Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 347 z 377
Początek filmu do tej pory za mną chodzi.
Słabo mi filmy idą, Obejrzałam tylko do końca AHS i Mentalistę jednak, ale zepsuli mocno :C
Osobista trenerka - fajny
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
300 Początek Imperium - jedynkę kocham mocno, dwójkę już nie bardzo. Nie wiem, może mi się po tych wszystkich Spartacusach, które nakręcili w podobny sposób opatrzyło, a może po prostu ta część faktycznie nie jest już tak fajna i nie powoduje opadu szczęki podczas oglądania.
Plan Ucieczki - to mi się podobało ;D. Staruszków: Stalone i Szwarcenegera zawsze chętnie obejrzę ;D. Film totalnie nie wymaga od widza niczego i dobrze.
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Tangled. Bardzo mi się podobało, pośmiałam się troszkję. No i uroczy zwierzak jak zwykle rządzi. ;d
Philomena. Mi się baardzo podobało, ale sporo osób może uznać to za nudę. Dramat o staruszce, której 50 lat wcześniej złe pingwiny odebrały syna i ona teraz próbuje go odnaleźć. Na filmwebie troche kłapali, że lewacki, taki owaki, ale film bardzo przyjemny. 8/10
Snowpiercer: Arka przyszłości - po katastrofie ekologicznej na Ziemi zapanowała epoko lodowcowa - Ci co przetrwali "mieszkają" w pociągu ( panuje tam klasyczny podział na klasy społeczne ) Bogaci żyją dostatnie na koszt biednej części pociągu ( ogon )
w kocu dochodzi do buntu -- całkiem dobry film
30 nocy paranormalnej aktywności z opętaną przez diabła dziewczyną z tatuażem - parodia // nic specjalnego
The Hitchhiker - kolejna wersja Autostopowicza , tym razem 4 podróżujące kobiety zabierają z drogi tajemniczego jakomościa , na początku jest fajnie ale później sie okazuję że to psychopata -- trochę seksu i absurdu -- dla wytrwałych
Nimfomanka cz.1 - Joe pobita i leżąca na ulicy zostaje "uratowana" przez starszego kolesia , opowiada mu historie swojego życia i jej erotycznych doznań - nie lubie stylu von Triera i również w tym filmie go nie kupuje, jak dla mnie - szału nie ma
kami nomi zo shiru sekai Dobra seria, choć niczym specjalnym nie powala.
log horizon - dobrze się ogląda, są dobre momenty trzymające w napięciu, ale finalnie pozostawiają z poczuciem "mogli to zrobić lepiej" Zobaczymy co pokażą kolejne sezony
to love ru - Bardzo dobra seria, w sumie to trzeba miec zdrowo nasrane zeby móc to oglądać, cóż czysy harem, jeden z najlepszych w swojej kategorii Dużo dobrych postaci, niestety ostatni sezon sporo w moim odczuciu psuje. Tyle fan serwisu to jest raptem w kilku seriach
nie wiem kogo obchodzą anime xD
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Paranormal Activity : the marked ones.
Eye. Parę strasznych momentów (moze) ale tak poza tym to strata czasu.
Wykapany ojciec - to co wyżej - różnica jest taka że Starbuck nakręcono w 2011 i był po francusku - więc głupi amerykanie nakręcili to samo ( niemal że identyczne z kilkoma różnicami wynikającymi bardziej z różnic kulturowych ) bo nie chciało im się czytać napisów w kinie :)
300 początek imperium - totalny brak klimatu "pierwszej części" i czasami chyba zbyt chaotyczne - taka tam średnia komputerową rąbanka
Getaway na polski Wyścig po życie, faktycznie wyścig przez cały film koleś jedzie, mało tego na jednym baku :D
Autko przypominało te z Wyścigu śmierci, film bez rewelki 4/10.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
https://www.youtube.com/watch?v=kM-vzkPnfNM
a to widziałeś ?