Basia
Basia
  6 kwietnia 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

Johnson
Johnson
  28 września 2013

Agencji (Denzel Washington) Polecam :)

Johnson
Johnson
  28 września 2013
MaqdaIena
MaqdaIena: Dexter - ostatni odcinek, pomijam to jak zakonczyli ten serial, ja za Dexterem tęsknić będę.

A co juz jest ostatni sezon w tv?
Eve
Eve
  28 września 2013

'Córka opiekuna wspomnień'

Arvena
Arvena
  30 września 2013
Mój przyjaciel Hachiko- piękna historia o wiernym czworonogu ;) oparta na faktach. Pies jest po prostu cudny, muzyka do filmu bardzo dobrze skomponowana. Najbardziej podobała mi się scena w której profesor uczy psa aportować;)
Nefertari79
Nefertari79
  1 października 2013

Kac Vegas 3- niestety jak dla mnie nic śmiesznego i ciekawego lepsze pierwsze części ;-)
Czas na miłość-9/10 dobry filmek, z nutka humoru, miło się ogląda...

Arvena
Arvena
  1 października 2013
Kowboje i obcy- przeciętny film, nie powala fabułą, ale za to obsadę z pierwszej półki :D. Jakoś nie spodobało mi się połączenie westernu z sci-fid83dde01 Niby scenariusz jest na podstawie komiksu ale to dosyć komiczne łączyć świat Dzikiego Zachodu z istotami pozaziemskimi.
RomantycznySamiec
RomantycznySamiec
  3 października 2013
http://release24.pl/wpis/31115/%22Clip%22+%282012%29+PL.DVDRiP.XViD.AC3-aX

dramat o nastolatkach w Serbii
imprezki,seks,ćpanie
Eve
Eve
  5 października 2013
Complices ogólnie ok, 8/10, bo koniec taki z dupy.
agoosiaaa
agoosiaaa
  5 października 2013

Pacific Rim - smiech na sali, w pewnych momentach as zal bylo ogladac. Dobry pomysl 's film, dobre calkiem efekty specjalne (chociaz momantami wydawalo sie ze potwory robili na odpierdziel, bo w ciemnosci I tak malo co bylo je widac) . Gra aktorska smiechowa, ta ''kompatybilna" kolesiowa beznadziejna z (za przeproszeniem) dupna historia. Ogolnie nie chce mi sie wiecej wypisywac, jedynie dodam ze wmojej ocenie to byl film 3/10 max.

Eve
Eve
  5 października 2013
Coś Wisi w Powietrzu takie tam pierdy, na bardzo nudny zamulony wieczór, na inny nie polecam.
Earth
Earth
  5 października 2013

Odcinek Sleepy Hollow. Który mi się podoba bardzo.

Wróciłam do oglądania serialu Hannibal. Pierwszy raz mi się zrobiło niedobrze przy oglądaniu czegoś jak wcisnął pielęgniarce gałki oczne do oczodołów, aż mi się słabo zrobiło, choć głównie dlatego, że jeszcze żyła i zaczęła "płakać" i wtedy mój mózg zaczął kminić nad tym, że nie może mieć łez.. :|

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  6 października 2013

dwa odcinki 7 sezonu Teorii Wielkiego Podrywu - scena jak Howard i Raj sie macają po cyckach :crylol:

Reguła Milczenia - kilka dobrych nazwisk ( Redford , LaBeouf ) - ten drugi jest dziennikarzem który wpada na trop poszukiwanych za zabójstwo byłych jakiś tam aktywistów - którzy skutecznie od chyba 30 lat ukrywają się pod innymi tożsamościami - w trakcie śledztwa im więcej odkrywa tym coraz więcej jest zagadek odnośnie dokonanej zbrodni. Film taki .. no mozna obejrzeć , mógł być znacznie lepszy

Ile waży koń trojański - babka żałuje że nie poznała obecnego męża wczesniej zanim nie poślbiła innego i w dniu swoich 40 urodzin zyczy sobie by cofnął się czas- no i budzi się w PRLu - fajna rola Więckiewicza no i trocje ten klimat PRL znosny - ale bez polotu

Komisarz Blond i Oko Sprawiedliwości -- kolejne polskie homo niewiadomo co - które znajdziesz w wypożyczalni na półce z Ciachem, Kac Wawą i Hansem Klosem

1000 lat po Ziemii - na opuszczoną przez ludzi Ziemii spada statek na pokładzie którego jest ojciec z synem - ojcieć cięzko rany - syn z chęcią pokazania się ojcu że jest godzień być jego synem - bla bla bla.. los sprawia że chłopak musi przedostać się coś chyba 100 km od wraku do nadajnika -- gdzie na kazdym kroku czyhają na niego niebezpieczeństwa - mogło być lepsze

Szkoła Kadetów - film z 81' - uczniowie szkoły oficerskiej doprowadzają do buntu w proteście przed likwidacją szkoły która ma bogata historie - i tak oto dzieci i nastolatkowie ( w śród nich Penn , Cruise ) stają do "walki" z regularna armią - ujdzie

Policja Zastępcza - ofiary losu ( policjanci ) wpadają na trop większej afery - taka tam komedyjka

...Ignorance is bliss...
Eve
Eve
  6 października 2013

Odzyskać córkę

MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  6 października 2013
Johnson
Johnson: A co juz jest ostatni sezon w tv

Ano, ostatni :and:.

Konto usunięte
Konto usunięte: Pacific Rim - smiech na sali, w pewnych momentach as zal bylo ogladac. Dobry pomysl 's film, dobre calkiem efekty specjalne (chociaz momantami wydawalo sie ze potwory robili na odpierdziel, bo w ciemnosci I tak malo co bylo je widac) . Gra aktorska smiechowa, ta ''kompatybilna" kolesiowa beznadziejna z (za przeproszeniem) dupna historia. Ogolnie nie chce mi sie wiecej wypisywac, jedynie dodam ze wmojej ocenie to byl film 3/10 max

:nie: ;D.
:ziober2:
Eve
Eve
  7 października 2013

Pan od muzyki :zakochany: