Cześć,
W lewym górnym rogu pojawiła się informacja o nowym wyglądzie Fotki. Jak najmocniej zachęcam Was do przejścia na nowy widok i napisania informacji zwrotnej, jak Wam się podoba nowa wersja Serwisu :)
Nowy wygląd znajdziecie pod tym linkiem -> www.nowa.fotka.com
Nowy wygląd Fotki - Uwagi, komentarze, opinie strona 7 z 13
Moja opinia jest taka, nowa fotka wygląda gorzej od gówna . Umrze jak stary hydepark ale wiadomo ... kaska musi się zgadzać , nikt za darmo tego nie ustawił . Pozdrawiam grafika, programistę i kodera bo chyba nawet nie przyszli do pracy. To jest zrobione od niechcenia na darmowym projekcie z neta przez pierwszego lepszego menela spod żabki . Zamiast zrobić na starym wyglądzie coś pożytecznego nie wiem ... np zmiany TŁA ... żeby nie waliło w oczy bielą tylko można było przełączyć tryb , albo stworzyć coś kreatywnego i mądrego razem ze społecznościom to doje..bali update ze śmietnika .
PS. DAJCIE MNIEJ WIDOCZNE DECYZJE ŻEBY PRZYPADKIEM NIKT NIE ZAUWAŻYŁ GDZIE SĄ .
MOJE KONDOLENCJE . Pozdrawiam wszystkich rozczarowanych użytkowników .
Po prostu PORAŻKA! Myslicie, ze wszyscy masowo zaczną aktualizować przeglądarki, systemy itp tylko dla nowej fotki, ktora jak juz przedmowczyni ujęła "wygląda jak gówno"... R.I.P
Rozumiem, ze po kazdym odswiezeniu strony musi się pojawiac ten komunikat o nieobsĺugiwanej przeglądarce, ktory nie znika po kliknięciu krzyzyka, tylko miesza się z zawartoscią strony. U mnie tak to wygląda. Az trudno napisac posta, bo przeszkadza. Zamiast naprawic kompatybilnosc z przeglądarką, łatwiej było wywalic komunikat "zainstaluj nowszą". Pewnie fotka działa na jednej jedynej, takiej jaką akurat miał "programista" na swoim telefonie kiedy wykonywał "pracę" zdalną...😂
Gregbond, zaraz sprawdzę na innej przeglądarce chociaz i tak nowa fotka mnie odstrasza swoim wyglądem jak i funkcjonalnoscią. Nie wiem co chcą osiągnąc wlasciciele serwisu takim postępowaniem. Moze chcą się załapac na rządowe programy pomocowe i za wszelką cenę chcą wykazac "straty w dochodach" zeby spełnic rządowe kryteria 😂
Przydałoby się kilka drobnych poprawek ale ogolnie serwis działa mi dobrze bez najmniejszych problemów czy artefaktów z wyświetlaniem. Co do użytkowników którzy smęcą, że to czy tamto proponuję zaktualizować system, przeglądarkę lub po prostu korzystać z normalnych programów a nie jakiś wynalazków.
Skoro jeszcze wczoraj wszystko działało jak trzeba to nie mam zamiaru ani ochoty nic aktualizowac TYLKO z powodu fotki. Moze Ty nalezysz do osób, ktore łatwo się podporządkowują i aktualizują wszystko co 15 minut, bo ktoś tak kazał ale uwierz, nie kazdy tak ma.
Ja po prostu mam dobry sprzęt który jest aktualizowany na bierząco dzięki czemu działa bez najmniejszych problemów. Tyle i aż tyle.