Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 327 z 377
ogólnie film dla mnie spoko, tylko ta jej matka mnie wkurza.
Patrycja, ten też możesz obejrzeć, bo odnosze wrażenie, że ta jej mamuśka trochę psychiczna jest :D
łądny Spoiler
=====
Egzekutor - polski film, chłopak daje ogłoszenie w prasie że pomoże starszym ludziom opuścić ten świat - niespodziewanie otrzymuje sporo zgłoszeń
Polowanie na Łowce - oparty na faktach - w Stanach od lat ktoś porywa, gwałci i zabija kobiety - gdy w końcu jednnej udaje się uciec policja wpada na jego trop
Millerowie - całkiem zabawne , ale nie aż tak bardzo - da się obejrzeć
To już jest koniec - o kuźwa, ahahaha. Ogólnie nie sądziłam, że takie coś mi się spodoba aż tak. Był zabawny, absurdalny ciut, końcówka mnie powaliła delikatnie, ale pewnie dlatego, że stare czasy mi się przypomniały, o muzykę chodzi o muzykę, szczegółów nie zdradzam ;D.
Nie wszystko złoto co się świeci - w telewizorni leciał, więc obejrzałam gdyż nie chcialo mi się nic innego odpalać. Bez szalu.
Koliber - nie no, nie no, eh.
Noc oczyszczenia - na początku stresował mnie ten film, jak się dziać zaczęlo to przestał. Ogólnie spoko, fajny pomysł.
Drugie oblicze - Rajan ;D. Trochu mi się gdzieś po drodze dłużył, ale ogolnie wrazenie pozytywne.
Eragon - lubię smoki, bardzo.
Red 2 - ujdzie, nawet gdzieś było zabawnie.
Polowanie na łowcę - również można obejrzeć zimnym wieczorem, przy gorącej herbacie .
Last Minute - co mnie podkusiło .
Dexter - ostatni odcinek, pomijam to jak zakonczyli ten serial, ja za Dexterem tęsknić będę.
Sleepy Hollow - głownym bohaterem jest Ichabod ;D, wyszły dwa odcinki, na drugim zasnęłam i wcale nie dlatego, że był nudny ;D. Polecam.
Millerowie - brakuje mi dobrych komedii ostatnimi czasy, dlatego postanowiłam obejrzeć ten film, gdyz wielu się podoba. Cóż, podchodziłam do seansu chyba z 5 razy, za każdym zasypiałam aż miło. Być może kiedyś dokonczę.
'Zło' bity przez ojczyma chłopak zostaje wysłany do szkoły z internatem, tam napotyka się z chorą hierarchią i zasadami.
Wraca, ojciec znów chce go bić, ale tym razem mu się sprzeciwia. Ogólnie film jako taki, ale momentami mnie męczył.
Oszukane, Jeden dzień- nuda, obejrzane z dużymi i ciągłymi przerwami
Obczajam sobie filmy z Carice van Houten
Walkiria/Valkyrie. Tom Cruise jako niemiec-dobry-nazista.. Ale już pomijając ten absurd, to oglądało się miło. Szkoda tylko, że było tak mało Carice, bo dla niej to obejrzałam głównie. 7,5/10
Czarna Księga/Zwartboek. Duużo Carice, sporo fajnego nazisty, oczywiście versus zły nazista, plus parę niespodzianek, które sprawiły, że ogólnie seans był udany. 9/10
Obejrzałam sobie też ten odcinek serialu Sleepy Hollow. Ciekawa koncepcja, sympatycznie się zapowiada, tylko główny bohater jest chyba trochę zbyt.. normalny. :-D