Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 323 z 377
3/10.
oceny sa mieszane ale szczerze mi film się podobał a Dwayne Johnson i grill - coś pięknego
Yut doi jung si - kolejny film o mistrzu Ip, tym razem jest chyba skupiona na wątku "platonicznej miłości" , uj wie.. zresztą więcej tu jakiś baśni i fantasy niż biografii, sceny bijatyk tez niestety w klimatach latających mnichów
Trade - w końcu obejrzałem "przełomowy" film Bachledy - Curuś , film porusza wątek handlu ludźmi - głównie kobietami, oglądamy tu historie młodej meksykanki którą próbuję uratować jej starszy brat, Alicja gra tu drugoplanową rolę ale przyznam że całkiem dobrze zagraną
Kac Wawa - noł koment = odhaczone - obejrzane
Wielki Gatsby - spore widowisko ale ogólnie rozczarował mnie, liczyłem na coś innego raczej, Gatsby - tajemniczy milioner - miliarder zaprzyjaźnia się z biednym kolesiem mieszkającym obok jego posiadłości. Wprowadza go w świat który był mu znany jedynie z opowiadań czy gazet , a ceną tego miało być tylko umówienie się z jego kuzynką - która to była jego wielką miłością z przed lat - i ogólnie cały film jest o tym -- średnie
Zakochani w Rzymie - kolejna odsłona Europejskiej przygody Allena i jednak kolejne odgrzewane kotlety, to już nie ten sam Allen - rozczarowany jestem - na plus jedynie epizody z Boldwinem
Exam (Test) - dobry filmik, wszystko wyjasnia sie w ostatnich minutach filmu;]
"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
The Iceman - wątek rodzinny kompletnie mija się z prawdą. Zbyt mało ważnych wydarzeń z życia Kuklinskiego było pominiętych. I nie mówię tu o latach młodzieńczych gdy dokonywał pierwszych zabójstw. Dla Shannona warto obejrzeć bo jego gra aktorska była znakomita
Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły. Oglądałam w tv i nic z tego nie pamiętałam, więc postanowiłam obejrzeć porządnie. Fajny. Lubię szermierkę, Deppa i Keirę.
Iron Man 3. Chyba najlepsza z części. Bardzo mi się podobał, żałuję, że nie obejrzałam w kinie. :)
I Powtórka II sezonu Gry o Tron, bo mame ogląda. Czułam się czasami nieswojo przez te wszystkie sceny.. :-D
Wszystkie sezony Chucka + zaczelam pierwszy sezon House'a (nigdy nie ogladalam wczesniej) + Buffy bo mi sie na wspomnienia zbiera
no i nowy odcinek Suits, Franklin and Bash, PLL, Dexter, True Blood, Under the dome, Phone Shop.
Infiltrator-dołączył do moich ulubionych 9/10
Rapture-Palooza(2013) - Taka losowa komedyjka o końcu świata. Craig Robinson w roli antychrysta rozwalił mnie jak zwykle + jego piosenka w napisach końcówych XD Generalnie lubię większość aktorów grających postacie drugoplanowe więc dobrze mi się oglądało. 6/10
Sztanga i cash(2013) - Nastawiłem się na najgorszy rodzaj gówna a dostałem dobrą komedię w sumie. Tylko na początku trochę się dołowałem przez te motywujące teksty itd bo jestem przegrywem i nie chce mi się nawet wstać zrobić kanapki. xD 7/10