Basia
Basia
  6 kwietnia 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

Arvena
Arvena
  11 października 2013
1000 lat po Ziemi- strasznie przeciętnyd83dde14 liczyłam na coś lepszego ech.. Ma parę scen dobrych, ale przez większość czasu wieje nudą ;( Podobał mi się ptak który uratował Kitaia :rotfl:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  11 października 2013
Arvena
Arvena: Podobał mi się ptak który uratował Kitaia

taaa smutna scena
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  12 października 2013

2 komedie wczoraj zapuściłem :

Gambit, czyli jak ograć króla - strasznie przeciętny, jedyny moment beki to chyba jak babka wypieeRdziała się w pokoju hotelowym, ogólnie 5/10.

40 lat minęło - zdecydowanie lepszy film, więcej humoru i można polecić - 8/10.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

Arvena
Arvena
  12 października 2013
Silent Hill (2005)- Niby horror -,- ale wcale niestraszny:D W ogóle śmieszna scena jest jak ta cała Rose goni Sharon z zapalniczką :crylol: Od połowy filmu to się zaczyna taka bzdeta jak w "Osadzie" :smutny: (czyli przywódca wciska kity poddanym). Podobało mi się zakończenie ;)
RexMundi
RexMundi: taaa smutna scena

Ta w której ginie? Bardziej jest smutne to, że straciła potomstwo -.-
Earth
Earth
  12 października 2013

Odcinek Sleepy Hollow. Coraz bardziej podoba mi się główny bohater, a to już powoli koniec. :c
Odcinki Hannibala. Też już kończę. Mimo, że się nie rozkręcił szczególnie, to już jestem ciekawa co dalej. No i tytułowy Hannibal jest coraz ciekawszą postacią.

Pierwszy odcinek nowej serii AHS. Bardzo mi się podobał, aż trochę żałuję, że obejrzałam już i teraz tyle czekania na kolejny. :D

Wiertlo92
Reputacja: 10 | BluzgometrTM: 0
Wiertlo92
  13 października 2013
Earth
Earth: Pierwszy odcinek nowej serii AHS. Bardzo mi się podobał, aż trochę żałuję, że obejrzałam już i teraz tyle czekania na kolejny. :D

Również obejrzany przeze mnie, i nadal mnie fascynuje ta "killling wagina" :lol2:
Narazie dupy nie urywa, czuc klimat taki dla nastolatków itp. Końcówka bardzo mocna i również czekam z niecierpliwoscią na kolejne odcinki. Na odcinki z dawką horroru co jest w nazwie serialu :P

"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."

Earth
Earth
  13 października 2013
Wiertlo92
Wiertlo92: Również obejrzany przeze mnie, i nadal mnie fascynuje ta "killling wagina" Narazie dupy nie urywa, czuc klimat taki dla nastolatków itp. Końcówka bardzo mocna i również czekam z niecierpliwoscią na kolejne odcinki. Na odcinki z dawką horroru co jest w nazwie serialu :P

No, ciekawy motyw z tym. :rotfl:
Klimat nastolatków prawdopodobnie będzie tylko pewną częścią fabuły, ale zobaczymy. Gorzej mnie martwi kwestia epizodyczności jednej postaci :(

Also, ktoś obejrzał Hannibala (serial) do końca?
Odcinek 10, wtf. :-D
Eve
Eve
  13 października 2013

Safe Haven - jak dla mnie fajny.

stawisz1
stawisz1
  14 października 2013
http://www.youtube.com/watch?v=iurUwUmNu4w a cos takiego
Tomisawa
wpis jest ukryty
JuIia
JuIia
  14 października 2013

1 odcinek AHS Coven, dupy nie urwał ale i tak kocham ten serial, jaram się jak nastolatki biberem także.. :D

RomantycznySamiec
RomantycznySamiec
  15 października 2013

1 odcinek 4 sezonu walking dead,zapowiada sie ciekawie lepiej niz 3 sezon

agoosiaaa
agoosiaaa
  15 października 2013
Year one - jakims arcydzielem nie jest, ale byl lepszy niz sie spodziewalam, wiec powiedzmy ze plusik, chociaz drugi raz bym nie obejrzala.

Dexter - w koncu dokonczylam ostatni sezon, wtf, chce nastepny.

AHS Coven - :napalony: nie moge sie doczekac reszty sezonu

Revenge - najnowszy odcinek, niby dopiero trzeci sezon a czuje sie jakbym ogladala Mode Na Sukces, niech to juz zakoncza

The Walking Dead - :Zakochany: tego by mogli nigdy nie konczyc

The Mentalist - najnowszy odcinek, plusik, kolejny serial ktory moge ogladac i ogladac.

The Following - prawie koncze sezon. Juz czekam na nastepny xD

Once Upon A Time - najnowszy odcinek - ok jako zabijacz czasu.

Nowy sezon Supernatural + Brooklyn Nine Nine - moja nowa ulubiona komedia, nic jej obecnie nie przebija, Archer w wydaniu z aktorami xD

Four Lions - dobra komedia, calkiem poryta, opowiada o grupie terrorystow z UK chcacych zrobic Jihad na niewiernych. Mysle, ze warto obejrzec.
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  15 października 2013
Jack pogromca olbrzymów - dawno nie oglądałem bajek :D

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

RomantycznySamiec
RomantycznySamiec
  15 października 2013

ahs coven -nawet spoko podobal mi sie odcinek
warto obejrzec wczesniejsze sezony?