który mi się podoba bardzo.
Wróciłam do oglądania serialu Hannibal. Pierwszy raz mi się zrobiło niedobrze przy oglądaniu czegoś jak wcisnął pielęgniarce gałki oczne do oczodołów, aż mi się słabo zrobiło, choć głównie dlatego, że jeszcze żyła i zaczęła "płakać" i wtedy mój mózg zaczął kminić nad tym, że nie może mieć łez.. :|
dwa odcinki 7 sezonu Teorii Wielkiego Podrywu - scena jak Howard i Raj sie macają po cyckach
Reguła Milczenia - kilka dobrych nazwisk ( Redford , LaBeouf ) - ten drugi jest dziennikarzem który wpada na trop poszukiwanych za zabójstwo byłych jakiś tam aktywistów - którzy skutecznie od chyba 30 lat ukrywają się pod innymi tożsamościami - w trakcie śledztwa im więcej odkrywa tym coraz więcej jest zagadek odnośnie dokonanej zbrodni. Film taki .. no mozna obejrzeć , mógł być znacznie lepszy
Ile waży koń trojański - babka żałuje że nie poznała obecnego męża wczesniej zanim nie poślbiła innego i w dniu swoich 40 urodzin zyczy sobie by cofnął się czas- no i budzi się w PRLu - fajna rola Więckiewicza no i trocje ten klimat PRL znosny - ale bez polotu
Komisarz Blond i Oko Sprawiedliwości -- kolejne polskie homo niewiadomo co - które znajdziesz w wypożyczalni na półce z Ciachem, Kac Wawą i Hansem Klosem
1000 lat po Ziemii - na opuszczoną przez ludzi Ziemii spada statek na pokładzie którego jest ojciec z synem - ojcieć cięzko rany - syn z chęcią pokazania się ojcu że jest godzień być jego synem - bla bla bla.. los sprawia że chłopak musi przedostać się coś chyba 100 km od wraku do nadajnika -- gdzie na kazdym kroku czyhają na niego niebezpieczeństwa - mogło być lepsze
Szkoła Kadetów - film z 81' - uczniowie szkoły oficerskiej doprowadzają do buntu w proteście przed likwidacją szkoły która ma bogata historie - i tak oto dzieci i nastolatkowie ( w śród nich Penn , Cruise ) stają do "walki" z regularna armią - ujdzie
Policja Zastępcza - ofiary losu ( policjanci ) wpadają na trop większej afery - taka tam komedyjka
Ano, ostatni .
;D.