Basia
Basia
  6 kwietnia 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

Earth
Earth
  19 marca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Twój na zawsze - niemalże do końca filmu dałabym 3/10, ale zakończenie jest świetne, więc 6/10. Proszę się nie zrażać Pattinsonem, jeśli ktoś ma jakąś alergię na sagę "Zmierzch".

Początek filmu do tej pory za mną chodzi. :ninja:

Słabo mi filmy idą, Obejrzałam tylko do końca AHS i Mentalistę jednak, ale zepsuli mocno :C
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  19 marca 2014

Osobista trenerka - fajny

Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  19 marca 2014
Byzantium - nawet nie wiedziałam o czym ten film jest i dobrze pewnie, bo bym oczekiwała czegoś oh, a oh nic nie było, aczkolwiek ujdzie.

300 Początek Imperium - jedynkę kocham mocno, dwójkę już nie bardzo. Nie wiem, może mi się po tych wszystkich Spartacusach, które nakręcili w podobny sposób opatrzyło, a może po prostu ta część faktycznie nie jest już tak fajna i nie powoduje opadu szczęki podczas oglądania.

Plan Ucieczki - to mi się podobało ;D. Staruszków: Stalone i Szwarcenegera zawsze chętnie obejrzę ;D. Film totalnie nie wymaga od widza niczego i dobrze.
:ziober2:
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  19 marca 2014
Spijt! - dajacy do myslenia...
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Earth
Earth
  26 marca 2014
Epic. Krótka ale urocza bajeczka. Muzyka do tego świetna.

Tangled. Bardzo mi się podobało, pośmiałam się troszkję. No i uroczy zwierzak jak zwykle rządzi. ;d

Philomena. Mi się baardzo podobało, ale sporo osób może uznać to za nudę. Dramat o staruszce, której 50 lat wcześniej złe pingwiny odebrały syna i ona teraz próbuje go odnaleźć. Na filmwebie troche kłapali, że lewacki, taki owaki, ale film bardzo przyjemny. 8/10
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  27 marca 2014
Zła kobieta - Diaz jako nauczycielka której po głowie chodzi tylko to by zdobyc bogatego męża, po ostatnim zerwaniu poznaje młodego atrakcyjnego nauczyciela z bogatej rodziny - niestety nie tylko ona ma na niego chrapkę -- średnie

Snowpiercer: Arka przyszłości - po katastrofie ekologicznej na Ziemi zapanowała epoko lodowcowa - Ci co przetrwali "mieszkają" w pociągu ( panuje tam klasyczny podział na klasy społeczne ) Bogaci żyją dostatnie na koszt biednej części pociągu ( ogon )
w kocu dochodzi do buntu -- całkiem dobry film

30 nocy paranormalnej aktywności z opętaną przez diabła dziewczyną z tatuażem - parodia // nic specjalnego

The Hitchhiker - kolejna wersja Autostopowicza , tym razem 4 podróżujące kobiety zabierają z drogi tajemniczego jakomościa , na początku jest fajnie ale później sie okazuję że to psychopata -- trochę seksu i absurdu -- dla wytrwałych

Nimfomanka cz.1 - Joe pobita i leżąca na ulicy zostaje "uratowana" przez starszego kolesia , opowiada mu historie swojego życia i jej erotycznych doznań - nie lubie stylu von Triera i również w tym filmie go nie kupuje, jak dla mnie - szału nie ma
...Ignorance is bliss...
Sephiroth
Sephiroth
  28 marca 2014
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

kami nomi zo shiru sekai Dobra seria, choć niczym specjalnym nie powala.
log horizon - dobrze się ogląda, są dobre momenty trzymające w napięciu, ale finalnie pozostawiają z poczuciem "mogli to zrobić lepiej" Zobaczymy co pokażą kolejne sezony
to love ru - Bardzo dobra seria, w sumie to trzeba miec zdrowo nasrane zeby móc to oglądać, cóż czysy harem, jeden z najlepszych w swojej kategorii Dużo dobrych postaci, niestety ostatni sezon sporo w moim odczuciu psuje. Tyle fan serwisu to jest raptem w kilku seriach

nie wiem kogo obchodzą anime xD

WiecznyPrawiczek
WiecznyPrawiczek
  29 marca 2014

Igrzyska na kacu 3/10 słaba parodia

Snowpiercer 7/10 przyjemne kino

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  30 marca 2014
Jackass Presents: Bad Grandpa - Knoxville jako znany dziadek Irving wraz ze swoim wnuczkiem przemierzają Stany, całkiem niezły film chociaż widać momenty wyreżyserowane.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

WiecznyPrawiczek
WiecznyPrawiczek
  30 marca 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: całkiem niezły film

piekne wiszące jajka i wielka ryba z penisem xDDDD

Noe wybrany przez Boga 7/10
ciekawie zrobione zeby zachecic widza,lecz w koncowce zaczyna sie dluzyc i nuzyc
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  30 marca 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: wielka ryba z penisem xDDD

pochwiarz wielkonosy d83ddc1f :D

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

agoosiaaa
agoosiaaa
  30 marca 2014

Paranormal Activity : the marked ones.

Eye. Parę strasznych momentów (moze) ale tak poza tym to strata czasu.

RexMundi
RexMundi
  30 marca 2014
Starbuck - Pewnego dnia David dowiaduje się że gdy za młodu oddawał spermę do banku nasienia by zdobyć trochę kasy była tak dobrej jakości że każdej babce podawali jego "rycerzy" co sprawiło że jest biologicznym ojcem 533 dzieci , z czego po wyjściu afery na jaw 142 z nich chce go poznać. Toczy się rozprawa w sądzie o to czy bank ma ujawnić dane dawcy a tymczasem sam Dawid postanawia poznać "swoje dzieci" podajac sie za kogoś innego -- to tak uogólnione . film całkiem fajny zabawny i nawet refleksyjny

Wykapany ojciec - to co wyżej - różnica jest taka że Starbuck nakręcono w 2011 i był po francusku - więc głupi amerykanie nakręcili to samo ( niemal że identyczne z kilkoma różnicami wynikającymi bardziej z różnic kulturowych ) bo nie chciało im się czytać napisów w kinie :)

300 początek imperium - totalny brak klimatu "pierwszej części" i czasami chyba zbyt chaotyczne - taka tam średnia komputerową rąbanka
...Ignorance is bliss...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  4 kwietnia 2014
2 Guns czyli Agenci, miałeś rację Rex dobry film fajnie się oglądało, trochę przesadzonych akcji ale ogólnie 8/10.

Getaway na polski Wyścig po życie, faktycznie wyścig przez cały film koleś jedzie, mało tego na jednym baku :D
Autko przypominało te z Wyścigu śmierci, film bez rewelki 4/10.

RexMundi
RexMundi
  4 kwietnia 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: 2 Guns czyli Agenci, miałeś rację Rex dobry film fajnie się oglądało, trochę przesadzonych akcji ale ogólnie 8/10.

https://www.youtube.com/watch?v=kM-vzkPnfNM

a to widziałeś ?
...Ignorance is bliss...