Basia
Basia
  6 kwietnia 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

Earth
Earth
  24 września 2013
Eve
Eve: 'Broken' film o chorej na cukrzycę dziewczynce, która zakochuje się w psycholu. 7/10

Zawsze mialam slabosc do psycholi, obejrzeł. :-D
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 374
Kiniowska
  25 września 2013
Eve
Eve: 'Bezcenny dar'
:zakochany:
Eve
Eve
  25 września 2013
'Biały oleander' wczoraj to oglądałam. Matka ma tylko córkę, ojca brak, a mamuśka zabija swojego kochanka za co idzie do wiezienia na dożywocie, a dziewczyna jest oddawana z jednej rodziny zastępczej do drugiej.
ogólnie film dla mnie spoko, tylko ta jej matka mnie wkurza.
Patrycja, ten też możesz obejrzeć, bo odnosze wrażenie, że ta jej mamuśka trochę psychiczna jest :D
NazywamSieMilijon
NazywamSieMilijon
  25 września 2013
Arvena
Arvena: Ogólnie uważam, że bezsensu było uśmiercenie M ;(

łądny Spoiler d83ddc4d

=====

Egzekutor - polski film, chłopak daje ogłoszenie w prasie że pomoże starszym ludziom opuścić ten świat - niespodziewanie otrzymuje sporo zgłoszeń

Polowanie na Łowce - oparty na faktach - w Stanach od lat ktoś porywa, gwałci i zabija kobiety - gdy w końcu jednnej udaje się uciec policja wpada na jego trop

Millerowie - całkiem zabawne , ale nie aż tak bardzo - da się obejrzeć
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  25 września 2013
Pacific Rim - po raz pierwszy trailer widziałam w kinie i urzekł mnie dźwięk ''buczenia'', który mam notabene ustawiony jako dzwonek ahahah. Ogólnie mi się podobał, uwielbiam takie filmy, gdzie fabuła mimo iż nie powala na kolana, to efekty są fajne. Mój klimat mocno.

To już jest koniec - o kuźwa, ahahaha. Ogólnie nie sądziłam, że takie coś mi się spodoba aż tak. Był zabawny, absurdalny ciut, końcówka mnie powaliła delikatnie, ale pewnie dlatego, że stare czasy mi się przypomniały, o muzykę chodzi o muzykę, szczegółów nie zdradzam ;D.

Nie wszystko złoto co się świeci - w telewizorni leciał, więc obejrzałam gdyż nie chcialo mi się nic innego odpalać. Bez szalu.

Koliber - nie no, nie no, eh.

Noc oczyszczenia - na początku stresował mnie ten film, jak się dziać zaczęlo to przestał. Ogólnie spoko, fajny pomysł.

Drugie oblicze - Rajan ;D. Trochu mi się gdzieś po drodze dłużył, ale ogolnie wrazenie pozytywne.

Eragon - lubię smoki, bardzo.

Red 2 - ujdzie, nawet gdzieś było zabawnie.

Polowanie na łowcę - również można obejrzeć zimnym wieczorem, przy gorącej herbacie :mrgreen:.

Last Minute - co mnie podkusiło :rotfl:.

Dexter - ostatni odcinek, pomijam to jak zakonczyli ten serial, ja za Dexterem tęsknić będę.

Sleepy Hollow - głownym bohaterem jest Ichabod ;D, wyszły dwa odcinki, na drugim zasnęłam i wcale nie dlatego, że był nudny ;D. Polecam.

Millerowie - brakuje mi dobrych komedii ostatnimi czasy, dlatego postanowiłam obejrzeć ten film, gdyz wielu się podoba. Cóż, podchodziłam do seansu chyba z 5 razy, za każdym zasypiałam aż miło. Być może kiedyś dokonczę.
:ziober2:
Eve
Eve
  25 września 2013

'Zło' bity przez ojczyma chłopak zostaje wysłany do szkoły z internatem, tam napotyka się z chorą hierarchią i zasadami.
Wraca, ojciec znów chce go bić, ale tym razem mu się sprzeciwia. Ogólnie film jako taki, ale momentami mnie męczył.

Eve
Eve
  26 września 2013

'16-letnia mama' - jak dla mnie fajny. wzruszyłam się ;C

MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  26 września 2013
The Blaclist - nowy serial, gdzie przewijają się wątki z innych seriali i filmów, ogólnie pierwszy odcinek na plus.
:ziober2:
ADRlAN
ADRlAN
  27 września 2013

Joe Black- Śmierć robi sobie wolne ;)

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  27 września 2013
Niezniszczalni 1,2, Protektor, Koliber Champion 2,3, Woda dla słoni, Bracia- zaskoczyły, pozwoliły przyjemnie spędzić czas, z chęcią jeszcze kiedyś je zobaczę
Oszukane, Jeden dzień- nuda, obejrzane z dużymi i ciągłymi przerwami
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Eve
Eve
  27 września 2013

Veronika postanawia umrzeć - jakoś do mnie nie trafi ten film

RomantycznySamiec
RomantycznySamiec
  28 września 2013

this is the end 8/10
naprawde bardzo fajna komedia ,uśmialem sie mocno

agoosiaaa
agoosiaaa
  28 września 2013

Red
The watch
Pierwsza serie buffy xD i zaczelam the following xD

Earth
Earth
  28 września 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

Obczajam sobie filmy z Carice van Houten 2764
Walkiria/Valkyrie. Tom Cruise jako niemiec-dobry-nazista.. Ale już pomijając ten absurd, to oglądało się miło. Szkoda tylko, że było tak mało Carice, bo dla niej to obejrzałam głównie. 7,5/10

Czarna Księga/Zwartboek. Duużo Carice, sporo fajnego nazisty, oczywiście versus zły nazista, plus parę niespodzianek, które sprawiły, że ogólnie seans był udany. 9/10

Obejrzałam sobie też ten odcinek serialu Sleepy Hollow. Ciekawa koncepcja, sympatycznie się zapowiada, tylko główny bohater jest chyba trochę zbyt.. normalny. :-D

Eve
Eve
  28 września 2013
'Zaczarowane Baletki' - takie o, 5/10